Ei tea mida teha?
Ei tea mida teha?
Lugemata postitus Postitas -ketu22- »
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 9 korda
- On tänatud: 4 korda
Re: Ei tea mida teha?
Lugemata postitus Postitas villu20 »
Teine: jube palju ´´siis´´-e ja muid dysgraafile iseloomulikke vigu, aga see-selleks!!!

Parim lahendus on, et kuna korter ei vasta elementaarsetelegi elamistingimustele, siis löpetage leping ja otsige uus pind!!! Pakun välja ka, et korteril on plastikaknad ning ventilatsiion kui selline puudub?!!!...on mul öigus!!! Lahendus on siin: http://www.soov.ee/eesti?ca=1&md=th&q=& ... e=&ss=&se=
Lisaks soovitan: http://www.keskkonnatehnika.ee/arhiiv/2 ... llavus.htm vöi http://www.meiekodu.ee/index.php?acid=2 ... cle_id=249
Aga kui ikkagi peale köike seda jääb yle aega ning tahtmist, siis anna minna niiskustökke, hydroisolatsiooni vöi millega iganes, sest raha tundub sul jätkuma puhuritele kuluva elektri maksmiseks!!!
Kokkuvötteks: KOLI VÄLJA SEALT JA KIIRESTI!!!
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 2 korda
Lugemata postitus Postitas uudo »
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
taastaja
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas marju121K »
Mul on keskk. maja viimane korter ja viimane tuba. Tegin rem. ja läksin kergemat ja odavamat varianti pidi - kipsplaat seina . Plaadi panin seina ka soovitajate tarkusest pätsikutega, mitte karkassiga.
Aknad panin ka plastikust, kuid ilma õhupiludeta, sest meil on aknad pidevalt lahti.
Nüüd loomulikult on jama käes- tuba hallitab nurgast.
Nagu aru saate olen naisterahvas, sest selliseid vigu ei tee mehed. Abikaasa suri alles hiljuti ära, kuid kust võtta uut asjalikku.
Nüüd mida teha- kas on võimalik teha akendele pilusid..............
- kas oleks mõistlik lõigata relakaga need plaadid ümberlingi lahti, et lasta õhk liikuma
või TEHA SIISKI JÄLLE UUS REMONT.
Mis teha, kui me ei oska olla üheaegselt nii naine kui mees. Olen naine 50+.
-
- Korralik postitaja
Väike near on alati töhusam kui pits viinamarju121K kirjutas:Abikaasa suri alles hiljuti ära, kuid kust võtta uut asjalikku.
Nüüd mida teha- kas on võimalik teha akendele pilusid..............Mis teha, kui me ei oska olla üheaegselt nii naine kui mees. Olen naine 50+.

Teagi kohe, et millisest su probleemist pihta hakata ja tegelikult ei ilmne postitusest su pöhi mure, et kas hallituse olemasolu vöi uue mehe leidmisel raskusi

Päikest!!!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- Korralik postitaja
Külaline kirjutas:Sellele pilkekirjale vastan, et ma teisele ringile ei lähe, ega soovi seega uut meest. Püüan ise hakkama saada, muidugi teiste abiga, See kiri oligi ju sellel eesmärgil kirjutatud.
Keegi,vähemalt mina, pole ju pilgata tahtnudki! Anna andeks kui selline mulje jäi aga loe oma esmane postitus veelkord läbi ja mötle, et kas ma ma vöisin olla ainuke, kel vöis vale mulje jääda! Pöörata tähelepanu mu eelmises postituses tsiteeritule, ning, siis on uus kriitika Teretulnud

Veelkord ja siiralt: Päikest

-
- Korralik postitaja
- On tänatud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas werta »
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 61 korda
- On tänatud: 118 korda
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Ühest küljest võib nõustuda selle väitega, et hallitus tuleb ventilatsiooni puudulikkusestwerta kirjutas:Must hallitus on tingitud ventilatsiooni puudulikusest. Käisin ühes korteris sama probleemi vaatamas ja selgus, et ventilatsiooni restide ette oli kapid riputatud. Nii ei saanudki toimuda õhuvahetust. Peale dussi all käimist jäiti ka vannitoa uks lahti ja lasti niiske õhk tuppa.
Aga peab olema ikka väga tark ventilatsiooni projekteerija, kes ainuüksi ventiatsiooniga lahendab igasuguse olukorra. Ja tekib küsimus, kas see on üldse mõistlik.
Eile tööle sõites hakkas silma ühel üsna uuel eramul näiteks vihmavee toru tagune niiske ja rohetama tõmbunud fasaad. Võib oletada, et niiskus sellisel juhul kapillaarjõudude toimel surub ka seina sisemusse. Muudab seina niiskeks ja tekitab külmasilla. Kas näiteks ka sellist probleemi lahendada ventilatsiooni tõhustamisega? Arvan, et poleks mõistlik, sest sellega kaasneks suurenev küttekulu, aga seina "tervis" on ikka halb. Selliseid näiteid võib tuua mitmeid.
Nii, et pole see ventilatsioon kindlasti mingisugune "võlusõna". Hoone tuleks kompleksselt üle vaadata. Alles siis on võimalik midagi kindlalt ütelda.
Samas, ega mina ei pürgi ka siinkohal mingiks eriliseks selle ala eksperdiks.
Arvan ka, et ekspertiisi on suhteliselt võimatu foorumite vahendusel teostada.
-
- Korralik postitaja
- On tänatud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas werta »
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted