Fooliumkattega vahtplast?
põrandad, põrandatööd
-
- külaline
Fooliumkattega vahtplast?
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Olen viimasel ajal poodides näinud müügil vahtplasti rulle mis üheltpoolt kaetud fooliumiga, paksus neil ca 5-10mm. Otsest otstarvet neil ei teagi? Kas neid betoonpõrandate tegemisel kah kasutada saab? Aluspõranda teeks ikka EPS-iga aga kuna võimaldab ainult 25mm kasutamist siis mõtlesin, et lisaks soojuse peegeldajaks selle penoplasti sinna EPSile lisaks peale ning edasi juba põrandaküte ja segu? Mis arvate?
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 30 korda
- On tänatud: 44 korda
Re: Fooliumkattega vahtplast?
Lugemata postitus Postitas fanatic »
Sealt leiab lahendusi küll. Need kes on Sauna-Satut kasutanud kiidavad seda väga.Külaline kirjutas:Olen viimasel ajal poodides näinud müügil vahtplasti rulle mis üheltpoolt kaetud fooliumiga, paksus neil ca 5-10mm. Otsest otstarvet neil ei teagi? Kas neid betoonpõrandate tegemisel kah kasutada saab? Aluspõranda teeks ikka EPS-iga aga kuna võimaldab ainult 25mm kasutamist siis mõtlesin, et lisaks soojuse peegeldajaks selle penoplasti sinna EPSile lisaks peale ning edasi juba põrandaküte ja segu? Mis arvate?
http://www.spu.fi/spu_al_ee
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Ehk tood mõne viite.Külaline kirjutas:Olen viimasel ajal poodides näinud müügil vahtplasti rulle mis üheltpoolt kaetud fooliumiga, paksus neil ca 5-10mm.
Foolium ei peegelda seal suurt midagi.Külaline kirjutas: Aluspõranda teeks ikka EPS-iga aga kuna võimaldab ainult 25mm kasutamist siis mõtlesin, et lisaks soojuse peegeldajaks selle penoplasti sinna EPSile lisaks peale ning edasi juba põrandaküte ja segu?
55678786
ehitusremont@gmail.com
ehitusremont@gmail.com
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
[img]https://rs0fmq.sn2.livefilestore.com/y1 ... C_0964.JPG[/img]rokikas kirjutas:Ehk tood mõne viite.Külaline kirjutas:Olen viimasel ajal poodides näinud müügil vahtplasti rulle mis üheltpoolt kaetud fooliumiga, paksus neil ca 5-10mm.Foolium ei peegelda seal suurt midagi.Külaline kirjutas: Aluspõranda teeks ikka EPS-iga aga kuna võimaldab ainult 25mm kasutamist siis mõtlesin, et lisaks soojuse peegeldajaks selle penoplasti sinna EPSile lisaks peale ning edasi juba põrandaküte ja segu?
Selline näeb siis välja ja olen näinud seda müügil ehituse ABC poodides.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu