ECOSE!

kuidas soojustada oma elamist
Külaline
külaline

ECOSE!

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Nonii

Uus toode pikemat aega turul.
Kautajad, kommenteerige!
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Re: ECOSE!

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Et kommenteerin mida? Mis jura see on? Mingi peebipuuder või uus OP süsteem? :mrgreen: :jooma
uudo
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas uudo »

Rostfrei kirjutas:Et kommenteerin mida? Mis jura see on? Mingi peebipuuder või uus OP süsteem? :mrgreen: :jooma
no ärme nüüd siis kohe nii ka.
unknown
külaline

Lugemata postitus Postitas unknown »

Aga miks see teemaalgatajat üldse huvitab?
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

uudo kirjutas:
Rostfrei kirjutas:Et kommenteerin mida? Mis jura see on? Mingi peebipuuder või uus OP süsteem? :mrgreen: :jooma
Ja ongi beebipuduer või? :shock:
uudo
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Rostfrei kirjutas:
uudo kirjutas:
Ja ongi beebipuduer või? :shock:
:scratch:
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

Kuna suht vaikus siis sellest järeldub et siin eriti kautajaid ei liigu. :lol:
uudo
Korralik postitaja
Korralik postitaja

no mina olen näiteks kasutanud antud toodet. ei saa õelda, et millegipoolest halb oleks. hinna poolest ka vastuvõetav.
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

no mina näiteks ei kasuta antud toodet ja mul puudub igasugune ülevaade, milliega on tegu. et tegu on puudriga, oli mulle suur üllatus
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

:lol:
fgh
külaline

Lugemata postitus Postitas fgh »

Mõeldakse vist knauf ecose klaasvilla. Olen kasutanud ühel objektil. Isiklikult meeldis. Kergem lõigata, tolmab oluliselt vähem kui tavaline klaasvill. Ja mis kõige olulisem: EI haise nii kohutavalt kui tavalised kollased klaasvillad. Kuuldavasti on isoveri tehases palgalised kassid kes villa märgavad, knaufil neid vist pole :scratch: Kokkuvõttes hea materjal, aga siiski kasutan kivivilla edasi, sest see on igati mõistlikum ja lollikindlam.
uudo
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Rostfrei kirjutas:no mina näiteks ei kasuta antud toodet ja mul puudub igasugune ülevaade, milliega on tegu. et tegu on puudriga, oli mulle suur üllatus
mulle jälle on üllatuseks, et kodanik rostfrei polegi ehitaja, vaid hoopis taksojuht.

aga et teemasse siis, mille poolest kivivill lollikindlam on.
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

uudo kirjutas:
Rostfrei kirjutas:no mina näiteks ei kasuta antud toodet ja mul puudub igasugune ülevaade, milliega on tegu. et tegu on puudriga, oli mulle suur üllatus
mulle jälle on üllatuseks, et kodanik rostfrei polegi ehitaja, vaid hoopis taksojuht.

aga et teemasse siis, mille poolest kivivill lollikindlam on.
:rotfl:
Ei ole taksojuht, ega ka ehitaja, äkki peaksin hoopis perekooli foorumisse kolima.
Äkki kodanik ilmatark ehitaja ütleb ilma suurt googlit kasutamata, mis on Wildeni eelised?
:write:
Aga jutu jätkuks, ah et vill? Ära sa märgi... ja nagu ma loen, siis VIST lausa Kanuf toodang...
Tingiv kõneviis viitab, et üsna tundmatu toode.
Kasutaja avatar
Tupsu
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas Tupsu »

Pidi selline asi olema, et kuni sisse ei astu, on kõik korras ;-P
Mein Papa heizt mit der Natur -
andere verheizen sie!
uudo
Korralik postitaja
Korralik postitaja

see on siin nagu mingi delfi kommentaarium, kus võetakse usinasti sõna, samas kui teemaalgataja palus kasutajatelt arvamusi. turvamehed ja taksojuhid võibolla tõesti pole antud tootega kokku puutunud ja ega seda ei saagi pahaks panna, aga milleks seda teadmatust eksponeerima peab :scratch:
Kasutaja avatar
Tupsu
Ehitusspets
Ehitusspets

uudo kirjutas:see on siin nagu mingi delfi kommentaarium, kus võetakse usinasti sõna, samas kui teemaalgataja palus kasutajatelt arvamusi. turvamehed ja taksojuhid võibolla tõesti pole antud tootega kokku puutunud ja ega seda ei saagi pahaks panna, aga milleks seda teadmatust eksponeerima peab :scratch:
Tore siis , et siia üks taksojuht-turvamees ka ära eksinud on kasutaja uudo näol. Loodetavasti pole töökogemus pärit firmast Gavno 4vjortovo Sorta?
Need reklaamteemad, kus mõni firma oma töötajad kommenteerima saadab, ajavad lihtsalt naerma. Sinna ei saagi normaalset kommentaari kirjutada, kui teema algataja on pealkirja lausa hüüumärgiga täendanud.

Ma arvan, et kommenteerida võiksite tulevikus hoopis seda F.B. reklaamteemat.
http://www.facebook.com/note.php?note_id=394560715138
Seal on palju bla, bla, bla juttu, miks unikaalne ja parim.

Kahjuks pole sõnagi selle loodusliku õliga immutatud toote tulekindluse kohta. Arvatavasti kivivillaga ei kannata lihtsalt võrdlust välja.
Ja miks on hetkel kõige odavam- eks turule tulev uus toode peabki odav olema.
Kas odav = automaatselt ja alati hea ?
andere verheizen sie!
uudo
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Tupsu kirjutas: Tore siis , et siia üks taksojuht-turvamees ka ära eksinud on kasutaja uudo näol. Loodetavasti pole töökogemus pärit firmast Gavno 4vjortovo Sorta?

Kahjuks pole sõnagi selle loodusliku õliga immutatud toote tulekindluse kohta. Arvatavasti kivivillaga ei kannata lihtsalt võrdlust välja.
Ja miks on hetkel kõige odavam- eks turule tulev uus toode peabki odav olema.
Kas odav = automaatselt ja alati hea ?
ei ole sellest keerulise nimega firmast :wave: . ühena paljudest asjadest ma olen lihtsalt hobiehitaja, kes uurib, mida kasutada. selles suhtes mul foobiat ei ole väiksemate reklaamtekstide vastu, iseasi kui need just eksitavat infot ei sisalda, mida antud teemaalgatus ei sisaldanud minu meelest.

mis nüüd tulekindlusse puutub, siis leeklambiga ma küll põletada pole proovinud seda, kuid mul on objektil ajutiseks soojaallikaks vana saunaahi, mis vahel päris punaseks läheb. vahepeal oli seesama villaplaat ekraaniks ahju ja puitkonstruktsioonide vahel ning ei saa õelda, et mingeid muutusi oleks toimunud nii värvis, lõhnas kui olekus. samas kui paroci villaplaat hakkas kohe suitsema samadel tingimustel. seega kannatab esialgsete vaatlusandmete põhjal kivivillaga võrdluse välja küll.

see et uus toode peabki odav olema, on iseenesest muidugi loogiline turule sisenemise barjääri tõttu. ma kujutan ette, et kui ta peaks olema endale turul koha kätte võidelnud, siis tõuseb ka hind ning siis tormatakse ostma, kuna kallis=hea ju :) . (ärge saage valesti aru, ma ise ei vali tooteid hinna järgi, vaid selle järgi, kas nad minu püstitatud kriteeriumitele vastavad, alles nende võrdsuse puhul hakkan vaatama, milline soodsam tundub).
Kasutaja avatar
Tupsu
Ehitusspets
Ehitusspets

Siin on üks lihtsam teema foorumis samast villast veel

viewtopic.php?f=11&t=29925
andere verheizen sie!
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Kivikas Sky+ hommikuprogrammist ütles mingi aeg tagasi kuldsed sõnad - ma tahan pealkirjast info saada.
Mingi suvaline jorss teeb teema ECOSE! ja... kogu ülejäänud kamp peab lennult teadma, millega tegu?
Kui nii, siis tänan jumalat, et selle halli massi hulka ei kuulu :amen:
Vasta