Valtsplekk

cleox
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Valtsplekk

Lugemata postitus Postitas cleox »

Tere.Ehk oskab keegi aidata kus eestis saaks 600mm laiusest plekist valtsipaane teha.
Olen paljud kohad läbi helistand ja keegi ei tee ,kõik teevad 625mm või laiemast.
Rukki vist teeks ,aga nad ütlesid ,et ainult teevad oma materjalist.
Nimelt tellijal plekk ostetud,toodud kuskilt saksast .Alumiiniumplekk 0,7mm paks ja laius 600,rulli pikkus 33,6m ,rulle kokku 12 tk.
Vaja nendest nüüd valtsplekipaanid saada,asjaga juba päris kiire.
Külaline
külaline

Re: Valtsplekk

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tellija võiks ehk oma murega PLEKKSEPPA poole pöörduda, kui lõppeesmärk on sellest plekist katuse katmine. Plekksepal, erinevalt paigaldajast(moodne amet ju nüüd) pole see ju küll mingi eriline probleem olnud.

taastaja
Kasutaja avatar
erks
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas erks »

Külaline kirjutas:Tellija võiks ehk oma murega PLEKKSEPPA poole pöörduda, kui lõppeesmärk on sellest plekist katuse katmine. Plekksepal, erinevalt paigaldajast(moodne amet ju nüüd) pole see ju küll mingi eriline probleem olnud.

taastaja
:good:
Kasutaja avatar
Robi 1
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 190 korda
On tänatud: 220 korda

Lugemata postitus Postitas Robi 1 »

Ma ei saa aru, et miks Sa hakkad tegema katust kui tööriistu omal pole... Olen selliseid varem ka näinud, et võetakse ilmatu keerukas objekt ette ja, siis hakatakse alles mõtlema, et raisk...pole ju tööriistu!
No helista mulle ja vaatame kas annaks midagi teha kui häda tõsine. 56475312.
cleox
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas cleox »

Probleem lahendatud,Karukatus teeb asja ära.
Ei ole jh selliseid tööriistu millest ise valtsipaane teha.
See on minujaoks suht mõtetu ja aeganõudev tegevus...ise objektil siledast plekist käsitisi paane teha.
Annan tehasesse möödud ja paaripäevaga plekid valmis ja autoga objektil .
Kasutaja avatar
Robi 1
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 190 korda
On tänatud: 220 korda

Lugemata postitus Postitas Robi 1 »

Karukatus on asjalik koht küll!
Ise paane kohapeal teha on omamoodi huvitav, sest tihtilugu vanadel katustel pole paanid ühepikkused ja on kuidagi kindlam tunne kui seda 200 m rulli näen ja sealt iga paani eraldi välja mõõdan. Ei tule ka jääke praktiliselt, sest näiteks neelu peale saan kolmnurga alati järgmisele paanile ära kasutada. Ja näiteks 6 m paani teen üksinda 5 min. valmis. Kui klient tellib mind mõnda kiiret tööd tegama, siis on mul juba töö valmis kui tehasest alles paane tellitakse ja kui need autoga objektile jõuavad, siis pole mingi ime, et neid trantspordi jälgi saab ka paanidel näha.Pole ka mingi probleem teha näiteks koonuses paane. Lamedal katusel näiteks liigun koonusega neeluni, sest sedasi ei pea paane eraldi neelu külge valtsima, vaid neelu külge tuleb kohe paanivalts jne.
taastaja
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 12 korda
On tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas taastaja »

Milleks üldse objektil ehitada? Võib ju kõik tehasest kohale tuua. Ka valmis plekipaanidega pööningu... :lol:
tehasest pööning.jpg
tehasest pööning.jpg (52.83 KiB) Vaadatud 1776 korda

.....anna aga tehasesse möödud ja mured murtud
ärge sõimake,aidake mind.
Vasta