Tellingute ruutmeetrid?
siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
-
- külaline
Tellingute ruutmeetrid?
Lugemata postitus Postitas asiasiasi »
Loll küsimus küll, aga mille järgi arvutatakse tellingute puhul ruutmeetreid? Kõrgus korda tellingurea pikkus või mismoodi?
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Re: Tellingute ruutmeetrid?
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Ruutmeeter on lihtsalt üks ühik. Kuna sa ei suuda seda öelda mida sa üleüldse mõõta tahad siis ei oska ka vastata. Ruutmeeter ise on pindala ühik. Sinu pakud asu viitab juba ruumalale mis on ikka hoopis midagi muud. Kui tahad aga teada seda, millise seinapinna see telling nö kokkupanduna katab siis jah on tellingurea pikkus korda kõrgus. Aga siis võiks ka nii küsida.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas intensiivne »
tegelikult jah ,tellinguid loetakse ruutmeetrite kaupa,pikkuse ja kõrguse võtad ning saad vastuse
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »

-
- külaline
Kui suudad, siis jäta alumised 20m2 tellingud paigaldamata ja pane tellingud sinna 40m2 ülemisse ossa. Kui oled sellega hakka saanud, tee palun sellest pilti ja pane siia üles kõigile vaatamiseks. Tahaks ka targemaks saada, kuidas seda on võimalik teha.Külaline kirjutas:Kui mul on 10 m.pika * 6 m.kõrget seina vaja värvida siis kas pean rentima ning maksma 60 m2. tellingute eest. Alumiste 20 m2. jaoks mul ju ei ole tellinguid vaja? Või kuidas see arvestus käib?
Urmas
-
- külaline
1. Tellinguid paigaldab ikka tellingufirma ja see on juba nende mure kuidas täpsemalt.
2. Miks pean maksma selle eest mida ma ei vaja?
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Jopter noh. Kui aru ei saa siis küsime nii, et kas see telling ripub õhus, ripub kraanaga või on seina kinni keevitatud, et seda alusmit osa vaja ei ole ?
-
- külaline
Aga sa ütle seda tellingufirmale, et ei soovi maksta tellingu m2 eest, mida sa ei kasuta ja jälle omakorda palve sulle, kirjelda meile kah nende reaktsiooni, nägusid ja vastust sinu sellisele nõudmisele.Külaline kirjutas:1. Tellinguid paigaldab ikka tellingufirma ja see on juba nende mure kuidas täpsemalt.
Urmas
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ehitaja----- »
Ei tea kas kust sellised lollid küsimused küll inimestel tulevad
Ma ei kasuta Tellinguid -äkki avade m2 arvutaks ka maha -peaksid veel vähem maksma
Tasuta tuuakse kohale ,fasadnikud panemvad tasuta ülesse ja võtavad alla (et Tellija käest üldse tööd saada)
Pärast lased fasadnikutel penoplasti jupid m2 kaupa välja maksta mida ei pasutatud ja ämbripõhja jäänud segud kaalud ka ära (sealt saab ka maha arvestada)

Ma ei kasuta Tellinguid -äkki avade m2 arvutaks ka maha -peaksid veel vähem maksma
Tasuta tuuakse kohale ,fasadnikud panemvad tasuta ülesse ja võtavad alla (et Tellija käest üldse tööd saada)
Pärast lased fasadnikutel penoplasti jupid m2 kaupa välja maksta mida ei pasutatud ja ämbripõhja jäänud segud kaalud ka ära (sealt saab ka maha arvestada)

-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 9 korda
- On tänatud: 4 korda
Lugemata postitus Postitas villu20 »
Joptuvuse joru kyll!!!
Näide nr.1: Turult kartulit ostes viid pärast koored myyale tagasi ja saad kaalu järgi raha tagasi???
Näide nr.2: Lähed bordumajja, tellid linnu tunniks, stopper pannakse käima esimesel töukel ja stoppi kui oled plahvatanud....ammu mitte saanuna tsirka 2 minti!!! Kuni uuesti lahinguvalmis oled ja valmis alustama siis jälle sama ajavötmine!!!
Näide nr.3: .......
Ah kurask kyll.....liiga rumal teema, et yldse siin tegelikult aega raisata!!! Lähen parem hõljuvaid tellinguid leiutama
Näide nr.1: Turult kartulit ostes viid pärast koored myyale tagasi ja saad kaalu järgi raha tagasi???
Näide nr.2: Lähed bordumajja, tellid linnu tunniks, stopper pannakse käima esimesel töukel ja stoppi kui oled plahvatanud....ammu mitte saanuna tsirka 2 minti!!! Kuni uuesti lahinguvalmis oled ja valmis alustama siis jälle sama ajavötmine!!!
Näide nr.3: .......
Ah kurask kyll.....liiga rumal teema, et yldse siin tegelikult aega raisata!!! Lähen parem hõljuvaid tellinguid leiutama

Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu