Otsin 85m2 põranda valajat

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
mel77
külaline

Otsin 85m2 põranda valajat

Lugemata postitus Postitas mel77 »

Tere

Otsin tegijaid, kes valaks kolme tuppa (85m2) põrandakütte torudele + raudkarkassile peale betooni ja siluks võimalikult meisterlikult. Plaan on lasta londist, kuid oma mõistusel jääb praegu liiga palju küsimusi õhku. Suuremad betoonivalajad pole väga entusiasmi ülesse näidanud, kuna väike pind.
Seega oleks vaja kedagi (meeskonda), kes siluks ja eelnevalt vaataks, mõõdaks üle. Umbkaudne hinna suurusjärk oleks teretulnud.

Meelis
55520719
armering
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Re: Otsin 85m2 põranda valajat

Lugemata postitus Postitas armering »

500.-
Kõik betoonist ja kivist 53905131 Janno armering@carlnet.ee Viljandi
mel77
külaline

mida see sisaldab? mitut reha/latimeest? Mingit hilisemat silumist?
armering
Korralik postitaja
Korralik postitaja

kõike,vajalikku mehitust, tööriistad,sile kopterlihvitud pind.
Alp-climber
külaline

Lugemata postitus Postitas Alp-climber »

Tere ,minu poolne pakkumine oleks teile 400EUR.
Hind sisaldab !
1.Kahe liikmelist tiimi
2.Teostus vastavalt teie soovile!
3.Küsimus ,kas soovite lati pinda või kopteri pinda!?
Vastuse saate oma jaoks kui teete endale selgeks ,mis siseviimistlus elemente kasutate pärast antud põranda peal .Lati pind sobib hästi kui pinnad lähevad plaadi alla.Kui tegemist tuleb siis kas laminaadi või sooduks parketiga siis soovitan teile ,et teeme kerge lihvi kopteriga .Ilmselget pole peegel põrandat vaja !
Tööks vajalikud instrumendid meie poolt ,teie poolt siis betoon +väike kopter!

Lpg

Alp-climber

56 256450
endine mel777
külaline

Lugemata postitus Postitas endine mel777 »

Praegu tundub, et kõiki ruume on vaja kopterdada. Kopteri rent tuleb siis 400 eurole veel lisaks?
armering
Korralik postitaja
Korralik postitaja

praeguste ilmade ja temperatuuriga venib töötegemine kahjuks ligi 32 tunniseks.Muidugi kohapealset olukorda ei tea.samuti lihvimine ainult väikse kopteriga ei tõota head,kuna too hõljub ühest valuveast teise ja sel juhul peab olema latitud väga hästi ja ajastus lihvimiseks väga õige-vastasel juhul keerad pinna hoopis tuksi.Minu hind sisaldab 2 kopterit, reisi üle 100km kaugusele,vahtimine jumal teab mis oludes öö läbi,nii et targutajad minge tehke siis mõne tunniga ära.
mel77
külaline

Tubane tegemine, köetud ruumid. katus peakohal. pakun kohvigi kui soov
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere.500.-eur on igati norm hind.Näete et vähem pakkujatel pole isegi kõiki vajalikku tehnikat.Ise laenutama minnes pluss kaks korda trantsport maksab ju ka arvestatava summa.Tekib veel teinegi mõte,et inimene kellel pole vajalikku tehnikat ei tee seda tööd just sageli,ehk teisipidi kvaliteet võib olla üsnagi küsitav.
mel77
külaline

Janu, mis hinnaga ise teeksid, kui üldse? Mul on just vaja kindlapeale tegijaid (uue nädala alguses).
Alp-climber
külaline

Lugemata postitus Postitas Alp-climber »

Lpg antud teema külastajad ,see kui keegi persoon väidab ,et kellel puudub kopter pole tööga eriti kursis on täiesti valel arusaamal !

Meie tiimi prioteedid on vastavad ,milleks osta kokku tehnikat ,mis võtavad laos nii palju ruumi ,vajavad
tehno hooldust ja pidevat järelvalvet jne ? Me isiklikult laenutame alati kõik suuremad instrumenid nt pinnase tihendaja ,betooni kopterid ,generaatorid jne rendist eelnevalt soovidaks muidugi kontrollida kohapeal !!!Rent on meie jaoks mugav ja vastutus peaaegu puudub!
Inimesed kes ajavad antud foorumis täiesti suveräänset juttu ,segavad oluliselt tellijal ja tööpakkujal omavahelist koostöö saavautamist !
Väike näide leppisime kokku klendiga põranda valamise (fiiber betoon ) :)100m2 ,nõutud kopteri pind hinnaks aastal 2008 ,5500eeki (vanasvääringus) 4eraldi ruumi kokku .Valamine kestis 4h ,alustasime kell 8.00hommikul lõunaks oli kõik valatud ,esimest korda saime kopteriga peale alles kell 00.30 ,veel põnevaks tegi olukorra see ,et 100km oli veel koju sõita .

Edu tellijale ,tegija leidmisel .
mel77
külaline

Nii, homme/ülehomme/üleülehomme plaanin valama hakata.. tuleb veel pakkumisi? On vanad veel jõus?
Põranda.ee
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Põranda.ee »

Teeme kõiki põrandasse puutuvaid töid.
http://www.xn--pranda-pxa.ee/
mel77
külaline

ei leia hinnakirja
armering
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Mul tundub,et siin tehakse mitme inimesega kokkuleppeid aga keegi pole reaalselt tööd saanud???Nii pole sobilik,inimesed ikka arvestavad oma asju.Pakkusin teile variandi,et tulen nädalavahetusel koos betooniga,aga?Loodate,et helistate betooni ja kohe on pump ukse ees Põltsamaal?Valajad Tallinnast tulevad 300euriga?Teil ikka piisavalt vahendeid on antud töö jaoks?Teadmiseks kõigile targutajatele-Minu hind antud tööle oli 12,9eur/m2,see siis koos betooniga,80 kilomeetrit,pumpamine 1tund jne.
Tellijale teadmiseks-inimesed,firmad planeerivad omi asju,ei saa nii,et homme või ülehomme.Teine asi,pange summa välja mida jõuate maksta ja siis vaadake edasi kas on huvilisi,niisama pole ju mõtet kombata.
mel77
külaline

Väga ülbe vastus, mida üks ettevõtja endale lubada ei saa. Võiks jääda delikaatseks, kui tema pealesurumise maiguga pakkumist kohe vastu ei võeta. Ütlesin teile selgelt, et laup. pole mul veel ettevalmistustööd tehtud (seinaääred, valgustuse paigaldamine, koristamine ja saalungid tõenäolise betooni ülejäägi jaoks). Ütlesin ka, et mul on teisi pakkumisi 200 eurost kuni 500ni mille tausta, eeldatavaid lisahindu ja betooni koguhinda võrdlen. Vabandasin veel ja ütlesin, et tahan veel aega, tuli kärsitu vastus, et "ah las siis jääb, üritasin teile vastu tulla lihtsalt". Tore muidugi, et teil oleks sellel ajal olnud mugav ja mehed tõenäoliselt ilma tööta ootamas. Ma kuulan maad ja teen oma valikud väga hoolikalt, kuna mul on tööde sissetellimisega kogemusi ja tean, et raha osatakse küsida ka koolis õppimata.
Armeringi kvaliteedis ma ei kahtle. See on kindlasti hea. Kas minu töö tellimine on tõesti seatud kahtluse alla, kuna ma ühele pakkujale ära ütlesin? Tegelikult ma ei ütelnud ära, lükkasin tööd edasi. ja ma ei arva, et betooni saab igal hetkel kätte, kui tuju tuleb. Mis siis ikka, tuleb oodata. Aga ma ei tee oma otsust selle järgi, kel on tsemendipütiga kiireim kokkulepe tehtud. Võibolla oleks see olnud tark valik, aga ma ei pea selle järgi valima. Tegin ka hange.ee-se hanke, mis lõpeb homme ja mida siin isegi korra tsiteeriti. Sealsete pakkumiste probleem on pigem see, et kontakte pole näha ja suhtlemine käib läbi kontrollitud lukuaugu.

Ei uskunud nüüd, et lihtsa 85 põrandavalu jaoks meeste otsimisega sellise tornaado valla päästan. See muidugi on kõik hea, kuna mehed näitasid tegemiste köögipoolt ja lugeja sai targemaks. Tänu janule oleks seda 120 kommentaariga vestlust tõenäoliselt loetaud järgmised 10 aastat. kahju, et emotsioonid kärbiti ja seda teemat kuhugi mujale ei tõstetud. Janu utreeris ja lahmis palju, kuid tema jutus oli mitu terast mõtet. Näiteks see "kalli või odava firma garantii", mis kumbki eestis tegelikult ei toimi. Oli ka muud päris humoorikat ja tabavat.

Pakkumised, mis mulle siiani tehtud, ei tunud ülemäära kallid kui meeste põhjendusi lugeda. Eks saapad, bensiin ja tunked maksavad muidugi, iseasi, kas neid igale kliendile arvele panna. Samuti pole end ju mõtet pakkuda, kui teisest eesti otsast tuleb kohale sõita ja siis rääkida, et bensiin on jube kallis, jah ma tean. Viitasin suhteliselt täpselt oma asukohale. Seda olen ma aga ajaga juba õppinud, et kui korralikult maad ei kuula ja esimese prohmakaga otsustad, võid ka soss-seppadele 1000 eurot maksta päevatöö eest.

Armering põhjendas oma hinda (500) sellega, et võibolla tuleb teab mis tingimustes tööd teha ja pikki tunde passida. Minu tingimused on aga head, soojad ruumid, televiisor, võin kohvi pakkuda. Alguses ma seda küll ei ütelnud, kuid kas esimene hind tuleb võimalike kõige halvemate tingimuste järgi? Ütlen veelkord, et ühegi pakkuja kvaliteedis ma kahelda ei julge ja siin seda ka ei tee. Kui mündiga paika mõõdetakse, küllap peab siis olema kõrge tase. Iseasi, kas mul kukrus ikka on nii palju münte, et ma sellist täpsust vajan. Mõtlesin isegi, et otsustan ikkagi Armeringi kasuks, kuna tundus väga asjatundlik. Pärast seda ülbet tooni ma seda aga ei tee. Kui ka teistest pakkujatest ilma jään siis enne valan ise.

Tõesti ma ei võtnud vahepeal sõna. Lausa ei julenud, kuna asjatundjate poolt verbaalselt verd lendas. Minu kommentaarid on puudutanud ainult seda sama pakkumist. Viimane ei sobinud vist.
Külaline
külaline

mel77 kirjutas:... Janu utreeris ja lahmis palju, kuid tema jutus oli mitu terast mõtet. Näiteks see "kalli või odava firma garantii", mis kumbki eestis tegelikult ei toimi...
Sul võib-olla kurb tõdedada, aga selle lausega lahmid sa võrdselt Januga. Edu valikul!
Urmas
mel77
külaline

Siiralt vabandan, kui sulle või sinu ettevõttele või kellelegi teisele selle lausega liiga tegin, kel on aus garantiisüsteem. Aga nii tihti kuulen pakkujatelt kui tellijatelt, et ehituses on endiselt 90ndad, kus on tugevama eesõigus. Ja olen ka ise kokku puutunud
Külaline
külaline

mel77 kirjutas:... Tegin ka hange.ee-se hanke, mis lõpeb homme ja mida siin isegi korra tsiteeriti. Sealsete pakkumiste probleem on pigem see, et kontakte pole näha ja suhtlemine käib läbi kontrollitud lukuaugu....
Ühes kustutatud postituses mainisin, et pärast hanke lõppu saad osta pakkujate kontaktandmed kodutöö tegemiseks.
Urmas
Külaline
külaline

Tere
valajad passivad kus tarvis - kasvõi autos magades - hinda see ei määra.
500 on õige hind, aga see pole küll sellega seoses, et äkki meestel varbad külmetavad ! :amen:
rudolfo
külaline

Lugemata postitus Postitas rudolfo »

Lugesin ka selle purske eile veel enne kustutamist läbi ja emotsioone oli kogu raha eest. Mind ennast, kui tellijat huvitab aga miski muu. Juba on paljud hinnad teinud sujuva hüppe uutesse kõrgustesse ja vägisi jääb mulje, et raha oleks järsult devalveerunud. Vaadates aga näiteks kasvõi enda või ka sõpruskonnast kuuldud palgakasvu, siis võiks selle kokku võtta kahe sõnaga- jätkuv paigalseis. Ja järsku ongi nii, et üks vend teeb pakkumise 500, teine pakub 400 ja kolmas arvatavasti 300, kuigi tegelikult arvatavasti saaks hakkama ka 250-ga või 185-ga. Et aastake on kroonist möödas ja juba käivad hinna(alla)pakkumised sammuga sada eurot-tuletaks meelde, et 1eur=15,64......krooni. Enda palk oli krooniajal 11500krooni kuus ehk on hetkel 735 euri. Kui ma võrdlen seda oma naise palgaga, on tegemist korraliku tasuga, kui riigikogu liikmetoetusega, siis muidugi nadi. Mis selle eest saab, saate isegi aru ja mida ei saa,sellest saan ma isegi aru aga aru ma ei saa, kuidas kõik ümberringi nii palju raha saada tahavad. Ei ole me ju veel euroopa viie rikkama hulgas, et 100-150-200 euri päevas teenime. Kui kedagi riivasin, siis vabandan ette.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Rudolfo, ma ei viitsi neid Statistikaameti numbreid välja otsima, aga juba paar aastat kirjutavad, et see ja see ja toidukorv ja elekter ja kütus jne..........on jälle tõusnud x% võrra võrreldes eelmise kuu-kvartali-aastaga. Ei Ansip, Savisaar või kesiganes ei kompenseeri mulle neid hinnatõuse, et saaksin tellijatelt vähem küsida.
Olen vahest jälginud Hange.ee-s "anonüümsete" pakkujate avalikke andmeid (Krediidiinfo). Kuidagi on millegipärast välja kujunenud, et mida odavam pakkumine, seda suurem võlg riigi ees. Eks sealtki tuleb see hinnavahe. Klikka korra selle http://ehitus.hange.ee/hange/23725/beto ... 2-maamaja/ hanke pakkujate ID-le ja allpool on "Maksehäired". Vaata kui "ausad pakkujad nad on ja siis ehk oskad sellest "seaduspärasusest", et mõni suudab ka 100 või 200 euroga 500-se töö ära teha, järeldusi teha.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
stc 101
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas stc 101 »

rudolfo kirjutas:Lugesin ka selle purske eile veel enne kustutamist läbi ja emotsioone oli kogu raha eest. Mind ennast, kui tellijat huvitab aga miski muu. Juba on paljud hinnad teinud sujuva hüppe uutesse kõrgustesse ja vägisi jääb mulje, et raha oleks järsult devalveerunud. Vaadates aga näiteks kasvõi enda või ka sõpruskonnast kuuldud palgakasvu, siis võiks selle kokku võtta kahe sõnaga- jätkuv paigalseis. Ja järsku ongi nii, et üks vend teeb pakkumise 500, teine pakub 400 ja kolmas arvatavasti 300, kuigi tegelikult arvatavasti saaks hakkama ka 250-ga või 185-ga. Et aastake on kroonist möödas ja juba käivad hinna(alla)pakkumised sammuga sada eurot-tuletaks meelde, et 1eur=15,64......krooni. Enda palk oli krooniajal 11500krooni kuus ehk on hetkel 735 euri. Kui ma võrdlen seda oma naise palgaga, on tegemist korraliku tasuga, kui riigikogu liikmetoetusega, siis muidugi nadi. Mis selle eest saab, saate isegi aru ja mida ei saa,sellest saan ma isegi aru aga aru ma ei saa, kuidas kõik ümberringi nii palju raha saada tahavad. Ei ole me ju veel euroopa viie rikkama hulgas, et 100-150-200 euri päevas teenime. Kui kedagi riivasin, siis vabandan ette.
Jah riivad küll! Ma ei saa aru miks osad inimesed loevad teiste raha ja arvavad veel lisaks, et kõigil peab olema palk nagu kolhoosi ajal! Õnneks on minu naise palk sama mis Sinu palk ja minul oluliselt enam. Olen seisukohal, et kui inimene omab tööriistu ja oskusi ja on nõutud, siis on tal õigus ka küsida! Ja küsib palju just ise heaks arvab!

Teema algatajale! Et palju maksab! Ma olen ise ehk mingi 20-30 tuhat ruutu põrandaid valanud. Minu hind oleks praegu Tallinnas olnud 380eur. Kui peaks teisele poole vabariiki minema, siis küsiks muidugi juurde. Loomulikult oleks olemas kopterid, niveliir ja kummikud! Aga!!! Ma ei tee Sulle tellija seda pakkumist kuna tööd on palju! Ja ma ei hakka enda ega teiste valajate töö- ja puhkeaega selle pisitööga segamini keerama!

Postitaja armeering! Kas on õige seda tööd vastu võtta kuna tehti juba väheke "kuldset vihma"? :D
mel77
külaline

Mul on järjest rohkem selline tunne, et ma olen mingit "halba-tüüpi" klient, et ma kohe 500 eest ära ei võtnud ja Janule aega andsin (oma valiku tegemise ajal) oma maailmavaadet eksponeerida. Ma pole isegi pärinud, et "miks nii kallis? See mees teeb ju odavamalt". laup. tõesti aeg polnud veel küps. Ei luba kolmele või neljale pakkujale korraga tegemist, et neid siis üle lasta. Tahan tõesti kõigest oma 85 ruutu valatud saada.

Loodan, et see "kuldne vihm" ei käinud minu kohta. Kui käis, siis teada, mida selline kujund tähendab.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Lohutan, ei ole "halba tüüpi" klient kui kaalusid tõsiselt ka siinsete pakkujate variante, vaid sa vist polnud endale selgeks teinud põrandavalu tegemise nüansse ja mis selle pakutud hinna sisse kuulub. Vaatasin ka hanke lõppu, hindasid, sinu küsimusi pakkujatele...tubli! Võitja esialgsest odavamast hinnast hakkas sinu küsimuste järel välja kooruma hoopis teine summa. Tegelikult oleks võinud pakkuja ennem need küsimused sulle esitada, et teha konkreetsem pakkumine, viisakam oleks olnud. Üldiselt kukkus võitja hind lõppkokkuvõtteks siinsete pakkujatega enam-vähem samasse auku. Loodame, et saad korraliku põranda!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Suletud