Otsin 85m2 põranda valajat
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- külaline
Otsin 85m2 põranda valajat
Lugemata postitus Postitas mel77 »
Otsin tegijaid, kes valaks kolme tuppa (85m2) põrandakütte torudele + raudkarkassile peale betooni ja siluks võimalikult meisterlikult. Plaan on lasta londist, kuid oma mõistusel jääb praegu liiga palju küsimusi õhku. Suuremad betoonivalajad pole väga entusiasmi ülesse näidanud, kuna väike pind.
Seega oleks vaja kedagi (meeskonda), kes siluks ja eelnevalt vaataks, mõõdaks üle. Umbkaudne hinna suurusjärk oleks teretulnud.
Meelis
55520719
Re: Otsin 85m2 põranda valajat
Lugemata postitus Postitas armering »
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Alp-climber »
Hind sisaldab !
1.Kahe liikmelist tiimi
2.Teostus vastavalt teie soovile!
3.Küsimus ,kas soovite lati pinda või kopteri pinda!?
Vastuse saate oma jaoks kui teete endale selgeks ,mis siseviimistlus elemente kasutate pärast antud põranda peal .Lati pind sobib hästi kui pinnad lähevad plaadi alla.Kui tegemist tuleb siis kas laminaadi või sooduks parketiga siis soovitan teile ,et teeme kerge lihvi kopteriga .Ilmselget pole peegel põrandat vaja !
Tööks vajalikud instrumendid meie poolt ,teie poolt siis betoon +väike kopter!
Lpg
Alp-climber
56 256450
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas endine mel777 »
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Alp-climber »
Meie tiimi prioteedid on vastavad ,milleks osta kokku tehnikat ,mis võtavad laos nii palju ruumi ,vajavad
tehno hooldust ja pidevat järelvalvet jne ? Me isiklikult laenutame alati kõik suuremad instrumenid nt pinnase tihendaja ,betooni kopterid ,generaatorid jne rendist eelnevalt soovidaks muidugi kontrollida kohapeal !!!Rent on meie jaoks mugav ja vastutus peaaegu puudub!
Inimesed kes ajavad antud foorumis täiesti suveräänset juttu ,segavad oluliselt tellijal ja tööpakkujal omavahelist koostöö saavautamist !
Väike näide leppisime kokku klendiga põranda valamise (fiiber betoon )

Edu tellijale ,tegija leidmisel .
-
- külaline
-
- Uus kasutaja
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas Põranda.ee »
http://www.xn--pranda-pxa.ee/
-
- külaline
Tellijale teadmiseks-inimesed,firmad planeerivad omi asju,ei saa nii,et homme või ülehomme.Teine asi,pange summa välja mida jõuate maksta ja siis vaadake edasi kas on huvilisi,niisama pole ju mõtet kombata.
-
- külaline
Armeringi kvaliteedis ma ei kahtle. See on kindlasti hea. Kas minu töö tellimine on tõesti seatud kahtluse alla, kuna ma ühele pakkujale ära ütlesin? Tegelikult ma ei ütelnud ära, lükkasin tööd edasi. ja ma ei arva, et betooni saab igal hetkel kätte, kui tuju tuleb. Mis siis ikka, tuleb oodata. Aga ma ei tee oma otsust selle järgi, kel on tsemendipütiga kiireim kokkulepe tehtud. Võibolla oleks see olnud tark valik, aga ma ei pea selle järgi valima. Tegin ka hange.ee-se hanke, mis lõpeb homme ja mida siin isegi korra tsiteeriti. Sealsete pakkumiste probleem on pigem see, et kontakte pole näha ja suhtlemine käib läbi kontrollitud lukuaugu.
Ei uskunud nüüd, et lihtsa 85 põrandavalu jaoks meeste otsimisega sellise tornaado valla päästan. See muidugi on kõik hea, kuna mehed näitasid tegemiste köögipoolt ja lugeja sai targemaks. Tänu janule oleks seda 120 kommentaariga vestlust tõenäoliselt loetaud järgmised 10 aastat. kahju, et emotsioonid kärbiti ja seda teemat kuhugi mujale ei tõstetud. Janu utreeris ja lahmis palju, kuid tema jutus oli mitu terast mõtet. Näiteks see "kalli või odava firma garantii", mis kumbki eestis tegelikult ei toimi. Oli ka muud päris humoorikat ja tabavat.
Pakkumised, mis mulle siiani tehtud, ei tunud ülemäära kallid kui meeste põhjendusi lugeda. Eks saapad, bensiin ja tunked maksavad muidugi, iseasi, kas neid igale kliendile arvele panna. Samuti pole end ju mõtet pakkuda, kui teisest eesti otsast tuleb kohale sõita ja siis rääkida, et bensiin on jube kallis, jah ma tean. Viitasin suhteliselt täpselt oma asukohale. Seda olen ma aga ajaga juba õppinud, et kui korralikult maad ei kuula ja esimese prohmakaga otsustad, võid ka soss-seppadele 1000 eurot maksta päevatöö eest.
Armering põhjendas oma hinda (500) sellega, et võibolla tuleb teab mis tingimustes tööd teha ja pikki tunde passida. Minu tingimused on aga head, soojad ruumid, televiisor, võin kohvi pakkuda. Alguses ma seda küll ei ütelnud, kuid kas esimene hind tuleb võimalike kõige halvemate tingimuste järgi? Ütlen veelkord, et ühegi pakkuja kvaliteedis ma kahelda ei julge ja siin seda ka ei tee. Kui mündiga paika mõõdetakse, küllap peab siis olema kõrge tase. Iseasi, kas mul kukrus ikka on nii palju münte, et ma sellist täpsust vajan. Mõtlesin isegi, et otsustan ikkagi Armeringi kasuks, kuna tundus väga asjatundlik. Pärast seda ülbet tooni ma seda aga ei tee. Kui ka teistest pakkujatest ilma jään siis enne valan ise.
Tõesti ma ei võtnud vahepeal sõna. Lausa ei julenud, kuna asjatundjate poolt verbaalselt verd lendas. Minu kommentaarid on puudutanud ainult seda sama pakkumist. Viimane ei sobinud vist.
-
- külaline
Sul võib-olla kurb tõdedada, aga selle lausega lahmid sa võrdselt Januga. Edu valikul!mel77 kirjutas:... Janu utreeris ja lahmis palju, kuid tema jutus oli mitu terast mõtet. Näiteks see "kalli või odava firma garantii", mis kumbki eestis tegelikult ei toimi...
Urmas
-
- külaline
-
- külaline
Ühes kustutatud postituses mainisin, et pärast hanke lõppu saad osta pakkujate kontaktandmed kodutöö tegemiseks.mel77 kirjutas:... Tegin ka hange.ee-se hanke, mis lõpeb homme ja mida siin isegi korra tsiteeriti. Sealsete pakkumiste probleem on pigem see, et kontakte pole näha ja suhtlemine käib läbi kontrollitud lukuaugu....
Urmas
-
- külaline
valajad passivad kus tarvis - kasvõi autos magades - hinda see ei määra.
500 on õige hind, aga see pole küll sellega seoses, et äkki meestel varbad külmetavad !

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas rudolfo »
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Olen vahest jälginud Hange.ee-s "anonüümsete" pakkujate avalikke andmeid (Krediidiinfo). Kuidagi on millegipärast välja kujunenud, et mida odavam pakkumine, seda suurem võlg riigi ees. Eks sealtki tuleb see hinnavahe. Klikka korra selle http://ehitus.hange.ee/hange/23725/beto ... 2-maamaja/ hanke pakkujate ID-le ja allpool on "Maksehäired". Vaata kui "ausad pakkujad nad on ja siis ehk oskad sellest "seaduspärasusest", et mõni suudab ka 100 või 200 euroga 500-se töö ära teha, järeldusi teha.

Lugemata postitus Postitas stc 101 »
Jah riivad küll! Ma ei saa aru miks osad inimesed loevad teiste raha ja arvavad veel lisaks, et kõigil peab olema palk nagu kolhoosi ajal! Õnneks on minu naise palk sama mis Sinu palk ja minul oluliselt enam. Olen seisukohal, et kui inimene omab tööriistu ja oskusi ja on nõutud, siis on tal õigus ka küsida! Ja küsib palju just ise heaks arvab!rudolfo kirjutas:Lugesin ka selle purske eile veel enne kustutamist läbi ja emotsioone oli kogu raha eest. Mind ennast, kui tellijat huvitab aga miski muu. Juba on paljud hinnad teinud sujuva hüppe uutesse kõrgustesse ja vägisi jääb mulje, et raha oleks järsult devalveerunud. Vaadates aga näiteks kasvõi enda või ka sõpruskonnast kuuldud palgakasvu, siis võiks selle kokku võtta kahe sõnaga- jätkuv paigalseis. Ja järsku ongi nii, et üks vend teeb pakkumise 500, teine pakub 400 ja kolmas arvatavasti 300, kuigi tegelikult arvatavasti saaks hakkama ka 250-ga või 185-ga. Et aastake on kroonist möödas ja juba käivad hinna(alla)pakkumised sammuga sada eurot-tuletaks meelde, et 1eur=15,64......krooni. Enda palk oli krooniajal 11500krooni kuus ehk on hetkel 735 euri. Kui ma võrdlen seda oma naise palgaga, on tegemist korraliku tasuga, kui riigikogu liikmetoetusega, siis muidugi nadi. Mis selle eest saab, saate isegi aru ja mida ei saa,sellest saan ma isegi aru aga aru ma ei saa, kuidas kõik ümberringi nii palju raha saada tahavad. Ei ole me ju veel euroopa viie rikkama hulgas, et 100-150-200 euri päevas teenime. Kui kedagi riivasin, siis vabandan ette.
Teema algatajale! Et palju maksab! Ma olen ise ehk mingi 20-30 tuhat ruutu põrandaid valanud. Minu hind oleks praegu Tallinnas olnud 380eur. Kui peaks teisele poole vabariiki minema, siis küsiks muidugi juurde. Loomulikult oleks olemas kopterid, niveliir ja kummikud! Aga!!! Ma ei tee Sulle tellija seda pakkumist kuna tööd on palju! Ja ma ei hakka enda ega teiste valajate töö- ja puhkeaega selle pisitööga segamini keerama!
Postitaja armeering! Kas on õige seda tööd vastu võtta kuna tehti juba väheke "kuldset vihma"?

-
- külaline
Loodan, et see "kuldne vihm" ei käinud minu kohta. Kui käis, siis teada, mida selline kujund tähendab.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »

- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted