servamata lauast lagi ja seinad

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
mõmmipeedik
külaline

servamata lauast lagi ja seinad

Lugemata postitus Postitas mõmmipeedik »

Tere foorumlased. Ma loodan,et postitasin oma mure õigesse rubriiki. Nimelt sooviks servamata lauast teha oma suvemajakesele (end. ait, mis on palgist), siselaudise- Lagi ja Seinad. Pinda ca. 110 ruutu. Minu küsimus siis olekski, millise reaalse rahaga ma peaksin arvestama (materjal olemas), kui sooviksin sellist tööd kelleltki tellida. Töö siis eeldaks seinade sirgeks ajamist (vahelae talad paigaldatud), laudade hööveldamist, kooriku eemaldamist (mänd), ning pindade lihvimist, kusjuures pealmistel laudadel peaks olema ka poomkandid lihvitud. Ma sooviks korralikku ja korrektset tööd..eriti lihvimise osas. Kindlasti mõni ütleb,et loll- lase millestki muust materjalist teha, aga ma ei taha...Ühesõnaga palun andke nõu ja öelge reaalseid hindu,millega ma arvestama peaks.

ette tänades
Külaline
külaline

Re: servamata lauast lagi ja seinad

Lugemata postitus Postitas Külaline »

1. Asukoht?
2. Kul laud on seisnud koore all, siis on see kindlasti üraski ja koide käike täis ja sinetanud. Kas see tuleb maha lihvida? Välimisse kihti annaks ehk valida ilusamaid laudu.
Suhteliselt keeruline ikka prognoosida, kui palju see äärte lihvimine võib aega võtta nii, et teisele inimesele vastuvõetav oleks.
Peaks ehk vaatama kohapeal või isegi tegema proovitöö. Alles siis hind.
Veelkord - asukoht?
mõmmipeedik
külaline

asukoht on tartu ja koor tuleb lihtsalt maha koi ega üraski käike pole kui mõnel on siis arvesteeri hamba jälg et kui natsa jääb näha siis ok
mõmmipeedik
külaline

sinet maru vähe ja unustasin veel et kõik lauad 3 meetrised jätgama ei pea kuna keskelt jookseb pea tala mis lõikab lae pikuti pooleks :good:
Vilger.E
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Vilger.E »

Hind jääb vahemikku 17 kuni 29 eurot ruutmeetre
Hind siis kui hööveldan ka materjali üle
Materjalid kõik tellija poolt
Ootan vastust
Vilger.e@gmail.com
mõmmipeedik
külaline

Tere.
Mul tekkis selline küsimus seoses hinnaga,millest selline kõikumine on?

Parimat,
redsom
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas redsom »

tere

Hetkel pakuks hinnaks ca 14-17€/m2
Täpse hinna saaksime teile teha kui oleme tutvunud objekti ja materjaliga.
Võtke meiega ühendust ja kindlasti saame kokkuleppele!
53738556
www.redsom.ee
Vasta