Suvel sai paigaldatud kamin. Täna on selline olukord, kus oleks hea, kui kamin oleks salvestatav. Uut ei tahaks küll ostma/ehitama hakata. Kas on võimalik olemasolev kamin teha salvestatavaks?
Kamin ise see:

Lugemata postitus Postitas martin919 »
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas stupiduser »
Lugemata postitus Postitas motamees »
Lugemata postitus Postitas keemik »
Lugemata postitus Postitas virgor »
motamees kirjutas:Ära siis teist korda enam reha peale astu. Suvel arvasid, et kamin on sobiv variant. Nüüd aga selgus, et niiiiii sobiv ka ei ole. Kui sa nüüd reanimeerid seda kamina versiooni, siis mingi aja möödudes avastad ennast ikkagi lõhkise küna ees. Parem juba kohe siis üle minna kivist kolde pääle.
http://tulepesa.wordpress.com/2010/12/1 ... uttekolle/
Sinu viites antud pildilt ei näe ka tuhaluuki. Kuidas tuhka välja võetakse?virgor kirjutas:Vaatasin sinu poolt pakutavat ahju ja ei leia puhastus luuki.Kuidas seda puhastatakse ??
http://tulepesa.files.wordpress.com/201 ... gp8605.jpg
Virgor on nii täitsamees küll, et tema nimeline puhastusluuk võib siin ilma pääl olla.virgor kirjutas:Nüüd on näha küll.Aga miks kohe minu nimeline puhastusluuk.Solvusid küsimuse peale või ???
Kahjuks ma ei näe,et sinagi midagi tarka teema algatajale ütlesid.kaminahi kirjutas:Täitsamehe nimeline Virgor ei suutnd kahjuks teema algatajat targasti abistada.
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Kõrvalise lugeja kommentaarina (asetades end sinu olukorda):martin919 kirjutas: Üldjoontes olen ma aru saanud, et tänapäeval on kõik tehtav, leia vaid õige töömees, kes suudab sinu ideedega kaasa tulla, mitte ei aja oma jonni. Otsustasin, et üritan järgmise nädala algusest keskkütte paigaldamisega jätkata ja seega kamin jääb nii nagu ta on.
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Keskküttega eluruumi elaniku eluRobi 1 kirjutas:... sest mis elu see on kui ahju pole.
Lugemata postitus Postitas Andrus Schults »
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025