Tere
Kuna ehitus ja nokitsemine käib meie majapidamises pidevalt, siis on tekkinud paari tsükli käigus veidi tsemendikotte, mis veidi kõvaks tõmmanud. Osad on sellised, mis väljavalamisel jäävad õrnalt tükki aga osad on ka täielikult kivistunud. Kotte on ikka kogunenud ...
Kuna mul majapidamises mitmel pool valu ja valamistöid (ka õues) teha on, kas saab seda kusagil kasutada. On sissesõidu tees auke, kuhu olen pannud kildu ja betooni, on ka abihoonetes (tühjaks jäänud suured hooned) veel selliseid kohti kuhu ei ole vaja kvaliteetvalu ega ülisiledat pinda aga ära valada - tasandada võiks.
Kas kellelgi on kogemusi või hüva nõu, kuidas kasutada - taaskasutada sellist kraami. Kas on mingit viisi (mehaanilist) kuidas seda pudiks teha?
Ühe kaldaserva täiteks (tee serv) seal saan ka pinnakattesse terveid kotte panna ja kruus peale aga ma ehk loodan, et saab kusagil siiski nö. parema otstarbega kasutada.
Tänud nõuannete eest.
Kivistunud tsement, kas saab kusagil kasutada?
Kivistunud tsement, kas saab kusagil kasutada?
Lugemata postitus Postitas teen_ise »
Olen alagaja remondimees, püüan ehitada arukalt, kui aega ja raha on, siis TEEN ISE!
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Kivistunud tsement, kas saab kusagil kasutada?
Lugemata postitus Postitas Indrek Rebane »
Varem öeldi, et kui käega pigistades tükid purunevad, siis mitte-kriitilistes kohtadesteen_ise kirjutas: Kuna ehitus ja nokitsemine käib meie majapidamises pidevalt, siis on tekkinud paari tsükli käigus veidi tsemendikotte, mis veidi kõvaks tõmmanud. Osad on sellised, mis väljavalamisel jäävad õrnalt tükki aga osad on ka täielikult kivistunud.
võib veel vabalt kasutada. Survetugevus ei ole küll sama, mis värske tsemendiga.
Kivistumisega läheb ka kauem aega. Päris vundamenti ei tasu valama hakata, muidugi.
Kui kahtled, tee proovivalu kuubik ja survetestid. Saad 6 euro eest südamerahu.
Anonüümsus on uus must
Mine “Betoon ja betoonitooted”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed