Tere!
Mõtlesin, et küsin siit ka nõu kuidas põrandat ja kütet teha vannituppa. Seis on praegu selline:
1. korrusel on mitteköetav garaaz, vahelagi on 2*kipsplaat,2*10cm villa ja kõige peal 2cm paksused lauad.
Vannituppa jääb põrandakõrgust 6 cm. Senini on kindel vaid see, et kõige peale peab tulema plaat ja kuhugi vahele põrandaküte.
Nii madala põranda puhul muidugi otsene küte, ega ma salvestada nagunii ei tahagi.
Küsimus on nüüd ikkagi selles, mida ja mis järjekorras ma sinna 6 cm peale veel maha laotan? Näiteks, kas mul on vaja peno kõige alla panna?
Kas on oht, et põrandaplaadid võivad katki minna mitte just väga stabiilse aluse tõttu?
Põrandaküte, õhuke põrand
põrandad, põrandatööd
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 18 korda
Re: Põrandaküte, õhuke põrand
Lugemata postitus Postitas Expert »
Vannitoas põranda kerkimiseks olemasolevad 6 cm kasutad ära nii:
kõige alla 25 mm peno,põrandakips 13 mm,küttekaabel maha,selle valad isetasanduva seguga üle ning arvesse võttes põrandaplaadi paksust ja plaadisegukihi paksust ajad ilusti 6 cm nulli.
Penoga välistad garaazi lae kütmise,põrandakips ja isetasanduv segu moodustavad monoliitse kihi ja mingit hirmu põrandaplaatide katkiminemise ees olla ei tohiks.
Kokku ei tohiks hoida isetasanduva pealt,kindlasti põrandaküttele ettenähtud segu ja fiiberkiuga.
Põrandal võiks lasta kivistuda nii 10-14 päeva ja pärast seda võid põrandakütet katsetada.
Sellega peaksid suuremad "ämbrid" olema välistatud.
Jõudu,jaksu ja edu !
kõige alla 25 mm peno,põrandakips 13 mm,küttekaabel maha,selle valad isetasanduva seguga üle ning arvesse võttes põrandaplaadi paksust ja plaadisegukihi paksust ajad ilusti 6 cm nulli.
Penoga välistad garaazi lae kütmise,põrandakips ja isetasanduv segu moodustavad monoliitse kihi ja mingit hirmu põrandaplaatide katkiminemise ees olla ei tohiks.
Kokku ei tohiks hoida isetasanduva pealt,kindlasti põrandaküttele ettenähtud segu ja fiiberkiuga.
Põrandal võiks lasta kivistuda nii 10-14 päeva ja pärast seda võid põrandakütet katsetada.
Sellega peaksid suuremad "ämbrid" olema välistatud.
Jõudu,jaksu ja edu !

Olukord Eesti ehitusturul on "suurepärane", kuid mitte lootusetu...
-
- Ehitusguru
- On tänatud: 6 korda
Re: Põrandaküte, õhuke põrand
Lugemata postitus Postitas cartman »
Mina kasutaks isetasanduva asemel weber 5400 segu , et saaks kalded ka tehtud. Selle võib pärast isetasanduvaga(3000) yle vedada. Iseasi, kas seda benot on sinna alla ikka vaja
Staatus ei näita mu oskusi/teadmisi, vaid postituste arvu
P6randakatete paigaldus. P6randate pumpamised kiirsegudega.
P6randakatete paigaldus. P6randate pumpamised kiirsegudega.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu