Mida ma teen valesti, kui lagi peale värvimist jääb triibuli

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Mida ma teen valesti, kui lagi peale värvimist jääb triibuli

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Lagi pestud, Vivacleani lahusega. Värviks Saodlin Innetak, vana värv all on sama, ~3 aastat vana. Esimese kihi kandsin 10% lahjendatuna, värvisin ühes suunas, alustades nö pimedamat seinast ja liikudes akna poole. Esimese, nö krundi kihiga jäid rullist jäljed, teise, lahjendamata kihiga jäi vähem, aga siiski. Mis võib olla valesti - hõõrun rulli liiga kuivaks? Liiga lühikese karvaga rull? - Bauhofist punase triibuga rull. Värvin põranda pealt, rull varre otsas.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Re: Mida ma teen valesti, kui lagi peale värvimist jääb triibuli

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Sinu appihüüdes oli juba vastus olemas
Rostfrei kirjutas:.... Mis võib olla valesti - hõõrun rulli liiga kuivaks? Liiga lühikese karvaga rull?....
Loe ka sealt minu mõni tarkusetera välja viewtopic.php?f=22&t=27693
Eskarol on olemas ka selline vahva toode nagu Time+, mis aeglustab värvi kuivamist ja on kasulik suurte pindade puhul.
Võid mulle samuti helistada, annan telefoni teel kiirkursuse kuivõrd see võimalik 55 676 252.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Tänud, just selline läikiv-mitteläikiv teema. Värvi kulu ka kahtlaselt väike, võrreldes tootja normiga.
Pühade aeg hakkan järgmist lage plätserdama, eks siis näis.
Kui vussi keeran, siis urmasr, tuled ja värvid mulle suure toa lae, seal valguse mäng kõige hullem :D
Urmas
autodidakt

Rostfrei kirjutas:..Kui vussi keeran, siis urmasr, tuled ja värvid mulle suure toa lae, seal valguse mäng kõige hullem :D
Why not, aga sul lagi ju Tartumaal ja minu tulek sinna on ca 200km-t. :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Tjah, see nagu ei sobi...
Katsetan pühade ajal väiksema toa lae peal ja püüan värvi kulu saada vastavusse tootja poolt antud normiga :club:
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Rostfrei kirjutas:Tjah, see nagu ei sobi...
Kui stiimul mulle sobib, siis why not! :) Proovi esialgu ise hakkama saada ja ahjaa, unustasin sinu selle jutu peale mainimata
Rostfrei kirjutas:... värvisin ühes suunas, alustades nö pimedamat seinast ja liikudes akna poole...
, et värvimist alustatakse reeglina valguse allika ehk akna poolt, näed paremini rullijälge. Parem helista, ei viitsi kõiki nüansse trükkida.
Urmasr
Pahtel5
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Pahtel5 »

üldiselt see sadoline innetek on paras ..... soovitaks kasutada,kui sadaoline siis startlatex.

Ja veel lahjenda ka teine kiht korralikult,et oleks vedel.vastik võib tibake rohkmne tilkuda,aga tulemas on ilma triiputeta lagi.
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Pahtel5 kirjutas:üldiselt see sadoline innetek on paras ..... soovitaks kasutada,kui sadaoline siis startlatex.

Ja veel lahjenda ka teine kiht korralikult,et oleks vedel.vastik võib tibake rohkmne tilkuda,aga tulemas on ilma triiputeta lagi.
Innetak on väga hea värv, pigem on tegu valede töövõtetega ja kehvade tingimustega värvimiseks(ntx. liiga kõrge temp).
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Urmas
autodidakt

Rostfrei, ära muretse, Innetak on normaalne laevärv, kuigi ta ei ole minu nimekirjas just esimesel kohal. :)
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Väike tuba tuli ok välja, värvi kulu oli ka "normaalne" :-)
Innetakiga on laed enne tehtud, proffide poolt, väga hea tulemus, seega värv peab hea olema, kui temaga on saavutatud korralik lõpptulemus.
Vaatasin eile Decoras, reklaam jäi silma - kellegi teise lae värv, metallbankas, tootja nime ei mäleta, jutt oli ilus. Kuna K-Rauta müüs Innetaki 14.xx EUR / 5 l vs. Bauhof 22.xx EUR / 5l, siis on vajalik kogus värvi hetkel kokku ostetud ja vahetama enam ei hakka.
Vasta