Ostetud katuseaken hive (www.rooflite.com) koos paigalduskomplektiga Bauhausist. Küsisin ka paigaldusteenust sealt, mille hinnaks öeldi 105 €. Hind pidi kehtima Tallinnas ja Harjumaa piires. Paar päeva tagasi käis üks tegelane sealt nö olukorraga tutvumas nagu ta ütles (mis firma aken, mõõdud, katusekatte materjal jne) Ja siis hakkas tulema. Kõigepealt ohkis, et objekt asub Keilas, st 105 €-ga siin küll nüüd hakkama ei saa. Olin hämmingus ja mainisin, et kauplusest öeldi mulle selline hind ja Keila asub kohe kindlasti Harjumaal. Nojah, ärge muretsege, eks see hind jääbki laias laastus sinna 105 kanti. Aga siis oleks veel vaja 2 meetrist prussi, mille peale aken toetuma hakkab. Aga need ei lähe Teile küll midagi erilist maksma, vbl mingi 1 eur.
Täna sain siis hinnapakkumise ja 105 €-st oli saanud 155 €. Akna paigaldus 145 + prussid ja mingid lisavidinad, kinnitused vms 10,45 €.
Akna hind kaupluses oli 145 €, st et nüüd peaksin siis paigalduse eest maksma teise akna hinna. Nende sõnul võtaks akna paigaldamine aega ca 3 tundi.Kas see on normaalne hind? Mulle tundub, et 3 tunni töö eest on see ikka väga ülepakutud hind.
Tegu on katusekorruse renoveerimisega, siseviimistlust pole, katusekattematerjal plekk (kiviprofiil), seespool kile ja tuuletõke. Aken roovituse vahele. St ei mingit hullu lõhkumist ja laamendamist.
katuseakna paigaldus Keilas
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit