Peened praod tasanduskihis

põrandad, põrandatööd
diletant
külaline

Peened praod tasanduskihis

Lugemata postitus Postitas diletant »

Valasin "isetasanduva" Uninaks +P seguga põrandale tasanduskihi. Aluspind nakkedispersiooniga kaetud betoon, segule lisatud veekogus vastavalt juhendile aga nädala pärast tekkisid tasanduskihti peened praod. Järgmise osa valasin seguga, kuhu igaks juhuks lisasin pisut vähem vett kui juhend ette nägi, aga ikkagi praod nädala möödudes.
Mis ma valesti tegin?
Imre
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Imre »

Arvatavasti liiga kiire kuivamine,st.ruumis kus valasid kole palav oli,segu ei jõudnud nakkuda,vesi aurustus ära ja pealegi pole uninax ka kõikse õnnestunum valik .
Väga harva saadaval.
diletant
külaline

Lugemata postitus Postitas diletant »

Kui praod alles nädala pärast tekkisid, siis ei tohiks kuivamine liiga kiire olla, ma mõtlen.
Viimase jupi valasin tükk maad odavama Renofixi Planeriga. See ise eriti ei valgu aga mul niikuinii majakad tehtud ja latiga tõmban siledaks, ning pragusid pole siiani tekkinud.
Imre
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Imre »

Enamasti praod ruttu tekkima,aga nädal hiljem see küll imelik :? Ehk oli sul peentasandus segu ja sa liiga paksu kihi valasid,selline võimalus on ka.
Väga harva saadaval.
Mulder
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Mulder »

Renofix-planer ongi mõeldud küttega põrandale,tal on mingid nailonkiud sees,mis ei lase segul praguneda.
Arvan,et eeltöö oli õieti tehtud.Pragude teket võivad mõjutada jah liiga kiire kuivamine,tuuletõmmme või midagi sellist.
Soovitatakse põrand katta näiteks kilega segu reageerimise ajaks.Sellest hetkest kui on võimalik peale astuda.
Olen ise ka tasandanud Eesti segudega,nendega läheb rohkem aega kui lääne omadega.
Näiteks renofix -planeriga peab 20 min.ootama enne kui võib valada.MiraX-planeriga võib praktiliselt kohe tegutsema hakata ka plaatida võib selle peale tükk aega varem.Aga ta on üle poole kallim.
serk
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Peened praod tasanduskihis

Lugemata postitus Postitas serk »

Tere,

Mul sama probleem. Kardan, et valasin liiga paksu kihi, praod tekkisid samamoodi ca 3-4 päeva möödudes.
Kui nüüd kiht saigi liiga paks, siis mida teha? Kas võin põranda plaadid peale panna või tekib sellest miskine suur jama?

Terv
Priit
Vasta