Karastatud klaas ja pilt köögi tagaseinas?

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Külaline
külaline

Karastatud klaas ja pilt köögi tagaseinas?

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kas kellelgi on köögi kappide vahel klaas? Kuidas on selle puhastamisega? Kas see pilt, mis sinna peale saab lasta panna on tagumisel küljel ja kas see trükitakse otse klaasile või on tegemist kleebisega, mis klaasile kleebitakse?
Kust oleks mõistlik seda tellida? Ja kui palju sellise asja ruutmeeter võiks maksta?
Kasutaja avatar
laurit
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 9 korda

Re: Karastatud klaas ja pilt köögi tagaseinas?

Lugemata postitus Postitas laurit »

http://www.printstone.ee/index.php?id=67
minuteada seda klaasile ei trükita, ikka paberile ning asetatakse siis see klaasi taha.
klaasi ilmselt võib puhastada suvalise klaasipuhastusvahendiga.
klaasimees
külaline

Lugemata postitus Postitas klaasimees »

fototrükk:
http://www.smartprint.ee/index.php?opti ... =3&lang=et

köökide taustaklaasile tehakse ka siiditrükki aga ühekordse projektina läheb kalliks.
puidumees
külaline

Lugemata postitus Postitas puidumees »

Ma arvan ,et MAREPLEKS OÜ-st võib küsida
WWW.MAREPLEKS.EE
Glass3
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Glass3 »

Klaasi puhastamine on lihtne, õigete vahenditega. Kilele pildi trükkimisega saab oluliselt parema kvaliteedi,kui otse klaasile printida. Prinditud kile kleebitakse klaasi tagaküljele, et vaatad pilti läbi klaasi. Klaas koos kilega on suurusjärk 80 EUR + km ruutmeeter.
www.klaaspasun.ee
jan
-
On tänanud: 24 korda
On tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas jan »

Endal oli plaanis PVC-le printida, mis peaks olema ka analoogselt klaasile väga hõlpsasti puhastatav. Esiteks on see õhuke (3mm) ning saab liimida otse tahapinnale. Klaasi puhastamine on kindlasti lihtne, kuid määrdub kiiresti ning näitab seda kenasti välja, seega puhastama peab kogu aeg.
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »

Minu köögis on karastatud klaas tagaseinaks. Klaasi tagasi tapeet. Tänast turuhinda ei tea.
Kasutusmugavus: võib öelda,et väga hea. Kerge puhastada ja näeb alati värske välja.
Külaline
külaline

Kuidas on niiskustundlikusega kui klaasile foto lasta printida, kas kellelgil on kogemusi?
Külaline
külaline

Külaline kirjutas:Kuidas on niiskustundlikusega kui klaasile foto lasta printida, kas kellelgil on kogemusi?
mõttekas lasta printida mignile muule materjalile ja panna klaasi taha, klaas paigaldatakse ja ääred silikoonitakse aurutihedaks ja niiskus ei pääse sinna taha. Kui kehvasti silikoonitatus ja lased näiteks teekannu vms keema ja kubu töös ei ole , siis läheb veeaur sinna taha ja voolab niredena alla, seda saab sealt ära ainult klaasi eemaldades ja pestes.

Paanitsema ei pea, tuleb lihtsalt korralikult tihendada, siis kestab niikaua , kui see klaas seal kestab.
pikk olen
külaline

Lugemata postitus Postitas pikk olen »

T6staks uuesti kysimuse ... aga mul on laotud tellisest sein, vanad kivid ja laiused erinevad.
vahe klaasiga k6iguks kuni 5cm.
k6lbaks ehk yldse nii viiekas seina vahet j2tta, sis liigub 6hk ka l2bi ja k2rbesed saab 6huga v2lja puhuda...?
Külaline
külaline

pikk olen kirjutas:T6staks uuesti kysimuse ... aga mul on laotud tellisest sein, vanad kivid ja laiused erinevad.
vahe klaasiga k6iguks kuni 5cm.
k6lbaks ehk yldse nii viiekas seina vahet j2tta, sis liigub 6hk ka l2bi ja k2rbesed saab 6huga v2lja puhuda...?
pane nii, et sul on võimalik seda puhastamiseks teisaldada, siis ei ole probleeme. kärbes kärbseks, kui veeaur voolama hakkab jäävad tolmused vms nired sinna ja see on kohe kole vaadata.
pikk olen
külaline

Lugemata postitus Postitas pikk olen »

3 m2 klaasi t6sta
0,018 m3
46,8kg
korra aastas saab t6sta....
Vasta