Laminaatparketi paigaldus kogu korteris

põrandad, põrandatööd
jans
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Laminaatparketi paigaldus kogu korteris

Lugemata postitus Postitas jans »

Parkett 7mm paksusega. Korteri pind kokku 38m2. Kas on mõstlik paigaldada parketti selliselt, et kogu korter ( toad+ koridor) on ühes tükis, st kuskil uste juures vms vahesid ei tee. Uksepiitasid ei tule, seega oleks endal ilusam, kui ilus ühtlane oleks ka uste juurest. Või oleks mõistlik siiski uste juurest näiteks parketiga uuesti alustada ja vahede peale katteliistud panna, et 3 ruumi põrandad oleks nagu eraldi seisvad, mitte kõik 3 koos?
Külaline
külaline

Re: Laminaatparketi paigaldus kogu korteris

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Ukse kohal peab ikkagi katkestama, sest laminaat paigaldatakse ujuvana ning see hakkab temp ja õhuniiskuse mõjul mingi määral mängima. Ühe ruumi suurune "plaat" saab seda ühtlaselt teha, aga uste kaudu ühendatud mitme ruumi plaatidel on vaba liikumine häiritud ning nad hakkavad "kiskuma"
jans
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas jans »

ujuvana terves tükis, kogu korter? on seal vajeht kas ujuvana 15m2 suurune ping või 30m2 pind?
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 51 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vaaderman »

pakis on kaasas paigaldusjuhend, kus on üldjuhul märgitud kui laialt ja pikalt saab katta
kui paisumisvuuki ise ei tee siis teeb selle põrand ise, sinna kuhu vaja
mis kuradi ilu, ehitus on füüsikaseadused mis taovad jalaga piix kui neid ei austa
trintrin
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas trintrin »

Väljanägemise mõttes kindlasti parem ühtlaselt voolavalt panna.Annab kõvasti juurde avaruse tekitamisel(mida heledam/valgem variant seda võimsam efekt).
Kasutaja avatar
Robi 1
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 190 korda
On tänatud: 220 korda

Lugemata postitus Postitas Robi 1 »

Milleks vaielda Vaadermaniga, kes on kogend kala! Ma olen juhtumisi märgand, et kui on kokku ühendatud, siis just sealt uste kohast punnitab või on laiali kiskund.
Sain ise ka jälle targemaks!!!
Romek-Olen
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas Romek-Olen »

100% paisuvuugid uste vahedesse ei või olla ühes tükis. ja seinte ääres paisuvahed 8-10mm. nähtud küll kuidas põrandad laiali jooksnud. pärnu audi keskus oli näiteks, kus ei lubatud paisuvuuki jätta taheti ühes tykis aga tuli talv ja küte järgi tegi põrand ise prao!
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kindlalt paisumisvuugid uste kohas ning sinna paned kena puust lävepaku (paksus 1cm, tamm, saar vms.) Liist jätkukohas on maitseasi, minu arvates liiga kitsas, aga lõpuks igaühe vaba valik. Laminaadi pakkidel on juhendid kaasas ning need on ka järgimiseks - paisumisvahed olgu kõikjal (seinte ääres, torude ümbruses, ...). Tavapäraselt üle 8m ühes tükis ei või panna, pead kindlalt jätma paisumisvahe.
cartman
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas cartman »

Ei pea olema paisuvuuki KINDLASTI. Oleneb ju toa mõõtudest. Kas oli äkki , et vähemalt 6m kohta yks vuuk. Samas kui kunagi mingi vee õnnetus siis ju lihtsam vahetada, sama ka kui rikud mõne osa.
Staatus ei näita mu oskusi/teadmisi, vaid postituste arvu
P6randakatete paigaldus. P6randate pumpamised kiirsegudega.
Vasta