Epopõrand garaazi

põrandad, põrandatööd
põrand
külaline

Epopõrand garaazi

Lugemata postitus Postitas põrand »

Sooviks omal korraliku garaazi põranda teha. kas kellegil on kokkupuuteid olnud epopõrandaga. Mitmed firmad pakuvad neid aga millineneist oleks mõistlik võtta. hetkel on silma jäänud Epopõrandad OÜ http://www.epoporandad.ee on kellegil kogemusi nendega?
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Re: Epopõrand garaazi

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Endal ei ole, aga näinud neid küll. Päris ilusad teised, kuid pead arvestama, et kui vett või õli maha satub, siis on kole libedad ja trauma oht. Selle vastu on kah rohtu ehk kaetakse liivaga ja jääb kare, kuid kuna voorid autoga sinna pidevalt sisse-välja (ikka võib juhtuda, et lased siduri kole kähku lahti), siis ta vastavalt ka kulub (nähtud ka kulumisjälgi) ning äkki oleks mõtekam suure plaadiga ära plaatida (kestvam), aga hinna suhtes pead juba ise kalkuleerima, kumb variant soodsam tuleb.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Asjatundja25
külaline

Lugemata postitus Postitas Asjatundja25 »

Niipalju, kui mina tean, siis see Epopõrandad on suhteliselt uus ettevõte turul ja neist ei teata eriti midagi, muidugi võib see ka kasuks tulla, aga pigem mitte.

Mina olen koostööd teinud Epoproff OÜ- ga http://www.epoproff.ee ja nendepoolne töö kvaliteedi ja hinna suhe oli minu arust väga hästi paigas. Tegijad olid väga professionaalsed ja oskasid pakkuda ka selliseid lahendusi, mille peale ma ise ei ole varem tulnud.

Ei taha siin kedagi maha teha, kuid olen ka varem epopõrandaid tellinud ja kõik on oma töö tehtud saanud, kuid siiski Epoprofiga oli koostöö kõige parem ja meeldivam. Nad teevad töid üle Eesti ja neil on ka mitmeid korralikke referentse ette näidata. Soovitan neid.

Edu põranda paigaldamisel ja kindlasti on epopõrand parim lahendus garaaži.
MIRKA
külaline

Lugemata postitus Postitas MIRKA »

Epopõrand on kindlalt kõige õigem valik just garaazi põrandale ja libeduse vastu on neil ka võimalus , sest kõik katteid saab ka karedaks muuta.
Epopõrandad OÜ kohta ei oska miskit arvata kuna väga uus firma ja asukohaks oli ka vist Viljandi, kui ei eksi.Kindlasti vaataks firmat mis ikkagi lähemal, sest arvan et transport ja sõit teevad ka hinnad kallimaks.
Tean, et Tallinnas on firma Epoproff OÜ, kes paigaldasid minu tuttvale garaazipõranda ja tuttav on vägagi rahul sellega, seega minu enda valik on kindlasti Epoproff OÜ, kuid ennem pean endale garaazi ehitama, et neid külla kutsuda.
xjan
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas xjan »

epoproff teeb kampaaniat?
cartman
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas cartman »

Tundub nii ja konkurendid trambime ikka maa põhja. Minu teada vilj fira nii mõnedki aastad tegelenud vb rohkemgi
Staatus ei näita mu oskusi/teadmisi, vaid postituste arvu
P6randakatete paigaldus. P6randate pumpamised kiirsegudega.
Tegur
külaline

Lugemata postitus Postitas Tegur »

Epopõrand garaaži sobib kindlasti ja see Epopõrandad OÜ'd tean kah, firmana võib ta turul uus olla, aga seal see tööde tegija Alik Pitsenko on väga pikaajalise epopõranda paigaldamise kogemusega ja niipalju kui mina temaga koostööd teinud olen (ja seda ei ole mitte vähe) siis tegu väga korraliku ja kvaliteetse mehega.
GuidZ
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas GuidZ »

Siin võiks foorumi päälik küll natuke uurida postitajaid Asjatundja25, MIRKA ja Tegur
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

Rõvedamaks enesereklaamiks läks jah...
vanaema on sul veteran...
Vasta