Mexin Baltic

vtl
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 8 korda
On tänatud: 109 korda

Mexin Baltic

Lugemata postitus Postitas vtl »

Kas keegi omab kogemust Mexin Baltic pakutavate metallustega?
Üldised heietused teemal hiina uks ja konservikarbiplekk ei huvita, küll aga konkreetsed kogemused antud tootjaga ja kohaliku edasimüüjaga. Nende paigalduse kvaliteet, garantii toimimine jms.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Re: Mexin Baltic

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Ma ei tea, kas just MB uks, aga hiinakas kohe kindlasti. Kogemused- ise paigaldasin, neljas aasta, uks lisareguleerimist pole vajanud vajumise mõttes. Nõrgaks kohaks on ukselingid intensiivse kasutamise korral. Kuna lapsed ja nende sõbrad voorisid ja voorivad siiani pidevalt sisse-välja, siis lingi keskmine kandiline ühenduspulk muutus üsna ruttu otstest ümaraks, aga lingi vahetasin välja. Võtmete kadumise korral (jälle lapsed) tuli tunduvalat odavam osta uus südamik kui lasta 2-3 võtit kopeerida. Turvalisust pole katsetanud ja ega õiget varast, oma ala Spetsialisti, ei peata ka turvalisema konstruktsiooniga uks. Üheks nõrgaks kohaks intensiivsema kasutuse korral on veel alumine tihend (minul lisandus veel kass, kellele meeldis seda tihendit käpaga koukida), aga see on samuti lihtsalt asendatav uue vastu. Ja veel sissemonteeritud uksekellast- mina võtsin patarei välja, sest mingi totaka süsteemi järgi heliseb see peale vajutust mitu korda takkajärgi ja ära tüütas see pidev pinin (jälle lapsed ja nende sõbrad :) ).
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Häda ja viletsus
külaline

Lugemata postitus Postitas Häda ja viletsus »

vtl kirjutas:Kas keegi omab kogemust Mexin Baltic pakutavate metallustega?
Üldised heietused teemal hiina uks ja konservikarbiplekk ei huvita, küll aga konkreetsed kogemused antud tootjaga ja kohaliku edasimüüjaga. Nende paigalduse kvaliteet, garantii toimimine jms.
Hei. Mina hoiaks sellest firmast kui tulest eemale. Omal selle firma uks 4a olnud ja ei soovitax vaenlasele ka. Uks terve talv jääs, külma tuleb kolinal sisse. Ukseleng vaid plekist ja seest tühi. Ise lasin makrot täis et midagigi parem oleks. Tihendid kehvad, ust iga aasta reguleerida vaja. Ukselink 2x katki läinud. Tallinnast uut kohe ei saanud, 10päeva läx et Pärnust saadetaks link Tallinnasse ja siis ka vale käe oma... Tuttaval ehitajal ka samad mured sama uksega. Pane 100EURi juurde kohe ja osta normaalsem uks...
uksega hädas
külaline

Lugemata postitus Postitas uksega hädas »

Sama mure mis viimasel kirjutaja. Ukselingid murduvad ja teist aastat juba järjest. Võtsin ka ettevõttega ühendust, sest selline asi lihtsalt ei ole loogiline.

Igatahes seda ust ei soovita osta. Plaan ka endal välja vahetada.
vtl
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 8 korda
On tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas vtl »

Häda ja viletsus kirjutas:...Ukselink 2x katki läinud. Tallinnast uut kohe ei saanud, 10päeva läx et Pärnust saadetaks link Tallinnasse ja siis ka vale käe oma...
Oot, mismoodi see ukselingi käelisus käib? Kõiki seninähtud linke müüakse paarikaupa ja ükskõik mis kätt Sa need ette kruvid.
häda ja mäda
külaline

Lugemata postitus Postitas häda ja mäda »

Oot, mismoodi see ukselingi käelisus käib? Kõiki seninähtud linke müüakse paarikaupa ja ükskõik mis kätt Sa need ette kruvid.[/quote]

No seal sees vaja paar kruvi lahti teha ja paar asja ümber tõsta. ma siis ütlesin ka et ok, teen ise selle ära. Aga üks kruvi oli tehases valesti vinti keeratud. Mina seda lahti ei saanud. Siis viisingi poodi tagasi näitasin et selline jama. Müüa pikka aega vaatas sellise näoga et mina lõhkusin selle ära. Õnnex ikka tellis uue Pärnust ja siis tuligi tellitav võti uksekäepidemeks 10päeva oodata...
Vasta