suitsutoru

Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
seganelugu6
Uus kasutaja
Uus kasutaja

suitsutoru

Lugemata postitus Postitas seganelugu6 »

tere!Nimelt otsin taga suitsutoru,pelletkamina ja korstna vahele!Probleem seisneb selles,et välatõmme on 80mm ja mitte kuskilt ei leia seda,vähemalt 15 kohta läbi helistanud ja ei midagi!Väljuv temp. on max 150 kraadi,seega ei pea väga hüper tulekindel toru olema!Minu mäletamist järgi on olemas ka venttoru 80mm olemas!Kas keegi teab kust kohast otsida?ette tänades.
Kasutaja avatar
Robi 1
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 190 korda
On tänatud: 220 korda

Re: suitsutoru

Lugemata postitus Postitas Robi 1 »

On olemas igasugu plekitöökojad kus vennad keevitavad Sulle igasugu vidinaid kokku.
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Ma tellisin tinforist, teevad igasuguseid suitsutorusi. Saatsin e-posti joonised, nemad arve, mina raha ja siis tuli torule järgi minna. Kui läbimõõtu annad, täpsusta, kas on sise või välisläbimõõt.
kulaada
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas kulaada »

Enamik ehituspoodides on seda alumiinium lõõtsaga toru olemass küll aga see jääb lahjaks. Olen näinud ka roostevaba lõõtsa aga jämedamat, ja see peaks kuuma kannatama küll. Pea-asi, et toru lähedale midagi süttivat ei jää.
Tel: 5206216
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Kiika kaminatega tegelevatesse äridesse!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Kasutaja avatar
motamees
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 209 korda
On tänatud: 191 korda

Lugemata postitus Postitas motamees »

seganelugu6 kirjutas:...Minu mäletamist järgi on olemas ka venttoru 80mm olemas!...
Kordan veelkord üle - Vent toru ei tohi panna.
.
Tel 5o9279o
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

EhitusABC vist müüdi seda lõõtsaga suitsutoru, kuid selle meetri hind maksis terve varanduse. Vahet pole kus seda müüakse, kuid roppkallis on. Kui lased korstnaid tegeval firmal mõõtude alusel õige teha, saad kordades odavamalt.
Valmis korstna käänakuid ja sirgeid torusi oli müügil espakis aga jälle, korstnafirmad teevad odavamalt, kui aga kiire on siis võid osta.
Vasta