Ehitusvaht
Ehitusvaht
Lugemata postitus Postitas vip00 »
Millist ehitusvahtu soovitate kasutada akende paigaldamisel? Kas PENOSIL GoldGun 65 on hea?
- randolfe
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 1 korda
Re: Ehitusvaht
Lugemata postitus Postitas randolfe »
ega neil eriti vahet ole,praegusel ajal tuleks vaadata aint,et oleks talvine vaht.nende valik päris suur,see goldgun oli vist ka talvine kui mäletan
omas majas tööd ei löpe.....iialgi
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Lugemata postitus Postitas Hiid »
olen kõiki vahte kasutanud, mis viimase 15a. jooksul saada on olnud. Välistaks vaid ehituseABCs müüdu, miskine NoviPro oli.
Ausalt öeldes, kui üigesti doseerida, siis ma ei ole odavail ja kaliistel mingit vahet näinud.
Ausalt öeldes, kui üigesti doseerida, siis ma ei ole odavail ja kaliistel mingit vahet näinud.
- randolfe
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas randolfe »
Hiid kirjutas:olen kõiki vahte kasutanud, mis viimase 15a. jooksul saada on olnud. Välistaks vaid ehituseABCs müüdu, miskine NoviPro oli.
samad sõnad,pole neil midagi vahet,räägitakse aint et akende jaoks makroflexi mitte kasutada,piidi liiga palju ja kiirelt paisuma.selline jutt vähemalt.ise pole midagi täheldanud
omas majas tööd ei löpe.....iialgi
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Lugemata postitus Postitas Hiid »
see makrofleksi jutt on sellest ajast pärit, kui püstolit veel ei tuntud. Võta praegu mingi kõrrega vaht ja lödista lengi vahe täis, saad sama tulemuse 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas KALESY - aknad ja uksed »
Akende korrektne, soojapidav, õhutihe, ilmastiku ja pragunemiskindel paigaldus ei ole minu nägemusel siiski lihtsalt nn. kõrrega vahu laskmine aknalengi vahele.
Korrektne saab tulemus, kui see töö on läbi mõeldud ja kasutatud süsteemse paigalduslahenduse komponente koos elastse paigaldusvahu või isepaisuva tihendi ja niiskus/õhukindla kui ilmastikukaitse teipide kasutamisega jne... Paigaldusest loe lähemalt SIIT ja korraliku valiku paigaldusmaterjalidest leiad SIIT.
Eriti oluline on PVC ja alumiiniumakende korral kasutada elastseid paigaldusvahtusid või isepaisuvat paigaldustihendit, sest nende materjalide soojuspaisumine ja kahanemine on suur ning suuremate akende mõõdu kahanemine võib talvise külmaga paigaldusvahust lahti rebida akna- kui ukselengi ning ongi kohe probleem, et tuul vuhiseb lengi ja aknapõse viimistluse juurest nurka tekkinud mikroprao kaudu tuppa...
Õigeid valikuid soovides!
Eerik Kirs
Aknatehas OÜ
KALESY aknad ja uksed
info@kalesy.ee
http://www.kalesy.ee
Korrektne saab tulemus, kui see töö on läbi mõeldud ja kasutatud süsteemse paigalduslahenduse komponente koos elastse paigaldusvahu või isepaisuva tihendi ja niiskus/õhukindla kui ilmastikukaitse teipide kasutamisega jne... Paigaldusest loe lähemalt SIIT ja korraliku valiku paigaldusmaterjalidest leiad SIIT.
Eriti oluline on PVC ja alumiiniumakende korral kasutada elastseid paigaldusvahtusid või isepaisuvat paigaldustihendit, sest nende materjalide soojuspaisumine ja kahanemine on suur ning suuremate akende mõõdu kahanemine võib talvise külmaga paigaldusvahust lahti rebida akna- kui ukselengi ning ongi kohe probleem, et tuul vuhiseb lengi ja aknapõse viimistluse juurest nurka tekkinud mikroprao kaudu tuppa...
Õigeid valikuid soovides!
Eerik Kirs
Aknatehas OÜ
KALESY aknad ja uksed
info@kalesy.ee
http://www.kalesy.ee
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed