Viadrus U22/9 töörõhk
küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
Viadrus U22/9 töörõhk
Lugemata postitus Postitas zitido »
Sai vanale keskküttesüsteemile eluvaim sisse puhutud ja toeks soetatud Viadrus U22/9. Akupaaki ega mui vidinaid see aasta ei hankinud kuna kogu süsteemi renoveerimine niigi kõhu kõrvalt. Tekkis küsimus, kui suur peaks olema rõhk süsteemis? Hetkel kõigub 2,4-2,6bar. Kas see on normaalne? Manualist ei leia selle kohta ühtegi viidet.
Ette tänades,
J
Ette tänades,
J
-
- külaline
Re: Viadrus U22/9 töörõhk
Lugemata postitus Postitas vahersaar »
Meil ka plaanis panna Viadrus U-22 ilma akupaagita esialgu.Kui tihti katelt tuleb täita ja kui suurt pinda kütate ja kas malmkatel talub temperatuuri kõikumist?
Lugemata postitus Postitas torujyri »
Hetkel head katla pakkumised www.torujyri.ee
Katla täitmise koha pealt, et eks ta oleneb ikka puudest ning korstna tõmbest. Paar-kolm tundi põleb kindlasti.
Katla täitmise koha pealt, et eks ta oleneb ikka puudest ning korstna tõmbest. Paar-kolm tundi põleb kindlasti.
Lugemata postitus Postitas zitido »
200m2 ja hetkel võrreldes eelmise lahendusega (õhksoojuspump+elektriradiaatorid) väga rahul. Ootame õige külma ära ja siis saab lõpliku hinnangu anda.vahersaar kirjutas:Meil ka plaanis panna Viadrus U-22 ilma akupaagita esialgu.Kui tihti katelt tuleb täita ja kui suurt pinda kütate ja kas malmkatel talub temperatuuri kõikumist?
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas duplex »
Rõhk sõltub algsest rõhust ja sõltub vee temperatuurist, mida kõrgem on vee temp seda kõrgem on rõhk.
Mul on Viadrus U26 ja rõhk 90 kraadi peal jääb sinna 2.0 - 2.2 vahele, kui vee temp katlas suurem siis rõhk ka suurem...
Mul on Viadrus U26 ja rõhk 90 kraadi peal jääb sinna 2.0 - 2.2 vahele, kui vee temp katlas suurem siis rõhk ka suurem...
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas vidrusega kütjau22 »
Mul vidrus u22/9 ribi kütan 200m2 minu töörõhk kui akupaak 2000L , kui maha jahtunud 30c siis on rõhk 0,4bar , kui paak yles köetud kuskil 70-60c vahel siis on rõhk 0,9bar.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas vidreusega kütjau22 »
lisan siia veel:vidrusega kütjau22 kirjutas:Mul vidrus u22/9 ribi kütan 200m2 minu töörõhk kui akupaak 2000L , kui maha jahtunud 30c siis on rõhk 0,4bar , kui paak yles köetud kuskil 70-60c vahel siis on rõhk 0,9bar.
ise kütan kuskil 4 tundi iga päev.Katlet täidan ca 1h tagant, õhtul kell kuus alustan kui töölt jõuan
järgmise päevani on mul akupaagis alles veel 30c
sooja ka armastan... esimesel korrusel 25c teisel 22-23 umbes
Eks kõik oleneb ilmast kui ikka suur tuul siis jahtum mul majake kiiremini.
Vahepeal on tunne et oleks pigem-20c siis pole ju tuult reeglina , hullem on kui väljas -8c ja suur tuul nagu täna.
Kuus läheb kuskil 4 ruumi puid.Siis kui ikka külmem on... ja kui toas ikka 25c sooja hoian , nagu alati
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 316 korda
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Sul soojustamata maja. Kui ära soojustaksid, kukuks kütte kulu kindlasti 2 korda, hästi tehes lausa kolm korda.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu