vesipõrandaküte vannitoas

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
Külaline
külaline

vesipõrandaküte vannitoas

Lugemata postitus Postitas Külaline »

paluks nõu! probleem vesipõrandaküttega vannitoas. õigemini selle puudumisega. on olemas ainult veetorud põranda sees. aga palun öelge mida oleks veel vaja, et asi toimima saada?! kas on vaja väikest boilerit ja tsirkulatsioonipumpa? või saab muudmoodi ka? kas pump teeb suurt müra? kas kuskilt saaks näha mingit joonist toimiva süsteemiga? kas keegi oskab soovitada head poodi, kust neid tarvikuid saaks? tänud ette!
Veikko
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 16 korda
On tänatud: 13 korda
Kontakt:

Re: vesipõrandaküte vannitoas

Lugemata postitus Postitas Veikko »

Millega siis ülejäänud maja või korterit köetakse. Kui võimas on olemasolev küttesüsteem.
Gaasitööd, küttesüsteemid, veevarustus. Müük, paigaldus, hooldus, remont. http://www.novire.eu/novire@novire.eu +372 5810 3282
Külaline
külaline

paneelmajas asuv korter. keskküte mujal. vannitoas sai põhjalik remont tehtud, aga nüüd ei toimi ei põrandaküte, ega ka varem funktsioneerind käterätikuivati. kohati on torud soojad, aga seda juhtub harva.
Veikko
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Kontakt:

Külaline kirjutas:paneelmajas asuv korter. keskküte mujal. vannitoas sai põhjalik remont tehtud, aga nüüd ei toimi ei põrandaküte, ega ka varem funktsioneerind käterätikuivati. kohati on torud soojad, aga seda juhtub harva.
Kutsu siis põhjalikud remondimehed olukorda taastama mille nad pe...sse keerasid. Üleülts kortermaja vannituppa vesipõrandaküte panna on mõttetu teema. Oleks võiniud sinna elektrikaabli panna ja kõik.
Gaasitööd, küttesüsteemid, veevarustus. Müük, paigaldus, hooldus, remont. http://www.novire.eu/novire@novire.eu +372 5810 3282
trebla
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 66 korda

Lugemata postitus Postitas trebla »

Hm.. Kas kogu püstiku soe kraanivesi käib nüüd sinu vannitoa põranda alt läbi?
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Eh, paneelikas kraanisooja kasutamisel läheb soe suurde KÜ katlasse. Elektri puhul aga tuleb papp ise välja käristada.
Külaline
külaline

Kalvis kirjutas:Eh, paneelikas kraanisooja kasutamisel läheb soe suurde KÜ katlasse. Elektri puhul aga tuleb papp ise välja käristada.
selline neil mõte oli vist jah, aga nagu ma ütlesin, asi ei toimi ja ma ise sooviksin eraldatud süsteemi, seepärast ju ka uurin, kas oleks vaja osta boiler, et ehk siis saaks kuidagi suletud süsteemi, mis mõjutaks ainult nö minu rahakotti...mul oligi plaan elektripõrandaküte, aga kuna ma ise nii tohlajohla sel teemal, siis räägiti mulle auk pähe, et muu süsteem lihtsam ja parem jne. kui ma jagaks asja, siis ma ju siin ei küsikski ja ei laseks end materdada. :s
pipeline
külaline

Lugemata postitus Postitas pipeline »

Kui leidub selline el. boiler, mille termostaati saab reguleerida nii 25...35 kraadise vee temperatuuri hoidmiseks, siis veel vaja väga väikest pumpa, kaitseklappi, täiteventiili, paisupaaki ja mõned ventiilid jne. Saaks ka põrandkütte segamissõlmega, aga see oleks kallim variant.
Veikko
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Kontakt:

Pole mõtet aretada midagi sinna, vaip põrandale ja kõik. Sooja saab toasoojusest. Kui ni väga vaja siis pane miniatuurne õliradikas, või elektriline siug.
Külaline
külaline

pipeline kirjutas:Kui leidub selline el. boiler, mille termostaati saab reguleerida nii 25...35 kraadise vee temperatuuri hoidmiseks, siis veel vaja väga väikest pumpa, kaitseklappi, täiteventiili, paisupaaki ja mõned ventiilid jne. Saaks ka põrandkütte segamissõlmega, aga see oleks kallim variant.
tänud "pipeline"! kardan, et peab vist ainult püüdma seinapealne nn käterätikuivati soojaks saada. ülejäänud läheb liiga keeruliseks. võibolla tõesti siis ka juba vannituba soe.

Veikkole- toasoojast ei piisa, sauna ma teha ei taha, aga dushi alt tulles tahaks ikka mitte väriseda....ja ma ei pannud selleks kena põrandat sinna, et vaibaga katta...radika peale olen ise ka tulnud jah, aga loodsin, et on alternatiive....
Veikko
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Kontakt:

Kui sul korter maja keskel siis ei tohiks kütmata põrand ka probleem olla. Panegi elektriline siug seinale, ruum soojem, käterätid kuivad ja kindlasti väiksem elektriarve kui oleksid põrandat kütnud.
Vasta