otsin projekteerijat!

puuvilla
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänatud: 1 korda

otsin projekteerijat!

Lugemata postitus Postitas puuvilla »

Otsin projekteerijat palkmajale. Maja tuleb Muhumaale!!
Täienduseks lisan, et maja tuleb moderne kuid säilitab samas ka hea Muhu palkmaja näo!!
arhitekt7
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 1 korda

Re: otsin projekteerijat!

Lugemata postitus Postitas arhitekt7 »

Tere,
Pakun ennast teile arhitektiks, olemas arhitektuurse projekteerimise litsents.
Oman häid koostöösidemeid palkmaja tegijatega.
Samas ka Muhu saar südamelähedane koht. :)
Palun kirjutage mulle sinu.arhitekt@gmail.com või siis helistage 52 76 558 , et saaksime antud teemal edasi rääkida.
tim
külaline

Lugemata postitus Postitas tim »

Võtke ühendust: dintal188@gmail.com
vahurv
külaline

Lugemata postitus Postitas vahurv »

Tere,

Soovime samuti teha Teile hinnapakkumuse projekti koostamiseks. Omame pikaajalist kogemust palkmajade projekteerimisel.
Samuti pakume kõiki muid projekti osasid: konstruktiivne, elekter, küte, vesi, kanal, ventilatsioon jne.
Selleks, et saaksime Teile teha korretse hinnapakkumuse võtke meiega ühendust e-maili teel wahka_est@hotmail.com ning kirjeldage meile oma soove.

Tervitades,
Vahur
wahka_est@hotmail.com
Foorumiarhitekt
külaline

Lugemata postitus Postitas Foorumiarhitekt »

Oman samuti arhitektuurse projekteerimise tegevuslitsentsi. Võtke ühendust.

Tervitades,
Foorumiarhitekt
foorumiarhitekt@gmail.com
puuvilla
Uus kasutaja
Uus kasutaja

tore oleks, kui lugupeetud projekteerijad oma nimed avaldaks (privas).... Kõik kes seda tegid, nendega ma hetkel ka suhtlen...!! Suured tänud kõigile, kes ühendust võtsid!!!
puuvilla
Uus kasutaja
Uus kasutaja

No nii, lõpuks siis käes see aeg kui ma leidsin endale projekteerija. Kui kedagi huvitab, panen üldjoontes kirja ka protsessi.
Alustasin siit foorumist seda protsessi. Paralleelselt ma otsisin palkmajade tootjate kaudu projekteerijat. Hämmastas mind leige huvi asja vastu. Asi hakkas liikuma, kui üks ehitusfirma mulle vastu tulles saatis soovi palkmajade liitu. Siis hakkasid ka pakkumised tulema. Lisaks kammisin Arhitektide Liidu liikmeid ja saatsin ka soovi kohaliku omavalitsuse linnaarhitektile.
Iseloomustaks pakkumisi nii, et pakkumisi oli seinast seina. 60% ulatuses projekteerijad ei vastanud hinna ja kvaliteedi suhtele.Ma ei otsinud kõige odavamat pakkumist- ma otsisin sellist projekteerijat, kes tunneb ja teab kohalikku arhitektuuri. Samas oleks tal maitset ja nägemust, milline peaks olema üks lihtne, kuid samas stiilne ja hubane palkmaja ilma üleliigsete karjuvate detailideta.
Vedelesin ma põrandal, kui mulle saadeti pakkumine 120000.... ja enese tutvustamiseks saadeti 5-kordse maja projekt.Selliseid pärleid oli veelgi. Isegi solvavaid. Pidin tegema valiku kuskil 30 pakkumise hulgast.Tegelikult oli vaid tõsiseltvõetavaid pakkumisi vaid 4- paar palkmaja firmat( Ritsu ja Hobbiton) ja lisaks paar üksiküritajat, kellest üks käib ka siin foorumis.Soovitan teilegi teda, kallid arhitekti otsijad.Ta kasutab foorumis ...arhitekt7.... nime. Neil oli tõesti hinna ja kvaliteedi suhe paigas.Tean seda, kuna uurisin nende töid ja tegemisi väga põhjalikult.
Soovitus palkmaja projekteerija otsijaile.Alustage otsinguid Palkmajade Liidu kaudu.Lisaks üritage ühendust võtta kohalike arhitektidega.Kui aga elate piiri taga- ÄRGE MINGIL JUHUL SEDA VÄLJA NÄIDAKE!!!! Kasutage eesti maili aadressi ja eesti võrgunumbriga telefoni.Kahjuks mõned inimesed kaotavad reaalsustaju kohe, kui Eestis mitte elav potnsiaalne klient on silmapiiril.See oli minu jaoks kuidagi kummaline ja eemaletõukav.
Jõudu ja edu kõigile.

PS.See kirjutis on minu arvamus,läbielatu ja nägemus.Kui ma kedagi solvasin siis mitte tahtlikult.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

puuvilla kirjutas:No nii, lõpuks siis käes see aeg kui ma leidsin endale projekteerija. Kui kedagi huvitab, panen üldjoontes kirja ka protsessi.
Alustasin siit foorumist seda protsessi. Paralleelselt ma otsisin palkmajade tootjate kaudu projekteerijat. Hämmastas mind leige huvi asja vastu. Asi hakkas liikuma, kui üks ehitusfirma mulle vastu tulles saatis soovi palkmajade liitu. Siis hakkasid ka pakkumised tulema. Lisaks kammisin Arhitektide Liidu liikmeid ja saatsin ka soovi kohaliku omavalitsuse linnaarhitektile.
Iseloomustaks pakkumisi nii, et pakkumisi oli seinast seina. 60% ulatuses projekteerijad ei vastanud hinna ja kvaliteedi suhtele.Ma ei otsinud kõige odavamat pakkumist- ma otsisin sellist projekteerijat, kes tunneb ja teab kohalikku arhitektuuri. Samas oleks tal maitset ja nägemust, milline peaks olema üks lihtne, kuid samas stiilne ja hubane palkmaja ilma üleliigsete karjuvate detailideta.
Vedelesin ma põrandal, kui mulle saadeti pakkumine 120000.... ja enese tutvustamiseks saadeti 5-kordse maja projekt.Selliseid pärleid oli veelgi. Isegi solvavaid. Pidin tegema valiku kuskil 30 pakkumise hulgast.Tegelikult oli vaid tõsiseltvõetavaid pakkumisi vaid 4- paar palkmaja firmat( Ritsu ja Hobbiton) ja lisaks paar üksiküritajat, kellest üks käib ka siin foorumis.Soovitan teilegi teda, kallid arhitekti otsijad.Ta kasutab foorumis ...arhitekt7.... nime. Neil oli tõesti hinna ja kvaliteedi suhe paigas.Tean seda, kuna uurisin nende töid ja tegemisi väga põhjalikult.
Soovitus palkmaja projekteerija otsijaile.Alustage otsinguid Palkmajade Liidu kaudu.Lisaks üritage ühendust võtta kohalike arhitektidega.Kui aga elate piiri taga- ÄRGE MINGIL JUHUL SEDA VÄLJA NÄIDAKE!!!! Kasutage eesti maili aadressi ja eesti võrgunumbriga telefoni.Kahjuks mõned inimesed kaotavad reaalsustaju kohe, kui Eestis mitte elav potnsiaalne klient on silmapiiril.See oli minu jaoks kuidagi kummaline ja eemaletõukav.
Jõudu ja edu kõigile.

PS.See kirjutis on minu arvamus,läbielatu ja nägemus.Kui ma kedagi solvasin siis mitte tahtlikult.
Tänud, väga asjalik hea postitus, on kohe abiks.
Veiko
külaline

Lugemata postitus Postitas Veiko »

Tõesti hea postitus;)
Eestis on kahjuks jah selline mentaliteet, et saadetakse päringu peale välja kohe tüüppakkumine. Loodame, et selline mentaliteet muutub.
puuvilla
Uus kasutaja
Uus kasutaja

vaevalt, et muutub... kriisist pole midagi õpitud!!! Oodake, kui ma hakkan ehitajat otsima... siis hakkab nalja saama.
puuvilla
Uus kasutaja
Uus kasutaja

muuseas, kui lugejaid huvitab... üritan teid hoida kursis sündmuste käiguga!!!
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

"Teated tegelikkusest" tulevad alati kasuks. Kui vähegi viitsid siis anna teada kuidas asjad sujuvad.
log
külaline

Lugemata postitus Postitas log »

Loen neid "puuvilla" labiilsest käitumisest ajendatud kirjutisi ja imestan. No peab olema ikka nälg käes kui sellise kliendiga keegi edasi töötab. Samas tänab projekteerijaid ...ja siis viskab s....tta.
Kui on midagi ja kellelegi kirjutada , siis tee seda otse. Nimesid sa ju nüüd tead. Piinlik kuidagi lugeda teie hingevaevu ja kõhuvalu ning ja või teie nö lastehaigust teemal " ehitan ise omale palkmaja". Palka projektijuht või järelvalve kui oma närv vastu ei pea.
Valikute tegemine ongi raske, aga see ei pea olema alandav eiste osalejate jaoks.

Kordaks sõnu Piiblist:" Visaku kivi see kes on süüta...."
log
külaline

Lugemata postitus Postitas log »

vaevalt, et muutub... kriisist pole midagi õpitud!!! Oodake, kui ma hakkan ehitajat otsima... siis hakkab nalja saama.

Inimesed otsivad tööd ja teie korraldate klounaadi. Häbi
Vasta