Seina uuendamine

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
LihtsaltNaine
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Seina uuendamine

Lugemata postitus Postitas LihtsaltNaine »

Mis järjekorras peaks tegema seina, kui korteri toa seinast on kogu tapeet maha võetud. Nüüd on vaid sellised hallid seinad. Mõned augud on seinas. Muidu suht korralik. Kuidas ja mis järjekorras peaks nüüd tegema, kui ma soovin seinad valgeks värvida? Enam ei taha tapeeti.

Äkki keegi annab nõu?
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Re: Seina uuendamine

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Ma küll ei tea, mis materjalist need seinad sul on, aga millegipärast eeldan, et betoonist kui juba hall ja mõned augud sees. Kõigepealt vaata sein veelkord kriitilise pilguga üle, et ei oleks jäänud ühtegi tapeedijääki seina külge, sest tänapäevased materjalid on enamuses vee baasil ja kui kannad neid seinale, siis allesjäänud , kasvõi väiksemad tapeeditükid võivad seal all lihtsalt punduda niiskuse toimel ning töö kipub kvaliteedi suhtes mõtetuks muutuma. Sellisel juhul (kui on), loe viewtopic.php?f=22&t=24723 sealt minu esimest postitust ja tee selle järgi. Kui on ideaalselt puhas pind, siis võiksid nakkedisperiooniga seina üle rullida, parandada-täita kõigepealt augud, seejärel lauspahteldus, kruntimine kruntvärviga ja kaks korda põhivärviga vä'rvida ning idee järgi peaks valmis olema
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Vasta