akna (tagasi) vahetus

kasutaja2
Uus kasutaja
Uus kasutaja

akna (tagasi) vahetus

Lugemata postitus Postitas kasutaja2 »

Kuna jõudsin selgusele, et mulle ei meeldi plastik aknad, siis kas oleks võimalik neid vanade akende vastu tagasi vahetaad (mõtlen originaale), et kui leiaksin kellegi kellel on vanad puit aknad samas mõõdus ja teeks 1:1-le vahetuse temaga, on see reaalne? Mul on jäänud mulje et neid veneaegseid puit aknaid ei saa tervelt kuidagi kätte, või on see asi lihtsalt viitsimises kuna enamasti lähevad nad niikuinii äraviskamisele?
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Re: akna (tagasi) vahetus

Lugemata postitus Postitas Hiid »

saab kätte tervelt küll, kui vaeva näha ja põsed täiesti ära lõhkuda.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

kasutaja2 kirjutas:Kuna jõudsin selgusele, et mulle ei meeldi plastik aknad, siis kas oleks võimalik neid vanade akende vastu tagasi vahetaad (mõtlen originaale), et kui leiaksin kellegi kellel on vanad puit aknad samas mõõdus ja teeks 1:1-le vahetuse temaga, on see reaalne? Mul on jäänud mulje et neid veneaegseid puit aknaid ei saa tervelt kuidagi kätte, või on see asi lihtsalt viitsimises kuna enamasti lähevad nad niikuinii äraviskamisele?
Mis täpselt plastikande juures ei meeldi?
Küsin, sest endal akende vahetus plaanis. Just ruumide soojust silmas pidades.
kasutaja2
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas kasutaja2 »

Külaline kirjutas:
kasutaja2 kirjutas:Kuna jõudsin selgusele, et mulle ei meeldi plastik aknad, siis kas oleks võimalik neid vanade akende vastu tagasi vahetaad (mõtlen originaale), et kui leiaksin kellegi kellel on vanad puit aknad samas mõõdus ja teeks 1:1-le vahetuse temaga, on see reaalne? Mul on jäänud mulje et neid veneaegseid puit aknaid ei saa tervelt kuidagi kätte, või on see asi lihtsalt viitsimises kuna enamasti lähevad nad niikuinii äraviskamisele?
Mis täpselt plastikande juures ei meeldi?
Küsin, sest endal akende vahetus plaanis. Just ruumide soojust silmas pidades.
ega nad ilma mõistliku ventilatsioonita kivimaja korteris just sisekliimale positiivselt ei mõjunud ja vähemalt konkreetsetel jätab välimus ka soovida, ning kuna temperatuuriga siin probleemi pole siis tuligi selline mõte.
Vasta