köögilagi, mis materjalist?

sitaratast
külaline

köögilagi, mis materjalist?

Lugemata postitus Postitas sitaratast »

Tere,

soovitage, millest jääks hubane köögi-söögitoa lagi, mis oleks lihtsalt pestav(maal kärbsesitt jääb heledale laele külge) ja käiks vajadusel lahti.

Laetalad on 100X200, sille 4,5m ja laetalad vahega ca 40 cm. Lagi vetrub, seega kipsi või mõranevat asja ei taha.

Lahti võiks käia, et saaks vajadusel teleka vms jaoks mõne kaabli vedada.

Endale meeldib puit aga see ei käi lahti :?
Saarlaid
külaline

Re: köögilagi, mis materjalist?

Lugemata postitus Postitas Saarlaid »

Tere

Soovitan vinüülist laepaneele Journeymen 3,66 m pikad ja 25sm katavad ,8 erinevat tooni laos olemas ,hästi pestavad ja samuti lahtivõetavad.Teie mõõtude järgi teeme hinnapakkumise.

Kalev Saarlaid
vooderplast@vooderplast.ee

65 65 365
http://www.vooderplast.ee
coachman
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas coachman »

sitaratast kirjutas:Tere,
soovitage, millest jääks hubane köögi-söögitoa lagi, mis oleks lihtsalt pestav(maal kärbsesitt jääb heledale laele külge) ja käiks vajadusel lahti. Laetalad on 100X200, sille 4,5m ja laetalad vahega ca 40 cm. Lagi vetrub, seega kipsi või mõranevat asja ei taha. Lahti võiks käia, et saaks vajadusel teleka vms jaoks mõne kaabli vedada.Endale meeldib puit aga see ei käi lahti :?
Mina teen endale just sellist köögi-söögitoa lage, mis kõikidele nendele tingimustele vastab. Tegemist siis vineerist ripplaega. Läbikumava valge mööblilakiga (hästi pestav) 1200x1200 niiskuskindlast 9mm vineerist (B/BB) plaadid panin ülalt toetuma laiadele (70 mm) liistudele. Liistude tarbeks ehitasin ise vastava puidust (18x70) karkassi, mille külge need kinnituvad. Lagi pole päris valmis (vineer laes kuid osad liistud veel paigaldamata) ja seega ei saa veel sarnast lahendust soovitada - ma ei ole lõpptulemuses veel 100% veendunud :) Praegu tundub igatahes väga ilus - tulemus on selline natuke 1930-ndate stiili meenutav, hästi hubane ja mõnus. Kindlasti jäävad nii suured vineerplaadid natuke mängima ja liistude-plaatide vahelised vahed ei jää kõik ühtlased jne. Samuti ei tea ma seda, kui hästi niiskuskindel vineer köögi niiskust talub pikema aja jooksul. Vannitoas on küll sama lagi kevadest saadik ja siiamaani probleeme pole märgata. Aga ega kui ei katseta siis ka teada ei saa :D Nii et just sellist lage teen aga soovitada veel ei julge. Omal riisikol võib muidugi järgi teha.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

To: sitaratast!(no on sul alles alias :))
Konsulteeri täpsemalt kasutaja "coachman"-ga, kuna olen näinud seda tema postituses kirjeldatud lage ja mulle isiklikult meeldis, eriti see lasuurne valge lakk. Ilus oli! Arvasin, et see on mingi lasuurne peits, aga tuleb välja, et lakk. Ei küsinud tookord tema käest. Kui viitsid, otsi temaga kontakti, äkki kutsub külla ja saad oma silmaga kaeda!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
vee võhik
külaline

Lugemata postitus Postitas vee võhik »

Tere,
otsin siin foorumist igasugu head mõtet lagede kohta ja siin on nendest üks, millest leidsin endale inspiratsiooni:) minu küsimus on: mis lakiga on konkreetsemalt tegu? endal plaanis panna kööki voodrilaudadest lagi, olen nad korra juba pinotexiga(valge) peitsinud. Toalauad kavatsen kaks korda peitsida ja kõik. aga köögiga tekkiski dilemma, kuidas siis seda lage hooldada. Lakk tundub mõistlik, samas kuidas lakitud pind valgusega reageerib pikas perspektiivis? kas hakkab kolletuma (kuuselaud)?
kuid see "valge läbikumav lakk" tundub väga ahvatlev, see seostub kuidagi ettekujutusega, et puu enda muster ja olemus jääb alles ja EI kolletugi:)?
coachman
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas coachman »

vee võhik kirjutas:Tere,
minu küsimus on: mis lakiga on konkreetsemalt tegu? ?
Lakiks oli KIVA KALUSTELAKKA ja siiamaani on väga kena. Tegu muidugi kasevineeriga, mis pigem tõmbub vananedes hallikaks, mitte niivõrd kollakaks. Lakkisin suruõhu värvipüstoliga - 2 kihti kerge vahelihviga (esimene kiht tõmbab "karvad lahti").
Köögi remontija
külaline

Lugemata postitus Postitas Köögi remontija »

Käsil just köögi remont ja probleem - mida panna lakke. Ülalkirjeldatud lagi tundub päris huvitav. Kas pilti ei saaks üles panna?
Vasta