Tere!
Saun siis vaivundamendil puidust ehitis 42 rm. Olemas vesi sees. Leiliruum, kus saunahi puudega köetav, pesuruum, kus on selline ahi, kus tünn sees ja sealt saadakse kuum vesi. Ehk siis dušši pole. Ja suur puhkeruum koos kaminaga. Kõik töökorras, aga ehitatud 1980 ja rohkem pole seda uuendatud.
Minu soov siis järgmine. Leiliruumi seinad-laed ( ca 5 -6 rm) puiduga üle, uus lava ja valgustus. Uus soojustus ka tõenäoliselt. Ahjutagune sein viimistleda ja ahju ümber väike tõke turvalisuse pärast. Põrand plaatida. Pesuruumist (ca 5 -6rm) vana veetünniga pliit välja ja dušš asemele (hea lahendus oleks paigaldada boiler, mis sauna kütmisega teeks vee soojaks.) Seinad plaatida - põrand plaatida. Oleks hea, et pakutaks välja lahendus et olemasolev betoon põrand pesuruumis soojem oleks (el põrandaküte pole otstarbekas). Lagi korda teha.
Puhkeruum ca 18-19 rm . Lagi korda teha, põrandale laminaat või lauad. Kamin dekoratiivkrohviga üle.
Kõik aknad värvida. Uued vaheuksed.
Tõenäoliselt tuleb tekitada ka väike tualettruum.
Kui asi huvi pakub siis meistrimehed on oodatud objekti ca 2 nädala pärast üle vaatama. Omapoolseid soovitusi ja hinnapakkumisi tegema.
Objekt asub Tallinnast Viljandi mnt-d pidi Rapla poole ca 40 km-t.
Maja välistrepp korda teha ja plaatida.
Heale meistrile jätkuks tööd kauemaks, kuna remonti vajab ka maja.
Minu kontaktid siis
Margus
56500216
marguso@hot.ee
Sauna + tulevikus maja renoveerimine
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Sauna + tulevikus maja renoveerimine
Lugemata postitus Postitas marguso »
Viimati muutis marguso, 05 Sept 2010, 17:58, muudetud 2 korda kokku.

-
- külaline
Re: Sauna + tulevikus maja renoveerimine
Lugemata postitus Postitas Venda »
Vastan:
Ei arvuta välja.
Annan nõu kirjutada lihtsale inimesele selgemas keeles...ei tea enamb kuhu joosta või mida teta.
Kas sa ise ka saad aru mida kirjuted, õkva ?
Hea oleks kui vajamineva materjalid muretseks meistrimees. Materjalidele vahele pandud katet ma kinni ei maksa. . Siis ostan juba ise -20% saan igast ehitusmaterjalide müügiga tegeleva ettevõtte jaehinnakirjast ka ise. Kui -20% mulle müüakse ei ole probleemi, aga mulle müüa letihind +10% siis
Küll, aga vaeva materjalide soetamiseks - transpordiks jne
Kui selliseid kontakte pole siis see pole probleem. Arvutage välja, andke nõu ja ostan ise
Lugupidamisega
Ei arvuta välja.
Annan nõu kirjutada lihtsale inimesele selgemas keeles...ei tea enamb kuhu joosta või mida teta.
Kas sa ise ka saad aru mida kirjuted, õkva ?
Hea oleks kui vajamineva materjalid muretseks meistrimees. Materjalidele vahele pandud katet ma kinni ei maksa. . Siis ostan juba ise -20% saan igast ehitusmaterjalide müügiga tegeleva ettevõtte jaehinnakirjast ka ise. Kui -20% mulle müüakse ei ole probleemi, aga mulle müüa letihind +10% siis

Kui selliseid kontakte pole siis see pole probleem. Arvutage välja, andke nõu ja ostan ise
Lugupidamisega
Venda:
Mis sind hammustas. Pohmell ja kogu maailma peale vihane? Kes sind palus arvutama. Paluti objektiga tutvuda ja hinnapakkumist tegema.
Kuna ei ole asjatundja siis uuesti üle lugedes kustutasin selle lause ära.
Aga vastus sinu küsimusele, et kas saan aru mida kirjutasin (sry kui segaselt), siis jutu mõte oli see, et kui meistrimees pakub mulle x toodet 100 krooniga ja poest saab selle letihinnaga kätte 85 krooniga siis seda vahet ma ei maksa. Kui meistrimees saab asjad tänu oma sidemetele jne soodsa hinnaga ja müüb mulle selle mõistliku hinnaga siis pole probleemi.
Küll, aga näiteks aja materjalide soetamiseks, transpordiks jne.
Tegelikult taandub asi sellele, et hea spetsialist teeb hinnapakkumise kas koos materjalidega või ilma ja selle järgi teen otsuse.
Mis sind hammustas. Pohmell ja kogu maailma peale vihane? Kes sind palus arvutama. Paluti objektiga tutvuda ja hinnapakkumist tegema.
Aga vastus sinu küsimusele, et kas saan aru mida kirjutasin (sry kui segaselt), siis jutu mõte oli see, et kui meistrimees pakub mulle x toodet 100 krooniga ja poest saab selle letihinnaga kätte 85 krooniga siis seda vahet ma ei maksa. Kui meistrimees saab asjad tänu oma sidemetele jne soodsa hinnaga ja müüb mulle selle mõistliku hinnaga siis pole probleemi.
Küll, aga näiteks aja materjalide soetamiseks, transpordiks jne.
Tegelikult taandub asi sellele, et hea spetsialist teeb hinnapakkumise kas koos materjalidega või ilma ja selle järgi teen otsuse.
Viimati muutis marguso, 05 Sept 2010, 19:51, muudetud 1 kord kokku.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Venda »
Aupaklik tervitus!
Kõigepealt ei ole me koos karjas käinud, et võiksite vanemat inimest sinatada.
Teiseks vastan küsimusele:
Ei ole pohmell, aga sellise keelekasutuse ja ebastabiilse mõttearenduse peale koban juba pudelit.
Saan aru , et otsite orja. Orja peab aga hästi toitma. Näiteks mina tahan saada päevas pool kilo liha ja kaks õlut. Kui liha pole värske, teen palju kisa ja ei võta tööriista kättegi. Sama õluga. Kui pakute odavat ja sooja, siis tüli majas. Vot, säh teile siis saunaehitust.
Nii et kui omadega olete valmis, siis võite anda märku. Löön selle kuuri püsti, kah asi või. Mul tööd laialt ja ...
Ei ole pohmell, aga sellise keelekasutuse ja ebastabiilse mõttearenduse peale koban juba pudelit.
Saan aru , et otsite orja. Orja peab aga hästi toitma. Näiteks mina tahan saada päevas pool kilo liha ja kaks õlut. Kui liha pole värske, teen palju kisa ja ei võta tööriista kättegi. Sama õluga. Kui pakute odavat ja sooja, siis tüli majas. Vot, säh teile siis saunaehitust.
Nii et kui omadega olete valmis, siis võite anda märku. Löön selle kuuri püsti, kah asi või. Mul tööd laialt ja ...
Miks see teema käest ära läks ja piinlikuks muutus? Ei mina sellest aru saa.
Ei otsi orja. Pigem asjaliku meistrimeest. On ju loomulik, et tahaks hindasid võrrelda ehk siis saada paar pakkumist.
Venda sa ei jätnud oma kontakte, et sulle teada anda, kuna võid objekti üle vaatama tulla.
Ei otsi orja. Pigem asjaliku meistrimeest. On ju loomulik, et tahaks hindasid võrrelda ehk siis saada paar pakkumist.
Venda sa ei jätnud oma kontakte, et sulle teada anda, kuna võid objekti üle vaatama tulla.
Venda kirjutas:Aupaklik tervitus!

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Tere!
Maainimene ja ratsionaalselt arutav töömees ei saa kunagi sellistest mõttearendustest aru, sest töömehe jaoks maksab töötegemise tund ja ettevõtte jaoks pakkumine ja leping.
Austet tellija peaks algusest peale valima ühe neist variantidest mitte kavaldama. Ja veel. Oma esialgsest tekstist ei maksa ikka nõmedamaid lõike välja jätta ja siis süütult konstateerida, et ei tea miks küll teema käest läks.
Lugupidamisega
Venda
Maainimene ja ratsionaalselt arutav töömees ei saa kunagi sellistest mõttearendustest aru, sest töömehe jaoks maksab töötegemise tund ja ettevõtte jaoks pakkumine ja leping.
Austet tellija peaks algusest peale valima ühe neist variantidest mitte kavaldama. Ja veel. Oma esialgsest tekstist ei maksa ikka nõmedamaid lõike välja jätta ja siis süütult konstateerida, et ei tea miks küll teema käest läks.
Lugupidamisega
Venda

Ma ju ütlesin, et kustutasin selle lause ära. Tõenäoliselt ei suutnud piisavalt selgelt oma mõtet edasi anda ja ei proovi ka rohkem, sest asjal pole mõtet. Teema lukku, kuna 2 normaalse härrasmehega on räägitud ja tõenäoliselt saab asjast-asja.
Ma ei kavalda vaid lootsin saada enda jaoks mõistliku lahenduse.
Aga, kuna sa vendakene minu teema sujuvalt kaaperdasid siis natuke teemasse ka. Mis su telefoninumber on? Minu number on 56500216 ja kui sul midagi öelda on siis helista. Tõenäoliselt jään ma seda kõnet ootamagi.
Muideks kell on 12.54 kui see vendakene anonüümselt sappi pritsima hakkas. Kas "meistrimehel" pole tööd või seisnebki tema töö tegemine mõtetute kommentaaride kirjutamises.
Seega vendakene helista
mulle.
Moded palun teema lukku panna.
Ma ei kavalda vaid lootsin saada enda jaoks mõistliku lahenduse.
Aga, kuna sa vendakene minu teema sujuvalt kaaperdasid siis natuke teemasse ka. Mis su telefoninumber on? Minu number on 56500216 ja kui sul midagi öelda on siis helista. Tõenäoliselt jään ma seda kõnet ootamagi.
Muideks kell on 12.54 kui see vendakene anonüümselt sappi pritsima hakkas. Kas "meistrimehel" pole tööd või seisnebki tema töö tegemine mõtetute kommentaaride kirjutamises.
Seega vendakene helista
mulle.
Moded palun teema lukku panna.

Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid