Ostsin suvila, milles veevärk hüdrofooriga sees. Kuna maja kasutati varem aastaringselt, siis ei pööranud ma piisavalt tähelepanu veevärgile.Ootamatult (?) saabusid külmad-loomulikult külmusid mul seal kõik ära. Hüdrofoor töötas tühjalt ennast lolliks-puruks. Veefiltrid (3tk. järjestikku), mis peale hüdrofoori
olid-külmusid samuti puruks. Küsimus asjatundjatele: kas neid filtreid peab tõesti kolm olema (nöör+sõel ning kristalltäitega)? Ja kas enne hüdrofoori ei peaks mingi filter kuskil olema? Kaevus? Täpsustuseks, et suvila asub Tartumaal kus väga puhas vesi (looduskaitseala)
Veefiltrid suvilasse
saunad, santehnika, boilerid jne
Lugemata postitus Postitas Kiku »
Ei pea kolm olema. Kui on puhas vesi piisab ka ainult nöörfiltrist, mida tuleb võibolla veidi sagedamini vahetada kui sõel+ nöörfiltrit. Ja kristallfiltrit ei tohi minu teada joogiveele üldse panna. See mõeldud katlakivi vähendamiseks näiteks pesumasinale. (Kui jutt käib ikka sellest filtrist).
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Võhiku Põhk »

Lugemata postitus Postitas Kiku »
Pole küll asjatundja, kuid enne hüdrofoori vist ei pea filter olema. Kaevus on põhjaklapp, mis ei lase veel tagasi voolata. Kui on võimalus, võid selle nöörfiltri enne hüdrofoori paigaldada.
Mine “Saunad, dussiruumid, vannitoad, sanitaartehnika”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit