Siseviimistlus

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
jenga
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Siseviimistlus

Lugemata postitus Postitas jenga »

Otsin kohusetundlikku töömeest kes ei pea lugu viinast ja ei oleks ka kirglik suitsetaja.Tööd mida peaks oskama on siseviimistluse vallast (kipsitöö, maalritöö ja võiks osata ka plaatida).Peaks oskama töödata ka iseseisvalt.Töö kogemusi selles vallas peaks olema vähemalt 5a.Tööle oleks vaja asuda nii pea kui võimalik.Palk kokkuleppel.

Lugupidamisega
Janomer Grupp OÜ
janek@janomer.ee
elmundo
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Siseviimistlus

Lugemata postitus Postitas elmundo »

tere. kas see objekt. asub aafrikas.
ei
külaline

Lugemata postitus Postitas ei »

Asukoht on salastatud.
tynga
külaline

Lugemata postitus Postitas tynga »

...ja ta ei tohi olla põdur !!

:lol:
saatana
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas saatana »

üldjuhul kui tahad ikka töömeest siis peaks vaatama töömeest kes teeb ainult mingit kindlat tööd ehitusvaldkonnast mitte poleks kriimsilm üldehitaja.üht tööd teeb hästi ja teisi teeb muuseas ajaviiteks.
PS!mina ei ole kahjuks huvitatud teie poolsest pakkumisest.
ehitus ja viimistlustööd
+37254 590883
http://album.ee/tepra
stapper
külaline

Lugemata postitus Postitas stapper »

saatana on ikka elust päris hästi aru saanud...et,kui eramaja ehitus on ikka käsil,siis võtad iga ruutmeetri tegemisel omaala spetsialisti :clapping:
tead,teen ise eramaju vundamendist võtmeteni ja kui vaja ehitan aia ümber maja ja teen haljastuse ka ära kui tarvis...ei jää ma ei tempolt ega kvaliiteedilt alla "omaalaspetsidele"..maalerdan ikka 20m2 päevas,plaadin (kõik juurde kuuluv) 10m2 päevas,plokke laon 90-100 tk päevas..puutööga saan hakkama paremini kui enamus puutöömeistreid jne...isegi peenemate projektide pakkumised koostan ise...ka minu objektidel on samad järelvalved ja nõudmised kui mujal,niiet ei ole mõtet eriti kahelda.
mitte et ma tõstaks oma rinda ette,vaid püüan selgeks teha,et üldehitaja selle parimas mõttes ongi parim ehitaja..
pigem küsimus selles ,kes kui palju tööriistu on raatsinud varuda eri valdkonna töödeks,see on väärtus.
okei,elektri ja torudega ma jännata ei viitsi...nende tööriistade ostmine enam ära ei tasu.laastukatuse ja sindli jätaks ka teistele meestele.kui vähegi loogislist mõtlemist ja käteosavust on,siis on ehitus minu arust huinjaa...
üks sitt asi siiski sellistel meestel on...tööd on rohkem kui kaks kätt ära jõuavad teha.
edu!.-harige,õppige,investeerige,nähke vaeva!
saatana
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas saatana »

stapper kirjutas:saatana on ikka elust päris hästi aru saanud...et,kui eramaja ehitus on ikka käsil,siis võtad iga ruutmeetri tegemisel omaala spetsialisti :clapping:
tead,teen ise eramaju vundamendist võtmeteni ja kui vaja ehitan aia ümber maja ja teen haljastuse ka ära kui tarvis...ei jää ma ei tempolt ega kvaliiteedilt alla "omaalaspetsidele"..maalerdan ikka 20m2 päevas,plaadin (kõik juurde kuuluv) 10m2 päevas,plokke laon 90-100 tk päevas..puutööga saan hakkama paremini kui enamus puutöömeistreid jne...isegi peenemate projektide pakkumised koostan ise...ka minu objektidel on samad järelvalved ja nõudmised kui mujal,niiet ei ole mõtet eriti kahelda.
mitte et ma tõstaks oma rinda ette,vaid püüan selgeks teha,et üldehitaja selle parimas mõttes ongi parim ehitaja..
pigem küsimus selles ,kes kui palju tööriistu on raatsinud varuda eri valdkonna töödeks,see on väärtus.
okei,elektri ja torudega ma jännata ei viitsi...nende tööriistade ostmine enam ära ei tasu.laastukatuse ja sindli jätaks ka teistele meestele.kui vähegi loogislist mõtlemist ja käteosavust on,siis on ehitus minu arust huinjaa...
üks sitt asi siiski sellistel meestel on...tööd on rohkem kui kaks kätt ära jõuavad teha.
edu!.-harige,õppige,investeerige,nähke vaeva!
ma panin tähele et puudujäägid on veel hävituslenduri piloodi tunnistus ja naftaplatvormi inseneri haridus...ülejäänud kogemused põhimõtteliselt kõik olemas.puidutöömeister oled ka kõva käsi nagu aru saan-kindlasti võtad kõik baltikumi ehitatud kanuud ja paadid enda õlule koos enda allkirjaga.rinda sa ette ei tõsta vaid pigem surud seda kõvasti avalikult üritades end huvitavaks teha.ja õigus,mis veel,sa püüad jääda salajaseks.tehtud töid pole jka kuskil ette näidata...kokkuvõte...labane järjekordne ilakott.tahab olla ehitaja reaalselt aga on seda vaid teoorias.

si..ahäda oled ,muud midagi :cool:
ehitus ja viimistlustööd
+37254 590883
http://album.ee/tepra
Vasta