Pahteldamine

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Ehitusejorr
külaline

Pahteldamine

Lugemata postitus Postitas Ehitusejorr »

Oleks vaja teada,palju küsida korteri betoonseinade pahteldamise eest.
Palju ruutmeetri hind olla võib?
Mis hindadest need algavad?
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Re: Pahteldamine

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Oi, mis vahva küsimused! Algavad 20.-/m2 ja lõpevad ei tea kus. Kõik oleneb pindadest kui palju seal mässata tuleb, nurgad, avad, kvaliteedi nõuded, milline on sinu enda taluvuse piir, millest alla hakkad juba peale maksma kliendile jne. See ju puhtalt üks lihtsamaid matemaatika ülesandeid ehk mõtle välja, kaua sul sellega aega läheb ja kui palju sa raha tahad saada selle perioodi eest ja jaga see m2-te arvuga ning ongi sul vastus käes.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Qit
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas Qit »

No näed,hakkab sul omalgi tulema,mitte lambist,nagu teistes teemades
Urmas
autodidakt

Qit kirjutas:No näed,hakkab sul omalgi tulema,mitte lambist,nagu teistes teemades
Täpsustuseks pean ütlema, et see 20.-/m2 eest ei ole mitte minu alghind, vaid see, mida hetkel maksvad firmad maalrile. Minu alghind hakkab hoopis-hoopis kõrgemalt.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
ehitusejorr
külaline

Lugemata postitus Postitas ehitusejorr »

Ei tahtnudki teada täpset hinda,soov oligi teada saada kuhu kanti need hinnad jäävad.
Täpsusteks veel et on tavaline korteri betoonseinad,kuhu läheb täispahtel ja pärast ära lihvida.mingit hullu jebimist ei ole.
Urmas
autodidakt

Need hinnad on igal tegijal individuaalsed, mõni on nõus tegema 20-30.-/m2, mõni töömees ei viitsi selliseid, tellija ettekirjutatud hindade peale, tellijat pikaltki saata. Kui mina küsiks sellise töö eest alates 80-90.-/m2, siis saadaks paljud tellijad jälle mind pikalt mõtlemata ikka sinnasamusesse. Mulle hiljuti öeldi, et jaga see hind kahega ja siis alles hakkame rääkima. Seekord oli minu kord tööpakkuja mõttes sinna saata ja viiskalt ei öelda. Võta nüüd kinni, kuhu kanti need hinnad jäävad.
Vasta