Uus katus

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Ennistaja
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Uus katus

Lugemata postitus Postitas Ennistaja »

Vaja oleks ehitada katus vettpidavaks :lol: s.t. vana katus maha, sarikatööd, uus peale. Väikese kaldega lamekatus, à 80 m2, plekkkatus; vajalik ka materjali arvestus.Töö Tallinna lähistel. Palju see kõik maksaks ja kes tahaks teha?
Uue katuse paigaldaja
külaline

Re: Uus katus

Lugemata postitus Postitas Uue katuse paigaldaja »

Mina tahan teha. Pakkun töörahaks 50 tuh. Materjali maksmus on ka kuskil 50 tuh. Anna 100 tuh,ja uus katus peal... :)
Ennistaja
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Ennistaja »

Uue katuse paigaldaja kirjutas:Mina tahan teha. Pakkun töörahaks 50 tuh. Materjali maksmus on ka kuskil 50 tuh. Anna 100 tuh,ja uus katus peal... :)

Ma annan sulle 100 tuh asemel 1 väga hea soovituse - mine õige p....e!
sanõtsh
külaline

Lugemata postitus Postitas sanõtsh »

Tere.
Jätke palun mõni kontakt või kirjutage
rumbon@hot.ee
Kasutaja avatar
restauraator
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas restauraator »

See aasta on tulnud materjalid(sh vihmaveesüsteem)-transport-muud kulud valtsplekk-katusele nii 250-280 eek/m2 + kuiva sarika materjal, kui vaja neid välja vahetada. Tööraha oleneb katuse keerukusest. See 80m2 või ju olla ka täiskelp koos muude väljaehitustega katusest. Kõrgus? jne. Üldjuhul tuleb materjalidele sama summa netos vähemalt juurde või nati vähem või rohkem. Kuni 40 -45raha pead arvestama + maksud, kui ametlik soov olemas, siis nii 70 raha.
Iga ehitus on norm iseendale.
Vasta