otsin elektrikku

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
TimoTimo
külaline

otsin elektrikku

Lugemata postitus Postitas TimoTimo »

Korteris käimas remont, mille käigus soovin välja vahetada elektrijuhtmed ning panna uue elektrikilbi. Kuna elan korteris ise sees, siis jäävad osad toad remondist puutumata, aga uus kilp tuleks kogu korterit hõlmava lahendusega ehitada. Korter on Tallinna kesklinnas. Kui on huvi antud töö vastu, siis saadan e-mailiga elektri- , valgustuse ja nõrkvoolu plaani, mille põhjal oleks võimalik hinnapakkumine teha.
tommy4
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 13 korda
On tänatud: 8 korda

Re: otsin elektrikku

Lugemata postitus Postitas tommy4 »

Palun plaane hinna pakkumiseks. email: elektritom@hot.ee
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Oleksin huvitatud : peeter098@hotmail.com
karuke@hot.ee
külaline

Lugemata postitus Postitas karuke@hot.ee »

Tere, olen huvitatud Teie objektist.Varasem töökogemus as"KOMA EHITUS" sisetööde elektrikuna, jaotuskilpe varem olen teinud. Kui olete huvitatud, siis palun saatke joonised, kuid tegelik hinna pakkumine tuleb alles pärast objekti nägemist.
TimoTimo
külaline

Lugemata postitus Postitas TimoTimo »

karuke@hot.ee kirjutas:Tere, olen huvitatud Teie objektist.Varasem töökogemus as"KOMA EHITUS" sisetööde elektrikuna, jaotuskilpe varem olen teinud. Kui olete huvitatud, siis palun saatke joonised, kuid tegelik hinna pakkumine tuleb alles pärast objekti nägemist.
antud e-mailile ei saa kahjuks kirja saata või on teil postkast täis
elektritööd
külaline

Lugemata postitus Postitas elektritööd »

Tere!

Teeme nii elektri- ja nõrkvoolutöid.Lisaks projekteerimine ning abi projekti koostamisel.
Üleandmisel kõik vajalik dokumentatsioon.

kristo@elkon.ee
Tel.53 82 88 86
tommy4
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 13 korda
On tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas tommy4 »

tommy4 kirjutas:Palun plaane hinna pakkumiseks. email: elektritom@hot.ee
Ootan ikka veel pikisilmi plaane :blush:
elektritom@hot.ee
elektrimees
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas elektrimees »

minupoolt ka siis pakkumine, töötan küll väki elektrikuna, aga sisetöö ka käppas, ning vend siseelektrik, kes alati abis kui vaja. kaabel ka minu poolt poole odavamalt kui ametlikult pakkujalt! infot welma6969@hotmail.com või tel 58104959.
elektrimees
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas elektrimees »

vabandust väike viga välielektrikuna
Vasta