Puitmaja tuletõkkemüür laguneb

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
potsataja2010
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Puitmaja tuletõkkemüür laguneb

Lugemata postitus Postitas potsataja2010 »

Kahekordse puumaja tuletõkkemüür on hakanud lagunema. Nimelt siis suure vihmaga tuli eilse päeva jooksul paar labidatäit kive alla. Kaugemalt vaadates on näha, et segu on ülemiste kivide vahelt praktiliselt kadunud.
Esialgu oleks vaja, et keegi tuleks seda müüri üldse vaatama, et mida ja mismoodi seal üldse parandusi teha annaks.
Mida saaks või peaks selle müüri ülemise osaga üldse tegema? Kas lasta laduda ülemised kivid uuesti, või ehk võtta lahtised kivid müürilt ära, ja katta ntks plekiga?
Mul pole aimugi, mida sellega ette peaks võtma, aga kindel on see, et müür on ohtlik. Ma ei oska öelda, kas kehvas seisus on ainult ülemine osa, või vajab müür parandust ka mujalt.

Oleksin väga tänulik, kui saaksite/oskaksite mulle nõu anda.
Veel parem oleks muidugi, kui keegi saaks seda kohapeale vaatama tulla.
Kui tahate ise töö ette võtta, ja olete sellest huvitatud, siis andke teada. Ise seda tegema ei hakka, ei ole kogemust ja kõrgusi kardan ka :)

Maja asub tallinnas.

potsataja2010@gmail.com
Vasta