Rootsi punane värv

Siia ei postita tööpakkumisi ega otsimisi!
saarmarg
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Rootsi punane värv

Lugemata postitus Postitas saarmarg »

Tere.Targad ehitus mehed õelge palun kas meil poes müüdav n.n rootsi punane värv jääb püsima siledale hööveltatud välisvoodri lauale.Kui ei siis mis selleks teha,et ta seal püsiks.Tänud igasuguste nõuannete eest.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Re: Rootsi punane värv

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Üldiselt jääb see rootsi punane hööveldamata lauale paremini kinni kui hööveldatud lauale, aga ma ei näe hetkel põhjust, miks ta ei peaks ka sinna siledale kinni jääma. Igaks juhuks ära mingit vahekihti parema nakke saavutamiseks laua ja värvi vahele toppima hakka. Tean, et keegi lahjendas esimese kihi jaoks värvi koos puidukaitsevahendiga.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
coachman
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas coachman »

urmasr kirjutas: Tean, et keegi lahjendas esimese kihi jaoks värvi koos puidukaitsevahendiga.
See keegi olin mina :) Ma küll ei tea kas see kehtib kõikide muldvärvide kohta aga minu poolt kasutatud Uula muldvärvi tehnilises kaardis oli tõepoolest selline õpetus, et kui tegemist on höövelpinnaga siis peaks esimese kihi värvima värvi ja hallitustõkke (Uula homeenesto) seguga 1/1. Seejärel laskma majal 2 aastat seista ning siis teine kiht - juba puhast värvi - peale. Tehniline kaart ise http://www.uula.fi/pdf/A3_keittomaali_t ... lyohje.pdf. Mul on praegu maja selle seguga tehtud ja ootab teist värvimiskorda.

Küll aga on olemas muldvärvid, millesse on mingeid lisandeid pandud (pole enam päris puhtad muldvärvid) mis jäävad ka kohe pidama höövelpinnale. Ühte sellist nägin Kaare teel, nime küll kahjuks ei mäleta aga midagi rootsikeelset seal peal oli - Rootsis tehtud. Puhas traditsiooniline muldvärv höövelpinnal ei püsi, tegin ka väikese katselapi (paar lahtist lauda) kui oma maja aasta tagasi värvisin ja nüüdseks on vihm need üsna puhtaks pesnud.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Nii see kipub olema jah! Endal kogemus selline, et see ei püsi isegi metsakuiva palgi pinnal.

taastaja
silver3x
külaline

Lugemata postitus Postitas silver3x »

tere rahvas! aga kas see jutt ka õige on et selle pinotexi rootsi punase variandi (10l potstkus) värvimisel ei tohi olla sellist kuumust nagu praegu on ja veel hullem et ei tohi värvida kui päike peale paistab?
Küsin sest üks maja omanik tahab oma maja ja muid hooneid värvida ja värvisin tal juba sauna ja garaasi ära.aga olen kuulnud jah jutte et ei tohi sellise kuumusega :S
Külaline
külaline

silver3x kirjutas:tere rahvas! aga kas see jutt ka õige on et selle pinotexi rootsi punase variandi (10l potstkus) värvimisel ei tohi olla sellist kuumust nagu praegu on ja veel hullem et ei tohi värvida kui päike peale paistab?
Küsin sest üks maja omanik tahab oma maja ja muid hooneid värvida ja värvisin tal juba sauna ja garaasi ära.aga olen kuulnud jah jutte et ei tohi sellise kuumusega :S
Eks ta soovitatav ole kuna värv kuivab kole kiiresti ära ja lõpptulemus kipub jääma laiguliseks.
Urmasr
mina siin
külaline

Lugemata postitus Postitas mina siin »

Tere
Mõtlen siin seda , et milleks peab üldse nikerdama kusagil noateral, et kas jääb või ei jää .Äkki on mõistlik võtta korralik värv , valik on ju suur ja teha kindlapeale .
Muide on värvi purgi peal kirjas , et ei ole hööveldatud pinnale.
vwman
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vwman »

uhh..hakkan ka lauda värvima.. küsimus on, kas muldvärv või villa akva? Toon tuleb nagunii sinna rootsi punase kanti.
Valmis muldvärv on pea poole odavam, kui see VA.
Kas ma muld värvipuhul peaks eelistama mingit konkreetset tootjat ? Ostma Soomes, Rootsis toodetud värvi ? Falu Rödfärg ?
Maksan nii palju kui vaja ja nii vähe kui võimalik. Aga korralikku tööd on vaja
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

vwman kirjutas:......Valmis muldvärv on pea poole odavam, kui see VA...........
Kui huvi, võta ühendust Rootsi punase asjus ja võin aidata ka kaubelda, kuid muidugi oleneb palju kogustest. Olen näinud laos riiulitel ja tean, et kaup tuleb Rootsist.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Kivitorris
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas Kivitorris »

Siledale lauale on Rootsi värv FALU VAPEN FASADFÄRG. Maaletooja Hansapakend OÜ. Küsige neilt hinda. Mul on siledal fasaadilaual olnud 2 aastat. Probleeme pole täheldanud.
Kivitorris
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas Kivitorris »

Külaline
külaline

Küsige küsige ...ma küsisin ka 17.08.2010 kell 22:11 saatsin maili , vaido@hansapakend.ee .Tänaseks pole ma sealt vastust saanud :hello: . Ju nad siis ei tahtnud mulle värvi müüa.Mina oma värvi sain mujalt ja tänaseks on laud juba värvitud ka.

vwman
Kivitorris kirjutas:Siledale lauale on Rootsi värv FALU VAPEN FASADFÄRG. Maaletooja Hansapakend OÜ. Küsige neilt hinda. Mul on siledal fasaadilaual olnud 2 aastat. Probleeme pole täheldanud.
Vasta