Seina kipsiga katmine + vill

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Gonzales
külaline

Seina kipsiga katmine + vill

Lugemata postitus Postitas Gonzales »

Tere!

Mis võiks olla orjenteeruv hind järgmisele tööle Tallinnas. Töö + materjal.

2,5 x 5m krohvitud tellisseinale 50mm vill, põranda ja lae vahele ehitada karkass ja peale 2x kips pluss värvikõlbulik viimistlus ilma värvimiseta. Olemasolevas seinas 2x pistik, need tuleks säilitada ehk kipsseinale välja tuua.

Kaua umbes aega võtab?

Tänud.
Kips ja Vill
külaline

Re: Seina kipsiga katmine + vill

Lugemata postitus Postitas Kips ja Vill »

Vastused oma küsimustele leiad, kui vähegi vaevud siin ringi vaatama, tee oma silmad lahti või vajad tõesti personaalset lähenemist? Kahekümnest hinnaküsimisest siin üheksateist ja pool küsib palju maksab kipsi ja villa paigaldus.
Gonzales
külaline

Lugemata postitus Postitas Gonzales »

Ära virise nüüd. Pealkirjade järgi ei saa suurt midagi aru siin. Leidsin esmapilgul ühe vastuse, kipsi paigalduse tööraha, pole kihtidest ega piirkonnast midagi juttu: kips,karkass,vill 70kr m2

No mida ma arvan sellest? Materjali kohta pole ka öeldud. Kui ma teaks ruudu hinda materjaliga TALLINNAS, siis oleks okei küll mulle.
alari
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas alari »

Gonzales kirjutas:Tere!

Mis võiks olla orjenteeruv hind järgmisele tööle Tallinnas. Töö + materjal.

2,5 x 5m krohvitud tellisseinale 50mm vill, põranda ja lae vahele ehitada karkass ja peale 2x kips pluss värvikõlbulik viimistlus ilma värvimiseta. Olemasolevas seinas 2x pistik, need tuleks säilitada ehk kipsseinale välja tuua.

Kaua umbes aega võtab?

Tänud.
hind koos materjaaliga on 4500 eeki ühendust saad meilil või siia poskasti alari255@hot.ee
Vasta