Festool

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
õpipoiss
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Festool

Lugemata postitus Postitas õpipoiss »

Tere
Soov soetada endale Festool käsiketassaag ts 55 või ts 75. Nüüd kahevahel kas tellida tooltechnic.ee lehelt või välismaalt nt: amazon.com. Hinnavahe tuleb varustustasemelt sõltuvalt umbes 1000 kuni 4000 eeki. Et kas tasub välismaalt tellima hakata kui hinnavahe ca 1000 eeki, lisanduvad vist ka mingid lisamaksud?
Lühidalt siis: jagage kogemusi kes kusagilt omale Festo tööriistu tellinud ja kuidas hinnavahe eestis müüdavatega tuleb, võib ka üldist arutelu Festooli tööriistade kohta. Festooli soovin just sellepärast, et tööd teinud nende riistadega ning midagi paremat pole minu kätte juhtunud.
di20
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 4 korda

Re: Festool

Lugemata postitus Postitas di20 »

1. USAs on 110v
2. Amazon commist ei saa isegi tööriista lisavidinaid eestisse tellida.
Tooltechnicust olen ostnud Domino ja spiraalis teraga elektrihöövli millel on see hea lisa veel, et saab ka valtsi lasta. Need asjad olen ostnud sellel lihtsal põhjusel, et teistel tootjatel neid pole ja mul oli neid kunagi konkreetsete tellimuste juures vaja. Aga need asjad on kallid.
Kui sae murest rääkida siis mina otsiks UK lehtedelt DeWalti akuga Plunge saagi. Muideks asja võib saada odavamalt kätte kui siin mõne juhtmega mitte plunge. :)
habe
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas habe »

Sai ostetud Makita plunge SP6000K, suurepärane tööriist. Tuleb poole odavamalt kätte ja teeb sama töö ära mis TS 55. Investeering on juba ammugi kuhjaga tagasi teenitud.
ifffff
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 17 korda
On tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas ifffff »

Eestist tööriista ostmine on küll reeglina rahaliselt kallim, kuid kui riistaga midagi juhtub siis on sul kiirelt võimalik asi garantiikorras lahendada. EL-ist ostes on sul samuti vajadusel reaalselt tomiv garantii, kuid seljuhul pead arvestama sellega et ca kuu-poolteist sul tööriista pole. Ameerikamaalt ostes võib juhtuda , et nemad garantiist ei taha midagi kuulda.
Festtooli riistade kohta pole midagi halba öelda, olen kasutanud mõlemat ts55 ja ts75. Kui on plaanis kasutada seda ka paksema puitmaterjali saagimiseks (nt. uksed, trepid jne) siis soovitaks valida ts75 on jõulisem ja suurema saekettaga.
Vasta