Paaripäevane lammutustöö Tallinnas

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Lammutustöö
külaline

Paaripäevane lammutustöö Tallinnas

Lugemata postitus Postitas Lammutustöö »

Tere,
otsin inimest, kes toimetaks järgmise tööga:
Tallinna kesklinnas vaja 3-toaline korter (pinda 71 m2) "tühjaks teha" - s.t. kiskuda maha seinast ja laest kips ja kipsi ning ripplae kandekonstruktsioon, võtta üles vana parkett, vannitoast lõhkuda välja plaadid, ripplagi ja maha monteerida saun. Korter on mööblist tühi, ainult paar köögikappi veel on seinas. Kõige keerulisemad tööd minu arusaamist mööda on:
1) sauna laialilammutamine (klaasist ust, lava ja seinalaudu tahaks tervena)
2) suure 120L veeboileri lae alt alla võtmine
3) koridorikapi peegelliuguste mahamonteerimine.
Muidu on ainult sae, relakaga ja kangiga tööd teha ning sodi 4ndalt korruselt alla suurde konteinerisse tassida.
Kõik tööriistad võiks endal olla.
Kuna tegemist on ca 3 päeva tööga, siis tasuks pakun 900 EEK. Kõige kindlam on ise kohale tulla ja objekt oma silmaga üle vaadata. Töö peab olema tehtud järgmiseks kolmapäevaks ja nädalavahetusel kahjuks tööd teha ei saa.
Tel: 55911312
Lammutaja
külaline

Re: Paaripäevane lammutustöö Tallinnas

Lugemata postitus Postitas Lammutaja »

No nii nüüd ilmus ärimees Nossov välja või tema tahab 3 päeva töö eest 900 krooni maksta.See on normaalne päevatasu eriti kui veel
tahetakse,et kogu sodi 4 korruselt alla tassida konteinerisse.
Ja selle raha ehk 900 krooni päevas eest saavad ka sauna seina,lavalauad ja uks sõrgkangi tunda.Kui tahad neid tervelt kätte saada maksad topelt.Otsi lolle teiselt planeedilt.
o
külaline

Lugemata postitus Postitas o »

Nii haiglast pakkumist pole tükk aega näinud, 900.-. Kes sellise töö alla 4000.- vastu võtab pole lammutuse ja tassimisega enne kokku puutunud. Ise tööle ei kandideeri, lihtsalt sattusin pakkumist vaatama. Kuidas saab nii kooner olla, et pakkuda sellise töö eest 900.-???
Lammutustöö?
külaline

Lugemata postitus Postitas Lammutustöö? »

olen vastustest üllatunud. Lähtusin hinna pakkumisel järgmisest loogikast -
900 krooni 3 päeva ehk 300 krooni päevast. Eeldasin 8 tunnist tööpäeva ehk siis tunnihind - 300:8=37.5 EEK. Kui keegi teeks terve kuu sellise palgaga tööd, siis oleks kuupalk 37.5x168=6300 EEKi kätte. See teeks siis brutopalgaks 8000 EEK'i. Räägime lammutustööst.
Härrased ütlevad, et 4000 EEKi eest teeks kolm päeva tööd - s.t. kuupalga vaste 25000 EEKi kätte (brutos siis ca 33 000).
Nüüd ei saa enam mina aru - lammutustöö eest tahetakse saada 33 kilo kuus.
Lammutaja
külaline

Lp.Lammutustöö

1.Pakud tööd 2-3 päevaks,mitte kuuks ajaks.
2.Kogu see jura tuleb 4 korruselt seljas alla tassida,ilmselt konteiner akna all ei asu ja nii kõrgelt allaloopimine aknast pole just parim mõte.
3.Soovid,et sul päästetaks osa materjale mis hetkel seinas on: materjalide päästmine on aeganõudev ja kallis töö lisaks 100 % tervelt sa laudu kätte ei saa.Teine asi on kang sisse ja kõik läheb utiili.
Soovid säästa - maksa.Oma loogika unusta ära see sellise töö puhul ei tööta.
4.Kas parkimise kesklinnas tasuta garanteerid ?

Pakkumine oleks 5000 krooni ilma materjale päästmata,ehk kõik mis välja roogitakse läheb utiili.
Ja 6500 krooni kui tahad et ära päästetaks sauna uks,lavalauad ja seinalaudis ning peegeluksed.Võta või jäta.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Hr/pr.Lammutustöö!
See, mida Sa nimetad küllaldlaseks päevapalgaks oma arvutuste järgi on tegelikult tõesti mõnitamine. Töövahendid peavad enda omad olema, tööriided enda omad , transport objektile enda oma olema, parkimise eest peab ise maksma, sotsmaksu peab ise maksma (aga kui juhtub tööõnnetus ja arvesta, et ka suuline kokkulepe on töösuhete leping, ei pea olema kirjalik, siis sinu kui tööandja käest on töövõtjal võimalikud haiglakulud koos hilisemate, saamatajäänud tuludega sinu käest kohtu kaudu välja nõuda). Kui sa nii vähe pakud, võib mõni solvunud töövõtja minna maksuametisse ja öelda, et meil oli suuline kokkulepe, ta maksis meile sulas 10 000.- ja palun kontrollige, kas ta maksis sellelt summalt ka vajalikud maksud. Mis sa arvad, keda seal MTA käesoleval ajal rohkem usutakse, kas "ausat töövõtjat", kes tuli kontrollima, et kõik maksud oleks makstud või sind, "ausat tööandjat", kes väidab, et sellist kokkulepet polnudki. Helbi siis neid maksuameti ettekirjutisi ja nõudeid! Ma arvan, et see kirjeldatud variant läheb sulle kallimaks kui kohe normaalselt, ilma töömeest rahaga solvamata variant(mida muud see sinu pakutud summa on). Ära tule siia foorumisse selliste pakkumistega, raiskad lihtsalt oma aega, vaid mine kohe hommikul kella 10-st Säästumarketi või Keskturu(sinna võid ka varem minna) juurde ja sealt leiad endale universaalsed(seal on nn."võtmed kätte" spetsialistid) töömehed selle raha eest ning need spetsialistid peaksid välimuse järgi kindlasti ära tundma.
Edu sellise raha eest töömeeste otsingul!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

to: Lammutustöö
Teoorias võiks ju öelda, et lihtne lammutustöö, aga pane siis käed külge ja anna jalgadele valu, kuna sa ise ei suuda lihtsaid töid teha, siis eeldan, et oled ratastoolis invaliid, endal pole häbi sellist pakkumist teha?...mul isegi häbi lugeda sellist jama.
Kõige parem ehitaja on see, kes pealt vaatab..."tolmutaja"

Nii lihtsakoeline palgaarvutus ei jäta eriti taibuka inimese muljet, mõtle hoolega läbi järgmine kord, kui midagi kirjutad.
Lammutaja pakutud 5000-6500.- tundub olevat reaalne pakkumine, antud töö eest.
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
kaimagk
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 96 korda
On tänatud: 38 korda

Lugemata postitus Postitas kaimagk »

Tere, kui hind liiga madal siis ehk tuleks teha selline kuldne keskmine 2500.- ehk.Küsiks veel seda, kes tahab 5000..- 6500.- saada, kas maksud maksaksite siis ka ilusti ära riigile?
Lammutustöö??
külaline

Lugemata postitus Postitas Lammutustöö?? »

vabandan kõigi ehitusmeeste ees, kes tundsid ennast pakkumisest solvatuna. Minu eesmärk ei olnud kindlasti kedagi solvata, alandada või mõnitada (erinevalt mõnest vastajast). Kuna mul endal on ka tõepoolest käed ja jalad otsas (probleemiks on aeg, mida on põhitöö kõrvalt vähe käes), siis teen ise selle töö ära, sest pole kahjuks võimalust lammutajatele tuhandeid maksta.
Urmas
autodidakt

kaimagk kirjutas:Tere, kui hind liiga madal siis ehk tuleks teha selline kuldne keskmine 2500.- ehk.Küsiks veel seda, kes tahab 5000..- 6500.- saada, kas maksud maksaksite siis ka ilusti ära riigile?
Minult saab riik igatahes minimaalselt peaaegu 1500.- iga kuu, on siis mul tööd või ei ole, aga selle raha ma leian juba enda huvides. Vot nii!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Lammutaja
külaline

kaimagk kirjutas:Tere, kui hind liiga madal siis ehk tuleks teha selline kuldne keskmine 2500.- ehk.Küsiks veel seda, kes tahab 5000..- 6500.- saada, kas maksud maksaksite siis ka ilusti ära riigile?
Justnimelt riik saab oma maksud ka kätte.

Teemapüstitajale : nüüd kus selle sodi kõik oma seljas 4 korrust üles alla tipa-tapa väntad saad aru et 900 krooni selle vaeva eest on naeruväärne.
Huvitav kuidas see remont siis veel välja nägema hakkab,kui terve korteri lammutuse eest pole mõningaid tuhandeid välja käia...
Urmas
autodidakt

Lammutustöö? kirjutas: Lähtusin hinna pakkumisel järgmisest loogikast -
900 krooni 3 päeva ehk 300 krooni päevast. Eeldasin 8 tunnist tööpäeva ehk siis tunnihind - 300:8=37.5 EEK. Kui keegi teeks terve kuu sellise palgaga tööd, siis oleks kuupalk 37.5x168=6300 EEKi kätte. See teeks siis brutopalgaks 8000 EEK'i. .
Teen väikse korrigeeringu sinu palgaarvestuses: brutoks tuleks tegelikult 10414.- eeldusel 6300.- netona, aga kuna sina ju makse töömehe eest maksma ei olnud nõus, siis tegelikult saaks töömees makse makstes kätte 3997.- ja taandades selle tunnitasuks saaks ta kätte puhtalt 23,79/h.
Allikas http://www.transinf.com/brutost_netoks/
Lähteandmetes tuleb ise teha väikesed korrigeerimised- töötaja töötuskindlustuse % peab olema 2,8 ja tööandja töötuskindlustuse % peab olema 1,4
regulaarne kasutaja
külaline

Lugemata postitus Postitas regulaarne kasutaja »

offtopic: 2006 ehitusbuumi ajal juhtus selline lõbus seik, et kui ma puhkuse ajal korterit lammutasin, siis nägi seda pealt x seltskond, kes tuli ja pakkus ennast ise tööle - 100 kr / päev per nägu. kolm meest müttasid nädal aega ning lõpuks oli ka kogu vana krohv seintest maha toksitud ning prügi utiliiti viidud (organiseerisid ise kusagilt transpordi olgugi et soovisin konteinerit tellida). hommikuti muidugi tuldi tööle kergelt aurusena, kuid see üldiselt ei olnud takistuseks. ja mu süda ei valutanud väga, sest ise nad sellise summa kehtestasid ning olid väga õnnelikud selle üle. kuna ise tegutsesin ka samal ajal, siis sai boonusena kuulda ka põnevaid lugusid meeste elukäikudest. aga paraku sellised mehed foorumit ei loe.

ja loomulikult tunduks mulle endale selline summa mõnitamisena, kuna ma põhitööl teenin praeguseks tunnis rohkem, kui see mis ma nendele meestele päeva eest maksin. aga teisalt võttes - kellegi jaoks võib ka selline summa olla väga suur raha. eks iga inimene kehtestab omale mingid standardid.
Suletud