tuulegeneraator

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
insippo
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 5 korda

tuulegeneraator

Lugemata postitus Postitas insippo »

pakkujaid on mitmeid ja hinnaklass on suur.Tahaks aiamajasse voolu ja sobib 300-500w tuulegenekas.Hind võiks ikkagi jääda alla 10k ilma akudeta.On kellegil kogemusi sellel alal äkki
intensiivne
külaline

Re: tuulegeneraator

Lugemata postitus Postitas intensiivne »

Ära ainult Wispat osta, meerika oma. Koormust ei pidanud mul vastu,rootor koos tiivikutega 8 jaanuaril selle aasta algul lendasid minema,ma ei hakkand isegid otsima,poolteist aastat oli ainult töös.
insippo
Ehitusguru
Ehitusguru

Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Toksisin korraks ebay-sse sisse sõna "wind generator" ja peale esimese lehekülje vaatamist tundus, et seal on neid ka päris hulgim müügil ja igasuguse hinnaga. Kui satud mõne igatsetu peale, vaata, et lased saata EU riigist endale,siis ei tohiks olla tollimaksu. Võiksid vaadata ka nende tuulegenekate erinevate tootjate lehekülgedele, võid sattuda hämmastavatele pakkumistele.
Toksisin sama sõna sisse ka googlisse ja vasteid tuli 5140000. Kui viitsimist on, saab sealt sorides kindlasti soodsamalt.
Pakkusin seda ebay-d sellepärast, et endal oli vaja ühtesid Dreambox-e neli tükki ja ebay-st sain koos saatmiskuludega ühe ilma rahata võrreldes Eesti kõige soodsamate hindadega.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
insippo
Ehitusguru
Ehitusguru

driim maksab 400 euri.Mõtlen 800. Hiinakaid saab küll odavalt.Olen otsinud netist aga krt pole silma jäänud.
Vasta