vool kadus ära

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
taff1
külaline

vool kadus ära

Lugemata postitus Postitas taff1 »

mul selline teema,et oli kaks eraldi pistikut enne,need olid enne liiga kõrgel põrandast,sai nüüd tehtud nii,et lõikasin ketaslõikuriga ühest pistikust alla poole soone umbes 20cm,sinna sai betoon freesiga uued augud tehtud,nimelt 4,sai ühendatud kaabel vana pistiku kaablitega,üleminekuks vahele pandud need jublakad ja täidetud mördiga,katted peale tõmmatud ja veel isoleeritud.Uued karbid pandud,omavahel kõik ära ühendatud,kontrollitud kõik toimis ja kinni mätsitud.

Teisest pistikust vedasin alla,kuhu sai tehtud külmkapi jaoks ja nõudepesumasina jaoks uued kaks auku,samuti kõik toimis.Elekter oli pistikutes pea kuu aega ja nüüd järsku kadunud,milles võiks point olla,tegin vana karbi kohad uuesti lahti ja desteriga ei näita jah et voolu oleks,kas asi võib olla ksukil arukarbis?
Külaline
külaline

Re: vool kadus ära

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Ise küsid - ise vastad.
Külaline
külaline

no nii arvas üks inimene,et arukarbis ehk,tahaks nagu rohkem teadjate arvamust ja mis edasi peaks tegema,enda teada on mul köögis seinte siise peidetud kaks arukarpi,suht putsis teema ju lampi lammutada lahti kui äsja remonditud seinaad.
xxNIMETUxx
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas xxNIMETUxx »

kunagi tegid selliseid elektriga seonduvaid töid elektrikud.
vee- ja küttesüsteemid, ventilatsioon, soojuspumbad, elekter, kodumasinad/seadmed: müük, projekteerimine, hooldus, remont 58367067 spegrupp@gmail.com
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

Kui aru-karp ikka ei noki seda elektrit, siis on kindlam jah spets otsida... :)
vanaema on sul veteran...
tommy4
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 13 korda
On tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas tommy4 »

Kui tegemist on Tallinnas asetleidnud juhtumiga, saan tulla viga otsima.
elektritom@hot.ee
Külaline
külaline

tere, mul ka üks mure elektriga, loodan et teema algataja ei solvu kui oma probleemi siia kirja panen. nimelt elan kortermajas ning suures toas (mis on kipsiga kaetud) läks ühes pistikus vool lihtsalt ära. harukarbi asukohta ei tea kuna ise pole paigaldanud seda kipsi. on käinud ka üks elektrik kohal, tema mõõtis ja ei leidnud midagi, ütles et lõhukips lahti ja otsi harukapr ülesse... kuna kipsi peal on ka tapeetm, siis ei tahaks hästi seda ette võtta.
asun Pärnus, kas keegi oskab soovitada või tulla ja ise see korda teha. Teistes toa pistikutes on vool ning kilbis ka kõik kaitsmed terved. tänud ette :)
Külaline
külaline

Põnev lugeda, kus kliendid ootavad, et keegi võluväel seinasiseseid kaableid parandaks...ilma seina lõhkumata.
Ennemuiste ehitati harukarbid lahtivõetavatena ... oma klientidele, surume seda vananenud arusaama, tänaseni peale.
Kui kaablid pole diagonaalis või muidu kunstipäraselt paigutatud siis ikkagi toosiga auk seina.
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Mina ka imestan. Või noh, mida siin niiväga ikka imestada. Need, kes eluga riskides füüsikatunnis käies sealt midagi meelde ka jätsid, neil ei ole selliseid imelisi ootusi. Aga ei pea ju kipsi maha kangutama ja tapeeti lõhkuma. Vea uus elektrinöör seina pealt. Igasugu karbikute valik on üsna suur. Vast ei jää väga kole.
einoh
külaline

Lugemata postitus Postitas einoh »

ei no hea on targutada ikka neil kes asja jagavad
no ehk ei pea ma ma lõhkuma seina lahti kus arukarbid
vanades pistikutes on neid otsi niipalju,et ühes augus üks kaabliots desteri järgi näitab voolu ja teises augus ka üks ots,enne oli aga mõlemis augus kahel kaablil vool,küsimus ongi selles,et annab ehk midagi teha muul viisil.
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

Harukarp. Tester.
vanaema on sul veteran...
to einoh
külaline

Lugemata postitus Postitas to einoh »

täpselt see oli ka minu küsimus, et kas on mingit teist varianti... mitte et teadjamehed targutaksid
tommy4
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 13 korda
On tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas tommy4 »

Kui vana kaablit seina lõhkumata parandada ei saa ja uut ka ei taha panna, siis on ju võimalik pinget ka läbi õhu transformeerida. Genereerid toas elektrivälja ja püüad selle pistikupesas kinni !
Veits kalliks läeb vist ?
Vasta