Liimid tuubis

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Maailma pikim nimi ...
külaline

Liimid tuubis

Lugemata postitus Postitas Maailma pikim nimi ... »

Ma uurusin küll neid tuupe, ma ei suutnud leida, kuidas arvestada, palju seda kulub ?
Kuidas see mägitud on, kas mingi meetrikaupa ? Mitu meetrit nt. tõmmata saab umbes, või kuidas?
Mul oleks vaja, aga ei tea ,kas ühest tuubist tuleb välja või mitte.
Need 300ml tuubid https://www.osta.ee/index.php?fuseactio ... =7500227#1
Allan
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 8 korda
On tänatud: 9 korda

Re: Liimid tuubis

Lugemata postitus Postitas Allan »

Tuleb küll välja... raudselt. Mul pole kunagi üle ühe tuubi läinud.
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Kulub täpselt nii palju, kui paned, rohkem kindlasti mitte.
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Maailma pikim nimi mida eales foorumites nähtud on
külaline

Lugemata postitus Postitas Maailma pikim nimi mida eales foorumites nähtud on »

Ei pidanud vajalikuks selgitada, mida ja kui palju mul liimida, kuna mõtlesin, et inimesed oskavad ise mõtelda ja aru saada sellest, et tuubi otsast tuleb teatud diameetriga juga mille põhjal võiks umbkaudu öelda, mitu meetrit saab tõmmata, või umbkaudu öelda mngi m2 liimitava pinna ühest tuubist.
Nüüd vist seletasin punaseks ära ?
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Maailma pikim nimi mida eales foorumites nähtud on kirjutas:Ei pidanud vajalikuks selgitada, mida ja kui palju mul liimida, kuna mõtlesin, et inimesed oskavad ise mõtelda ja aru saada sellest, et tuubi otsast tuleb teatud diameetriga juga mille põhjal võiks umbkaudu öelda, mitu meetrit saab tõmmata, või umbkaudu öelda mngi m2 liimitava pinna ühest tuubist.
Nüüd vist seletasin punaseks ära ?
Ise arvad, et seletasid puust ja punaseks, aga tuubi otsa annab erineva kauguse pealt ära lõigata, kui on vaja rohkem lasta, siis lõikad kaugemalt, kui vähem, lõikad lähemalt, mida liimid ja millist koormust kannatama, peab ka see on oluline, inimesed oskavadki ise mõelda, ainult vähesed oskavad nii lolle küsimusi esitada, seepärast sulle eriti siin vastuseid ei tulegi ja kui puudu tuleb, siis ostad juurde 70.- siia, sinna.
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

To: Maailma pikim nimi mida eales foorumites nähtud on » 09 Apr 2010, 18:06
Aga sa arvuta! Tuubi maht on teada, otsa augu diameeter samuti, aga valemid pead ise kuskilt otsima või maksa mõnele taibule. Sa võid kasvõi sada tuubi kontrolli mõttes tühjaks lasta, kuid olen 100% kindel, et iga kord tuleb erinev pikkus.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas arvutihdd »

Tavaliselt on tuupidel peal kirjas: Selle liimiga saab täita umbes 12 jm 5mm vuuki vms Loe seda silti edasi, ju seal ka midagi kirjas on.
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Minu meelest sai jälle tõestatud, et lollid küsimused ei lõpe kunagi.
Leia selle kuradima liimi ruumala. Ja siis teisenda see silinder järgmise raadiusega silindriks. Kui see eelnev aga on liiga segane asi siis nii ütlegi.
Vasta