maja ehitus
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
maja ehitus
Lugemata postitus Postitas kalmemar »
tere oleks selline küsimus ,mis võiks olla 120m2 maja ehituse töö raha ilma materjalita või koos materjaliga?
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 18 korda
Re: maja ehitus
Lugemata postitus Postitas Expert »
Härrased ja prouased paluks konkreetsemalt.Küsiks kohe vastu kus,millal,millest ?
Praegune teemapüstitus kõlab nagu : mis üks keskklassi auto ka maksta võiks ?
Praegune teemapüstitus kõlab nagu : mis üks keskklassi auto ka maksta võiks ?

Olukord Eesti ehitusturul on "suurepärane", kuid mitte lootusetu...
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
ilma materjalita 264 399EEK
materjaliga 389 060EEK
materjaliga 389 060EEK
krunt asub märjamaal ja puit karkass maja ühe kordne
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Pöördu OÜ Lalande poole, nad kohalikud ja väga kvaliteetsed, olen nende järel päris mitmeid siseviimistlusi teinud ning vähe on minu silmis ehitusbrigaade, keda kiidan üldehituse kvaliteedi osas. Minu silmis on nad 5+ kvaliteediga ja hind on samuti vastavuses kvaliteedile, kuigi paljude arvates tundub see kindlasti ülemaksmisena.kalmemar kirjutas:krunt asub märjamaal ja puit karkass maja ühe kordne
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 61 korda
- On tänatud: 117 korda
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Tere!
Ühinen Urmasr arvamusega põhimõtteliselt selles osas, et tasub otsida tegijat lähedalt. Hinnad on paika loksunud. Ja pole mõtet loota, et need kusagilt kaugemalt tulnud odavamalt tegijad ka tegelikult on odavamad. Mõelge loogiliselt. Transport maksab. Vaadake, mis hinnaga saab kütust. Uurige oma raamatupidamisest (või mõne firma raamatupidamisest) millise osa kuludest moodustab autokütus. Ehitamise kulus moodustab see paratamatult üsna suure osa. Nii, et minu arvamus: tasub kõigepealt ringi vaadata kohalike hulgas.
parimat:hello:
Ühinen Urmasr arvamusega põhimõtteliselt selles osas, et tasub otsida tegijat lähedalt. Hinnad on paika loksunud. Ja pole mõtet loota, et need kusagilt kaugemalt tulnud odavamalt tegijad ka tegelikult on odavamad. Mõelge loogiliselt. Transport maksab. Vaadake, mis hinnaga saab kütust. Uurige oma raamatupidamisest (või mõne firma raamatupidamisest) millise osa kuludest moodustab autokütus. Ehitamise kulus moodustab see paratamatult üsna suure osa. Nii, et minu arvamus: tasub kõigepealt ringi vaadata kohalike hulgas.
parimat:hello:
ühe sõnaga ehitasin ise selle maja koos isaga 4a tagasi ja saime milliga hakkama aga nüüd on vaja kindlustusele kahju nõue esitada et palju võib maksma minna kuigi ma ehitaks ta ise uuesti ülesse ja palju odavamalt kui läbi firma aga tahags lihtsald enam vähem kalkulatsiooni hinda teada
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
To: Kalmemar
Las kindlustus otsib ise firmad hinnapakkumiteks. Päris nii need asjad ei käi, et küsid siin tasuta foorumis lambist hinda. Kui neli aastat tagasi said milliga hakkama, siis arvestades vahepealset ehitushindade drastilist kukkumist, peaks poole milliga hakkama saama. Nii kindlustusele ütlegi, et saan poole milliga hakkama, mitte ära mine neile leelotama, et firma tahab nii- ja naapalju uuestiehitamise eest. Seda nimetatakse juba kindlustuspettuseks. Miks on inimestel selline imelik arusaamine, et hinnapakkumise tegemine ei olegi töö, eriti veel sinu puhul, kus on teada, et seda tööd nagunii ei saa. Mille kuradi pärast keegi peaks oma aega raiskama ja seda hinnapakkumist tegema? Kindlustusele hinnapakkumise tegemine ei ole lihtsalt ühtede 0-de ritta seadmine ühte lausesse.
Kokkuvõtteks, pole minu asi, aga ütlesin vähemalt oma arvamuse asjast. Aitäh sulle, Kalmemar, et vähemalt rääkisid ausalt, milles asi, muidu mõned mehed oleks teinud pakkumisi suurte lootustega. Räägi mõnele firmale jutt ära ja küsi palju nad tahavad konkreetse hinnapakkumise eest ja arvan, et saad kaubale.
Urmasr
Las kindlustus otsib ise firmad hinnapakkumiteks. Päris nii need asjad ei käi, et küsid siin tasuta foorumis lambist hinda. Kui neli aastat tagasi said milliga hakkama, siis arvestades vahepealset ehitushindade drastilist kukkumist, peaks poole milliga hakkama saama. Nii kindlustusele ütlegi, et saan poole milliga hakkama, mitte ära mine neile leelotama, et firma tahab nii- ja naapalju uuestiehitamise eest. Seda nimetatakse juba kindlustuspettuseks. Miks on inimestel selline imelik arusaamine, et hinnapakkumise tegemine ei olegi töö, eriti veel sinu puhul, kus on teada, et seda tööd nagunii ei saa. Mille kuradi pärast keegi peaks oma aega raiskama ja seda hinnapakkumist tegema? Kindlustusele hinnapakkumise tegemine ei ole lihtsalt ühtede 0-de ritta seadmine ühte lausesse.
Kokkuvõtteks, pole minu asi, aga ütlesin vähemalt oma arvamuse asjast. Aitäh sulle, Kalmemar, et vähemalt rääkisid ausalt, milles asi, muidu mõned mehed oleks teinud pakkumisi suurte lootustega. Räägi mõnele firmale jutt ära ja küsi palju nad tahavad konkreetse hinnapakkumise eest ja arvan, et saad kaubale.
Urmasr
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit