M:Alumiiniumplekki rullis.

Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
husta
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

M:Alumiiniumplekki rullis.

Lugemata postitus Postitas husta »

Pakkuda oleks siis eelpool mainitud materjali. Asub Läänemaal, kuid praegusel hetkel kuni õhtuni Tallinnas. Kellel huvi selle materjali vastu andku mulle teada. Mõned pildid ka siis http://fotoalbum.ee/photos/Irishman/sets/945435
Mõõdud ka tehtud ja eneselegi üllatuseks on seal rullis seda 17meetrit ning laiust 60cm. Panin müüki kuna endal seda vaja ei lähe. Hinnaks oleks 2000 eek, kuid hind ei ole kivist ja kindlale huvilisele saab hinda ka painutada.
Huvilistel kirjutada kas mulle postkasti või helistada tel 56913108.
husta
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Re: M:Alumiiniumplekki rullis.

Lasen hinna 1500 krooni peale on huvilisi?
husta
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Teeks siis kevade alguse puhul hinnasula 750 eek :) . Seisab mul kasutult ees.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

kui paks leht, kui paksust ei tea, siis palju kaalub rull-saab arvutada selle järgi. puhas alu mitte mingi sulam ?
Külalise külalise külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külalise külalise külaline »

Alumiiniumleht maksab kuusakoskis 13 eek kilo. Kaalu rull ära ja saad teada asja turuväärtuse. Juhul kui ta on 1 mm paks kaalub su rull umbes 25 kg ja reaalne turuväärtus on ca 350-400 eek. Seda lolli kes selle 2000 krooniga oleks ära ostnud tahaks oma silmaga päris näha.
husta
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Külalise külalise külaline kirjutas:Alumiiniumleht maksab kuusakoskis 13 eek kilo. Kaalu rull ära ja saad teada asja turuväärtuse. Juhul kui ta on 1 mm paks kaalub su rull umbes 25 kg ja reaalne turuväärtus on ca 350-400 eek. Seda lolli kes selle 2000 krooniga oleks ära ostnud tahaks oma silmaga päris näha.
Kui sa nii hästi vanametalli hindasid tead, siis äkki oskad ka öelda palju maksab alu materjal poes seal on vanametalli turuväärtusest tunduvalt kõrgemad hinnad. Hetkel väike arvutus näitas, et teie pakutud hind on võrdne vanametalli hinnaga. Ma ei müü seda kui vanametalli hinnaga vaid kui materjali hinnaga mis on müügletil pakutavatest hindadest madalam.
Hind 750 eek on ja jääb ning kui keegi kodanik suudab mulle siia panna ülesse eestis pakutava alu hinna mida müüakse ehituspoodides ning väita, et 17meetrit ning 60cm laiust alumiiniumplekki on võimalik saada odavamalt kui 750 eek-i eest, siis palun väga pange see link siia ülesse. Kahjuks pole veel mina sellist kohta kohanud kus materjali pakutakse sama hinnaga mis kuskil vanametalli kokkuostus :D Mainin veel et materjali paksus on kuskil 0,4mm.
Külalise külalise külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külalise külalise külaline »

Kui ta on 0,4mm siis rulli kaal on jämedalt 10,5 kg LETIHINNAGA ostes uuena on siis väärtus ca 500+KM. Hindu vaadata ja nutta võid siit http://www.setaare-metall.ee/setaare-pricelist.pdf Sealt letihinnast saab kaubeldes veel korralikult alla. Lisaks sellele on olemas teadmine lehe sulami kohta. Alumiinium ja alumiinium on ka kaks erinevat asja
Nagu ma piltidelt näen et ole tegemist enam kõige uuemas konditsioonis oleva kaubaga(äär mõlkis jne).
husta
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Külalise külalise külaline kirjutas:Kui ta on 0,4mm siis rulli kaal on jämedalt 10,5 kg LETIHINNAGA ostes uuena on siis väärtus ca 500+KM. Hindu vaadata ja nutta võid siit http://www.setaare-metall.ee/setaare-pricelist.pdf Sealt letihinnast saab kaubeldes veel korralikult alla. Lisaks sellele on olemas teadmine lehe sulami kohta. Alumiinium ja alumiinium on ka kaks erinevat asja
Nagu ma piltidelt näen et ole tegemist enam kõige uuemas konditsioonis oleva kaubaga(äär mõlkis jne).
Tahad ära osta minult seda palun väga. Ütle siis oma hind selle rulli nägemusest.
husta
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

650 eek. Hetkel Tallinnas,
husta
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Viimane hind 500 eek seal sees on ka toomine tallinna kui kellelgi huvi seal see kätte saada.
husta
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

300 eek on keegi huvitatud?
husta
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

250 eek ja kätte saab Tallinnast nädalavahetusel, see on ka lõplik hind asjale.
Vasta