korstnajalg haiseb
Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
korstnajalg haiseb
Lugemata postitus Postitas mida teha »
tegemist kahekordse eramajaga, ahi on esimesel korrusel, korstnajalg on siseruumides krohvitud, külmas pööninguosas mitte, umbes kuu aega tagasi hakkas korstnajalg teisel korrusel läbi krohvitud ja värvitud pinna vastikut haisu levitama, kõigepealt kütsime ahju spetsiaalse pigi eemaldava puuhaluga, siis kutsusime korstnapühkija, kes korstna ära puhastas ja soovitas haisva korstnajala vesiklaasiga üle teha, tegimegi, korstnajalg ei ole väga vana, kõigest paar aastat, aga kuna ahi on meil alternatiivküttekeha, siis oleme selle kasutusele võtnud alles sellel talvel, tõenäoliselt kütsime valesti, lastes vähe õhku peale... nüüd siis sellest küljest, kus korstnajalg sai vesiklaasiga üle tehtud enam haisu ei tule, küll aga on hakanud haisema sein juba teisest küljest, kus korstnajala ja toa vahel on fiboplokk ja tapeet...mida siis edasi teha, et see hais ära läheks ja kas see üldse kunagi ära läheb...
- motamees
- Ehituspenskar
- On tänanud: 209 korda
- On tänatud: 191 korda
Re: korstnajalg haiseb
Lugemata postitus Postitas motamees »
Kurb, aga õpetlik teistele.
Õpetlikkusest jääb puudu ainult küttekolde liik ja kütmisviis. Äkki heidate valgust sellele ja laseksite oma vigadest teistel õppida.
Mõtisklen nati veel. Haiseb ju ainult niiske pigi. Ju siis on veel korstnajalg märg sellest valest kütmisest. Kütke korstna jaoks suurema kuumusega.
Meil haises ka korstnajalg. Mis haises, lausa tilkus pigi. Kütsime bullerjaniga ja väga valesti korstna jaoks. Üks koldetäis kestis 12 tundi ja andis kenasti majale sooja. Väljuvad gaasid olid ikke päris jahedad. Nüüd olen kuumade korstnagaaside fänn.
Peale korstna põlengut kaob mõneks ajaks pigi tilkumine ja isegi hais. See ei olnud nüüd otse soovitus aga lihtsalt kogemus elust.
Ma olin veel nii
, et kõige selle arusaamiseks pidi korstnajalg põlema mitmeid, mitmeid kordi. Kärna Ärni viiti käisin ma aastaid mööda rehasid.
Juhan, ae.
Nüüd on sul paras aeg oma Pegasus jälle lahti lasta.
Õpetlikkusest jääb puudu ainult küttekolde liik ja kütmisviis. Äkki heidate valgust sellele ja laseksite oma vigadest teistel õppida.

Mõtisklen nati veel. Haiseb ju ainult niiske pigi. Ju siis on veel korstnajalg märg sellest valest kütmisest. Kütke korstna jaoks suurema kuumusega.
Meil haises ka korstnajalg. Mis haises, lausa tilkus pigi. Kütsime bullerjaniga ja väga valesti korstna jaoks. Üks koldetäis kestis 12 tundi ja andis kenasti majale sooja. Väljuvad gaasid olid ikke päris jahedad. Nüüd olen kuumade korstnagaaside fänn.

Peale korstna põlengut kaob mõneks ajaks pigi tilkumine ja isegi hais. See ei olnud nüüd otse soovitus aga lihtsalt kogemus elust.

Ma olin veel nii

Juhan, ae.

.
Tel 5o9279o
Tel 5o9279o
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed