päikesepoolne sein

Palkmajade teema
vots
Uus kasutaja
Uus kasutaja

päikesepoolne sein

Lugemata postitus Postitas vots »

kui ma tahan servamata lauast päikesepoolse voodri mingi seguga üle tõmmata mis oleks hea?pinotexilaadseid asju väga ei taha.kujutan ette et tõrv,ka läbipaistev olemas koos linaõliseguga.kas on mingi koht kus saab suuri koguseid ilma hüper-supermarketite juurdehindluseta.ja tänud nõuannete eest kui ikka on ka muid vahendeid olemas.
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Re: päikesepoolne sein

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

See ecooil.ee mees vehkleb siin foorumis ka vahest oma tünnidega. Äkki saad kaubale...
vanaema on sul veteran...
kogemused
külaline

Lugemata postitus Postitas kogemused »

Olen tegelenud palkmajade viimistlusega pea 20 aastat, näinud ja katsetanud erinevaid tooteid alates kõiksugu õlidest lõpetades peitsidega. Tekkis küsimus, mis on "pinotexilaadne" toode ? Nii kuidas pinotex palkseinalt 2 aasta möödudes koorub, selliseid tooteid on vähe. Linaõli ei pea ka päiksepoolses seinas kuigi kaua vastu. Kevadel ootab mind esimene töö, kui soojaks läheb, ühelt palkmajalt linaõli mahavõtmine ja Lifeline peitsiga katmine. Minu kogemustel on üks püsivamaid ameeriklaste toode Lifeline, neil on lisaks komponendid, mis lisatakse päiksepoolsetele seintele UV-kaitseks. Vaata nende kodukalt http://www.palkmajakeskus.ee - viimistlemine
respondel
külaline

Lugemata postitus Postitas respondel »

Tean , et Norras kasutatakse kindlaid puutõrvade baasil pinnakatteid servamata ja saetud laudade välisviimistluseks. Kallis , aga kindel värk.
Meil veel nissitoode ja iga ködimeister kunn.
vots
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas vots »

tänud et vastata viitsisite.ma nüid uurin neid variante.
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »

Korraline hooldus pane samuti oma mõtetesse.
Vasta