150 m2 tänavakivi paigaldus

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Tänavakivi paigaldus.
külaline

150 m2 tänavakivi paigaldus

Lugemata postitus Postitas Tänavakivi paigaldus. »

Tere!
Kevadel soovin alustada õueala tegemisega.Neil,kes tööst huvitatud,palun koostada hinnapakkumise.Platsi mõõtmed 5x30m.Töö Otepääl.
Töö kirjeldus:
1.Vana pinnase eemaldamine.-110m2 haljasala,muru ja väiksemate põõsastega ning 40m2 vana asfalti.(ca 7cm)(eemaldada siis ca 20cm pinda kokku)
2.Vajadusel aluspinna tihendamine.Pinna ettevalmistus(sõelmed,liiv).
3.Tänavakivi paigaldus(esialgne soov -unikivi).
4.70meetrit äärekivi paigaldus.(hinnapakkumises eraldi välja tuua.)
Plats jääb tasapinda muu pinnaga.(ka äärekivi)
Kogu materjal ja transport töö teostaja poolt,samuti ka pinnase äravedu.
Lume sulades võimalik plats üle vaadata(praegu 1,5meetrit lund peal.)
Objektil ligipääs väga hea.

gel001@hot.ee
tänavakivi paigaldus.
külaline

Re: 150 m2 tänavakivi paigaldus

Lugemata postitus Postitas tänavakivi paigaldus. »

tegin paint´is mingi pildi/joonise ka.huvi korral saadan selle ka meil peale.
engine9
külaline

Lugemata postitus Postitas engine9 »

Tere.Oleks huvitatud sellest tööst,ehk saadate siis ka joonise .
indrek.gt@mail.ee
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas arvutihdd »

E-post kirjas ju vastake sinna, võiks ikka kuulutusse süveneda. Nõnda jäätegi tööd edasi otsima mitte seda tegema ......
engine9
külaline

Kuule ma arvan,et ei ole olulist vahet kuhu ma vastan ja üleültse mis se sinusse puutub kuhu ma vastan,et siin targutad.
külaline3
külaline

Lugemata postitus Postitas külaline3 »

njah, kui siin tsipa ringi vaadata siis ongi näha et need ehitusspetsid ongi spetsialistideks saanud oma suure suu ja lobaga mida on vaja igalepolle kirjutada ja ennast kõige tähtsamaks teha. :thumbsup:
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

engine9 kirjutas:Kuule ma arvan,et ei ole olulist vahet kuhu ma vastan ja üleültse mis se sinusse puutub kuhu ma vastan,et siin targutad.
Sellise suhtumisega, "palju õnne".
Ma ei kujuta ette, et minu õuele tuleb selline närvihaige möliseja. Tehku või poolmuidu, aga sellise vennikese saadan küll na-hui.
engine9
külaline

Ma arvan,et ainuke närvihaige oled siin sina,kellel pole muud teha kui teiste inimeste tegemisi ja ütlemisi kommenteerida.Ja ültse mis on teie kommentaaride mõte,need pole ju kuidagi seotud antud teemaga.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

To: engine9
1. Ennast tuleb osata müüa.
2. Viisakas oleks tööpakkumise endale saamise huvides pöörduda ikkagi kõigepealt pakkuja poole ja kui sealt ei vastata, siis alles kasutada kolmandaid isikuid nagu VE foorumit.
Arvan, et sinu pakkumise suhtes on juba "delete" nuppu kasutatud. Sa võid ju siin noore kuke moodi kireda, aga kasuks tuleks sulle kindlasti emakeele järelaitamistunnid ja müügimehe kursused algajatele. Tahaks kohe väga teada kui täis su postkast on tööpakkumistest?
Viimati muutis Urmas, 07 Veebr 2010, 05:56, muudetud 1 kord kokku.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Urmas
autodidakt

külaline3 kirjutas:njah, kui siin tsipa ringi vaadata siis ongi näha et need ehitusspetsid ongi spetsialistideks saanud oma suure suu ja lobaga mida on vaja igalepolle kirjutada ja ennast kõige tähtsamaks teha. :thumbsup:
Aga tööd saame õigesse kohta kirjutades! Ennast pakuvad siin ainult "vähese jutuga ja tagasihoidlikud ehitusspetsid" a`la külaline "engine9".
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
engine9
külaline

Ma mõtlesin,et ei kirjuta vastu sest nagunii ei muuda see midagi ,aga siiski mõtlesin nende töötute peale kes istuvad kodus ja ootavad et saaks kuidagigi kasulik olla,kasvõi kirjavigu otsides.
Olgugi et teate täpselt kuidas ennast müüa ja tööd saada.
Ja sellega seoses ma lõpetan selle hankega tegelemise.Las teevad siis need kellel õigekirikorras ja kes teab kuhu kirjutada.
Edu teile!
Külaline
külaline

engine9 kirjutas:Ma arvan,et ainuke närvihaige oled siin sina,kellel pole muud teha kui teiste inimeste tegemisi ja ütlemisi kommenteerida.Ja ültse mis on teie kommentaaride mõte,need pole ju kuidagi seotud antud teemaga.
Täiesti õige! Kurat,kui sul omal tööd pole,siis ära käi vähemalt ajudele!
Külaline
külaline

Külaline kirjutas:
engine9 kirjutas:Ma arvan,et ainuke närvihaige oled siin sina,kellel pole muud teha kui teiste inimeste tegemisi ja ütlemisi kommenteerida.Ja ültse mis on teie kommentaaride mõte,need pole ju kuidagi seotud antud teemaga.
Täiesti õige! Kurat,kui sul omal tööd pole,siis ära käi vähemalt ajudele!
Vaadake, kui vähe on selleks vaja, et tõmmata madalalaubalised Ossid käima.
Mis Sul v i g a on, ma küsin, mis Sul v i g a on...
engine9
külaline

Ajudele saab käia ainult siis kui neid on.
Tänavakivi paigaldus.
külaline

Lugemata postitus Postitas Tänavakivi paigaldus. »

sujuvalt läks mu tööpakkumine üle järjekordseks solkteemaks.
kas keegi oskab vähemalt soovitada firmasid,kellelt võiks pakkumise võtta.
selline tunne on,et ehitajatel on oma tööst ja selle hindadest nii villand,et ei soovitagi enam tegeleda...
igal tööl on ju ometi oma hind.
niisiis...kogu kasulik info endiselt e-mailile või foorumisse.

Tänud ette!
Hannes.
Külaline
külaline

Kahju, kas tõesti postkasti ei laekunud ühtegi pakkumist? Selle teema alt pakkumiste valik on vist natuke kesine, et mitte öelda üksluine ja nüüd hirmutasime "engine9" ka veel ära, aga arvan selles süüdi olevat praegune aastaaeg, kuigi sinu seisukohalt lähtudes on see õige, et aegsasti otsid tegijaid.Kannata veel natuke, lumi alles paks ja maa külmunud ning küll neid sinu pakutud tööde tegijaid ka varsti talveunest hakkavad ärkama.
Urmasr
Edisson2001
külaline

Lugemata postitus Postitas Edisson2001 »

Tere Hannes , saadan teile kirjad Hinnapakkumisega , aga midagi läheb valesti . :( Kirjutage ise kuj olete huvitanud . saadan teile pakkumine . edisson2001@mail.ru
tänavakivi paigaldus.
külaline

Lugemata postitus Postitas tänavakivi paigaldus. »

tegelikult mu enda loogika ütleb,et ka ehitaja võiks juba praegu teha plaane kevadeks. Aga tundub,et tööd käed-jalad täis..paar pakkumist on siiski tulnud meilile(tänud neile),kuid kuna kevadeni on aega veel,siis võin veel otsida ja uurida.
Ei tasuks siis ka unustada,et parim võidab.
Urmas
autodidakt

Jah, loogika on õige, aga minul oli sügisel juhus,kus samuti sai tellijaga kokku lepitud, et hakkan mine tegema ja tegemise aeg kätte jõudis, teadustas ta sellise ilmaasjata peksasaanud taksikoera näoga, et anna andeks, aga ma sain nii hea pakkumise, et sellest oli võimatu ära öelda. Peksa oleks tahtnud talle anda, sest mind ei teinud tigedaks see, et ta leidis odavama, vaid, et ta ei suvatsenud mind sellest teavitada ja seda tänapäeva sidevahendite olemasolul ja just päev enne seda olin ära öelnud kliendile maja sisetöödest, sest teadsin, et pean tema objekti tegema. Tänu talle kaotasin vähemalt 50 000.- ja pidin endale kiiresti uue objekti otsima.
Peale seda otsustasin, et kui keegi reserveerib mind pikema aja peale ette, siis teen eellepingu koos koos rahaliste sanktsioonidega lepingust äraütlemise korral ebapiisava tähtaja jooksul. Võid sama teha,et juhul kui tööde teostaja ei pea lubadustest kinni ja ütleb sulle vahetult enne tööde algust, soory, aga ma sain parema pakkumise ja sulle ei tee ning sa pead hakkama endale uut tegijat otsima.
nuno
külaline

Lugemata postitus Postitas nuno »

Tere Hannes. Tahaks sulle hinnapakkumist saata aga , kiri ei lähe kohale ??? nuno@hot.ee
maens
külaline

Lugemata postitus Postitas maens »

eeltööd keegi teha ei viitsi,aga kui kevadel murdu joostakse,siis hakatakse üksteise võidu hindu alla kaapima.
eesti ehituskultuur on hullem,kui hiina kets.
Vasta