ehitus lissents

ehituslubadega jms seonduv
xxx.
külaline

ehitus lissents

Lugemata postitus Postitas xxx. »

Tere! oskab keegi nõu anda,kas on vaja väikeettevõtjal siseviimistlus tööde näiteks kipsi ja maalritööde teostamiseks niisiis tegevusaladeks registreerimiseks seda vastutavat spetsilisti vaja kui endal puudub ehitus alane haridus. aitäh! ette tänades.
Imre
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Imre »

Ehitusalane haridus peab olema ka sellisel juhul ,kui haamriga naelu seina koputad (ametlikult).
Väga harva saadaval.
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

minuteada ei pea olema
Imre, kas kusagil oleks viide?
Alo Karu
külaline

Lugemata postitus Postitas Alo Karu »

Tere!

Majandusministeeriumi kodulehel on olemas kõik MTR regitrisse puutuv, k.a. vastutava spetsialisti nõuded.

Lugupidamisega
Alo Karu
Imre
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Imre »

Viidet ei oska anda,endale võid väixe olemise ise ehitada,kuid teenusena ei tohi lillegi liigutada minu teada.
Väga harva saadaval.
Kalvis
külaline

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

eritööde jaoks peab olema vastav tunnistus ja üldiselt peab olema ka registris. Muude tööde jaoks ei pea olema.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kui ma tegelen väiksemate remondi töödega, kas siis peab olema majandustegevuseregistris registreeritud või ei pea. Se ju pole mingi ehitamine, kui ma värvin kellegil lage või panen tapeeti.
Kalvis
külaline

Majandustööde registris pead olema registreeritud kui tegeled majandustegevusega. Mis see täpselt on, sõltub sinu oskustest mõisteid defineerida. Üldiselt on siiski ost-müügi (tööettevõtuleping) korras osutatud ehitustöö majandustegevus, iseendale või sõbrale või heale tuttavale aga mitte, eriti kui tasuti natuuras. Eriti vinge on, kui teostasid ehitustööd konsultatsiooni vormis (ehitustöö oli täiesti tasuta - ehk majandustegevust ei olnud, kuid konsultatsioon oli tasuline).
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Aga kas ma saan regstreerida kui mul eiole ehitusalas haridus j vastutavat spetsialisti pole ka võtta.
Kalvis
külaline

Ikka saad. eritööde jaoks peab muidugi olema vastav tunnistus. Mitte eritööde jaoks ei pea.
koppees
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas koppees »

Üleval pool Alo Karu andis teile õige vihje.
Vaata http://www.mkm.ee. Sealt vaata MTR lingi alt. Leiad vajaliku info.
HEH
külaline

Re: ehitus lissents

Lugemata postitus Postitas HEH »

Huvitaks kas ka lammutustööd on eritööd, kuna neid ei ole kuskil välja toodud. Huvitaks selline asi, et kas väiksemate lammutustööde jaoks on vajalik litsents? (a la korterite ja majade remondieelne lammutus) Ja huvitaks kas ka alltööd tehes litsentsi omavale ettevõttele on alltööd tegeval ettevõttel vajalik litsents?
wake
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas wake »

Ehitamine on:
1) ehitise püstitamine;
2) ehitise laiendamine;
3) ehitise rekonstrueerimine;
4) ehitise tehnosüsteemide muutmine;
5) ehitise lammutamine

Seega on lammutamine ehitamine.
~300kg kuumi kive, kolm vihta ja paar õlut
karistus
külaline

Lugemata postitus Postitas karistus »

Vaatan, et Ehitusabis kuulutab pikemat aega juba üks firma, et teostab remondi- ja ehitustöid, aga majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi majandustegevuse registris seda firmat ei ole ikka veel tegijate seas. Kas ja kust saaks teada, palju on karistus niimoodi loata tegutsemise eest?
Vasta