Palkmaja sisevärv

Palkmajade teema
Todi
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Palkmaja sisevärv

Lugemata postitus Postitas Todi »

Olen niikaugel, et tarvis hakata palkmaja seestpoolt toonima/värvima. Palgiosaga läksin natuke alt. Kuna esimene maja, siis ei osanud kõigele tähelepanu pöörata. Hiljem selgus, et päris korralikult sinist ja musta mädanikku (sai tõbras, mulle oma vana materjali pähe määrida). Sain selle lihvides enamvähem korda. Väljast tegin tumeda tõrvaõliga. Välimus päris OK, kuid puidujääke lõkkes põletades, märkasin, et õline puit võtab liigagi hästi tuld. Nüüd kui siseseinu katma hakkan, soovin eelnevalt leida kõige parema vahendi. Kriteerimid sellises järjestuses: 1. välimus, 2. kaitse(nii puidu, kui tule), 3. hind.
parim
külaline

Re: Palkmaja sisevärv

Lugemata postitus Postitas parim »

Parim, mis hetkel Eestis saada, on Lifeline puidupeitsid. Suvel olin samasuguse küsimuse ees, tegin kodutööd päris kaua, enne, kui leidsin enda maja jaoks parima. Eestis pakutakse väga palju erinevaid tooteid puidu kaitseks ja kõik kiidavad enda oma, et paremat pole olemas jne. Eks müüakse ju erinevat marki autosidki ja iga üks kiidab oma. Ise pead leidma, mis on see ... just sulle. Vaata maaletooja kodulehelt, seal on päris head infot, nad saadavad sulle ka näidis purgikesed, kui küsid. http://www.palkmajakeskus.ee/et/viimistlemine/90
palkmaja
külaline

Lugemata postitus Postitas palkmaja »

56645248 räägime ..
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

ükskõik mis see ka ei ole peab see asi sobima sisetingimustesse.mitte näit palgi välispidine kaitse ja viimistlusvahend
Todi
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Todi »

Tänud
1) Kas see LIFELINE INTERIOR katab/tasandab vmi ka neid ebameeldivaid sinakaid ja tumedaid laike? Või peab eelnevalt valgendiga üle tegema? Üldiselt hea leht ja positiivne, et ka värvipalett vaatamiseks väljas.
2) Kodulehelt ei leidnud hindade kohta midagi. Mis vahemikku LIFELINE INTERIORi liiter jääb?
3) Kas oled ise müügimees, või neutraalne hindaja?
4) Olen ise midagi kuulnud niisugusest tootjast nagu Remmers. Kas Sinu kodutöö hõlmas ka seda ja kas oskad neid tooteid omavahel võrrelda?
Parim
külaline

Lugemata postitus Postitas Parim »

Tere jah
Olen palkmaja omanik, kes soovis maja nii seest kui väljast peitsida. Lifeline maaletooja pakub ka palgi puhastusvahendeid ja valgendajaid aga hetkel neil laos ei olnud ja oodata pold aega, niisiis valgendasin naatriumhypokloriidiga. Remmersi kohta leidsin ka infot aga pidavat juba kahe aasta pärast värv tuhmuma ja lõpuks üldse kaduma. Käisin ka paar maja vaatamas, kus see tõepoolest nii oli (seda küll väljast). Hinna kohta oskas öelda nii palju, et Remmersi värvidel on liitri hind odavam aga kulu norm poole suurem. Kokkuvõttes tuleb enamvähem sama hind. Mis mulle veel Lifeline juures meeldis, et värvi toonid on hästi mahedad ja looduslähedased. Neil vist hindasid ei olnud ka suvel väljas aga küsimise peale saatsid pakkumise.
velts
külaline

Lugemata postitus Postitas velts »

Ise tegin oma palkmaja Remmersiga ja vääga rahul, olemas eraldi nii sise kui ka välis tööde jaoks ja kui sa kardad, et su värv päikese käes paari aastaga tuhmub (mis juhtub iga värviga), siis võta tooni võrra tumedam! Välispidine Remmers imendub hästi palgi sisse (seega kulu tiba suurem) ja kahe kordne katmine peaks andma küll pikaajalise kaitse! Sise Remmers natukene paksem (nagu keefir) ja seega silub ka natukene puidu pinda, seega jättes esile puidu mustri! Pinoteksi tooted aga koorduvad esimese aastaga (päikese poolt eriti) puidult maha. Valik on Sinu!
katapauk
külaline

Lugemata postitus Postitas katapauk »

mina ka tõesti jäi superkena, värvisin remmersiga. Sisemine värv ka ostetud, ei oska veel öelda, kuid varsti läheb tegemiseks. Ainuke, mis tõsi, et värvikulu on suur. Aga kvaliteet on hea. Tegin eelmises kodus terassi pinoteksiga- jube, kõik koordus maha, remmersiga seda ohtu ei ole. :wave:
suurpoiss
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas suurpoiss »

Ma ei ütle üht halba sõna Remmersi suhtes ! aga kui sa tahad sisemajandust toetada siis soovitan nii ! Kui on kuiv materjal siis pane peale grunt peale seda lisa õli kas toonitud tõrvaõli või siis juba uus tooted Viimistlustõrv .
Hinnavahe on juba päris suur ja põhiline et sa ei vii riigist raha välja . Kui huvi on siis küsige !
Vasta