M: Laagide pealne vildiriba

Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
jn
külaline

Re: M: Laagide pealne vildiriba

Lugemata postitus Postitas jn »

Kuigi tegemist on müügiteemaga ja mul ostuhuvi hetkel puudub siis esitan siiski siia (mitte otse e-postile) mõne küsimuse:

Küsimused:
- kuidas vildiriba kinnitatakse laagile, või kui see on iga mehe enda otsustada siis millised oleks siiski soovitused ? (väikese pea ja -läbimõõduga naeltega ehk või koos plaadiga üheaegselt :scratch: ?)
- kui palju jääb 8 mm -sest paksuset alles peale põrandaplaatide (OSB jne.) paigaldamist, kas vajub siis mingil määral paksus kokku või ei ja kui siis kui palju ?
- 8 mm paksust on siiski päris palju (mulle tundub nii, -olen amatöör/iseehitaja), kas põranda tasapind "liiga ujuvaks" sellest tulenevalt ei muutu, on äkki kogemusi jagada ?
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas KõikOnRahul »

Vastan ise.Vildiribad soovitan kinnitada ühe klambriga(tavaline klammerdaja) ühest,teisega teisest laagi otsast.
OSB(või analoog) kinnikruvimisel kahaneb vildi paksus ühtlaselt 4mm.,seega mingisugust märkimisväärset ujumist ei toimu.
vanakala
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas vanakala »

kui niipalju kahaneb siis põrandatele kahtlane panna sest liiga palju mängib ja hakkab põrand kriuksuma kuna kruvid hakkavad loksuma. palkide vahele peaks sobima ideaalselt sest seal ühesugune raskus.
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets

vanakala kirjutas:kui niipalju kahaneb siis põrandatele kahtlane panna sest liiga palju mängib ja hakkab põrand kriuksuma kuna kruvid hakkavad loksuma. palkide vahele peaks sobima ideaalselt sest seal ühesugune raskus.
Mõtle järele! Millisele faktile sinu väide tugineb? Mina näen pigem,et tegu on sinu oletusega...

Muuseas olen märganud,et osad projekteerijad on hakanud vastava kohapeal mustvalgel välja tooma,et laagidel vildiribad.
vanakala
Ehitusspets
Ehitusspets

laagidel käivad jah spets tihendid mis 4mm aga mitte 8 millised ja seda 4 millist surud kokku ainult max 2 milli. lihtsalt 8 mm asi tundub kahtlasena kui ta veel 4 milli vajub. on neid põrandaid ka päris palju tehtud. isegi spets tihendiga vahest nagisevad kui plaatide vahe olematu on. vähemalt nagisevad minu 100kg all kui liigun. tegelikult jäävad kõigeparemini nii kui puidu pinnad puhtad ja paned PVA liimi laag ja plaadi vahele ja liimid monoliitseks. sedasi oleme teinud rohkesti käidavates kohtades, koridorid, kontorid jne. kus on põrandaküte siis seal pole ka probleemi sest plaadid ei mängi nii palju. lihtsalt kirjutasingi oma kogemusest ja oletusest aga võib ju tõesti olla, et Teie tihend on parim!
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets

vanakala kirjutas:isegi spets tihendiga vahest nagisevad kui plaatide vahe olematu on. vähemalt nagisevad minu 100kg all kui liigun.
Lp,Vanakala! Ma eeldan,et isoleerite ikka ka laagi enda toetuspunkti,juhul kui see võimalik on.Kõiki nüansse ei hakka avalikult selgitama.
Tegu on minu enda teooriaga,mis on praktikas paika pidanud 99,9%. Tellijatelt pole 13.a. jooksul tulnud ühtegi negatiivset (loe: kriuksuvat,ujuvat jne) tagasisidet,mis annab alust oletada,et antud skeem peab vähemalt minu töövõtete juures paika.
Olen kasutanud aastaid ka 6mm kummi(teatud oludes on see ainuõige materjal),kahjuks kõikidele tellijatele pole selle hind taskukohane(võrreldes vildiga on kumm 9,5 x kallim)
Mis vilti puudutab siis olen hea meelega, sulle, valmis selgitusi andma aga seda edasi juba telefonitsi,näiteks. Privast leiad minu kontakti!
vanakala
Ehitusspets
Ehitusspets

laagid tavaliselt lähevad jäigalt nurgikutega.
vana kasutaja
külaline

Lugemata postitus Postitas vana kasutaja »

Faierhaart - selle pideva reklaami kopeerimise asemel võiksid parem ise ühe asjaliku jutu panna kogu selle vildiriba kohta, et vältida igasuguseid tõestusi-väitlusi-küsimusi teemal ujuvus jne.
Saaks kliente juurde kindlasti paremini...
Lisaks ei teeks paha mingi orienteeruv hind. Omalgi põrandate uuendamine käsil ja kalkulatsioon ja planeerimine on kõige alus, vähemalt mul.
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets

Eelmisele: Märkus poolenisti õige. Esimeses postis on küllaltki asjalik jutt, arutelu on vältimatu. Kuna müüja on kenasti kõiksugused kontaktid avalikustanud siis, huvi korral, uuri hinda.
Tõepoolest,kalkulatsioon ja planeerimine on kõige alus- olete täiesti õigel teel!
EnamVähemRahul
külaline

Lugemata postitus Postitas EnamVähemRahul »

Einoh, jutt esimeses postis on asjalik küll, aga ülejäänud asju seletasid siin sina ju. Isiklikult võtangi ühendust ostjaga, aga laiemas mastaabis tahtsin tasuta müüginõu anda - mis oleks üks tore kiidulaul kui palju seda vilti on põrandatele pandud ja ümberlükkavad väited selle kokkupressimise ja nagina kohta, mida siin välja pakuti. Ja mitte kõige algajamate poolt. Ise alati lootsin, et mingi huvitav info on selle kohta, kui nägin et teemasse on keegi kirjutanud, aga tegu oli ikka selle esimese posti kopiga.
Kirsiks kogu sellel vilditordil oleks paar asjalikumat pilti, sest ühel pildil ei saa täpselt aru kas tegu on poolelioleva laste liivakastiga ja teisel pildil on asi enamvähem, aga ikkagi nadi. Mina sellessse tootesse usun nagunii ja edu.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Küsiks mida EnamVähemRahul plaanib selle nn vildiga teha? Vildi nimi on muidugi sellele vildi toorikule ka palju omistatud nimi! ...kui tahetakse laagidel või taladele ehitada ujuvat põrandat, siis selle "vildi" summutusvõimest jääb asi nigelaks. Niisama puit-puidu ühendusi tihendamiseks sobib hästi.

taastaja
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets

Andestust,TAASTAJA, antud postituse põhjal, julgen kahelda teie pädevuses põrandate alal. Palun selgitage/täpsustage enda kirjutatut! Võib ka telefonitsi: 55515135
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tunnistan, jah et olen ebapädev ja pole laudpõrandate ehitamist isegi pealt näinud :oops: Kas sellest piisab või peab veel üle helistama?

Kummaline tundub ainult see, et millest nii suur vaimustus teiste (?)müügiteemas antud toodet nii aktiivselt promoda!?

taastaja
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets

Kulla taastaja, ärritumiseks pole põhjust, ma tulen planeedilt maa ja olen sõbralik! ;)
Promomiseks on mul ammendav põhjus.
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets

Vilt nüüdsest saadaval Tartu Espakis. Õige pea tulevad müüki ka teistes poodides.
lMaxl
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas lMaxl »

Kas tegemist linavildiga? Hind?
Vasta