Lakke mitte kinnituv kipssein.

RainKHK
külaline

Lakke mitte kinnituv kipssein.

Lugemata postitus Postitas RainKHK »

Soov siis ehitada kiirelt ja lihtsalt kipsist mittekandvat vaheseina koos uksega. Lihtsalt sirge sein, üks seina küljest toetuks kipsseinale ja teine mingile kandvale, krohvitud seinale. Kuid ruumis on ripp lagi ja ei taha seda maha kakkuda ega puutuda. Kas võib kipsseina ehitada lihtsalt kinnitades külgedele ja põrandale ? Seina pikkus oleks max 4m ja kõrgus 2,5m.
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Re: Lakke mitte kinnituv kipssein.

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Ei usu, sest kunagi nõukajal oli sedasi paneelkorteris tehtud vahesein ning vastuminnes kukkus see lõpuks ümber. Ülalt kinnitus on vajalik.
RainKHK
külaline

no selge!
RainKHK
külaline

Aga ehk oskab siis keegi pakkuda mingeid muid lahendusi??? vaheseinaks, millel asub uks ja ei pea lakke kinnitama.
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

Saab ikka kipsist teha. Lihtsalt ülemine vöö peab olema jäik. Soovitatavalt ühes tükis või siis topelt ja nihutatud katkestuskohtadega. Metallkarkassi vööle olen pika prussi näiteks peale lisaks keeranud. Paksu tinavile see sein eriti küll ei kannata aga normaaloludes peaks püsima küll.
CarlosSPL
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas CarlosSPL »

kuna ma olen hetkel haiglas ja kasutan läpaka hiirt ei saa sulle joonist teha.
Kuid julgeks väita et eelmiste meeste jutt on jama.
kinnitada tuleb kindlasti kuid tee seda trossidega. mine vaata mõnda suuremasse kaubanduskeskusesse vaata kuidas seal siseseinad kinnitatud on. meie tehtud on näiteks jahipood ülemistekeskuses.

terv
j
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

CarlosSPL kirjutas:kuna ma olen hetkel haiglas ja kasutan läpaka hiirt ei saa sulle joonist teha.
Kuid julgeks väita et eelmiste meeste jutt on jama.
kinnitada tuleb kindlasti kuid tee seda trossidega. mine vaata mõnda suuremasse kaubanduskeskusesse vaata kuidas seal siseseinad kinnitatud on. meie tehtud on näiteks jahipood ülemistekeskuses.

terv
j
Seda kuidas seina mõistlikult kinnitada trossidega ilma ripplage näppimatta (algse küsija tingimus) tahaks huviga lugeda. Kirjelda palun. Võiksid ka põhjendada miks teised variandid jamad on.
cartman
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas cartman »

Kui paned karkassi loodi pysit ja sirgex korralikult, ylemine võõ võimalikult jäik. Siis kahele poole kips kruvida on sein suht ok. Sest kruvid jäigastavad selle seina. Lihtsalt kruvimise aeg peab koguaeg loodi jälgima , kipsid ei tohiks mõlemal kyljel yhel kohal asetseda jne. Sai kunagi yx vahesein tehtud yhte byroo hoonesse, mis oli 2.3kõrge ja ca 3 pikk. Yhest otsast kinnitus seina kylge ja alt põrandale. ylemine ja teine ots olid lahtised. Algul oli kah plaan trossidega tõmmata jäigax aga pärast kruvide sisselaskmist asi oli kur..dima jäik. Teha on seega võimalik, iseasi palju seda seina lõhud(toetad, nygid jne)
Staatus ei näita mu oskusi/teadmisi, vaid postituste arvu
P6randakatete paigaldus. P6randate pumpamised kiirsegudega.
Vasta