vana katuslae soojustus

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
chandler
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 1 korda

vana katuslae soojustus

Lugemata postitus Postitas chandler »

selline küsimus et kui palju võiks olla tööraha umbes 27m2 katuslae soojustamisel(tuuletõkkeplaat, aurutõkkepaber, 250villa, rihtimised ja kõige lõpuks osb plaadiga katmine). töö on toast seest poolt ja katuseks on plekkkatus.
verner
külaline

Re: vana katuslae soojustus

Lugemata postitus Postitas verner »

töö raha 3500 eek,kus kaugel asub ja milline katus,lame või viil. harry20@hot.ee
AA
külaline

Lugemata postitus Postitas AA »

Tere! Tähelepanelikult Chandler`i kuulutust lugedes oleks vastus, :write: materjali hind korrutada kahega!
Andres
Ehitaja24
külaline

Lugemata postitus Postitas Ehitaja24 »

Tere!
Tööraha oleks ligi 4000 kr, kus kohas objekt asub? Huvi korral võtke ühendust. tel: 55959057 ehitus250@hot.ee
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

AA kirjutas:Tere! Tähelepanelikult Chandler`i kuulutust lugedes oleks vastus, :write: materjali hind korrutada kahega!
Andres
Ei lähe läbi juba sellepärast, et materjalide hinnad on lihtsalt sõltuvalt ostukohast niivõrd erinevad, kasvõi poest ostes projektimüügiga võivad langeda kuni 40%, aga mõni hakkajam tellija võib nihverdada kusagilt suurobjektilt hoopis poolmuidu mõne liisinguvõlgades vaevleva ehitaja käest nn. ülejääke.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
AA
külaline

Tere! Tegelikult polnud minu pakutu hinnapakkumiseks mõeldud, tuli väike isu norida Chandleri teksti kallal ja nimelt, materjalide ja just nende paigaldamise järjekorra üle! Nii, et 2xmaterjali hind=sigaodav! Andres
usr1
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas usr1 »

Kõik oleneb
Kui tahad arvega tööd siis ma ei usu, 3500-4000 hakkama saab.
Muidugi pind väike ja ehitajad ikka jagub veel.
Samas kas sellise raha eests head kvaliteeti saad taga asjada.

Edu
Kõik torudest ja kaevetööd
55 118 46
http://www.Torumehed.ee
chandler
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

see on selline asi, et ega seal eriti kokku ei saa ju hoida, kui kehvasti teha, siis maksab hiljem kätte
Terkor Ehitus OÜ
külaline

Lugemata postitus Postitas Terkor Ehitus OÜ »

Meie teostaks töö hinnaga 5265 eek ehk 195 eek/m2 ja garantii anname 3 aastat.
Kui on huvi siis kontakteeruge Tel: +372 58 398 444

Lugupidamisega,

Terkor Ehitus OÜ meeskond.
sõda libaehitajatele
külaline

Lugemata postitus Postitas sõda libaehitajatele »

Terkor Ehitus OÜ kirjutas:Meie teostaks töö hinnaga 5265 eek ehk 195 eek/m2 ja garantii anname 3 aastat.

Lugupidamisega,

TO Terkor ehitus oü.
Huvitav,kuidas te igasugu ehitustööde pakkumisi teete jaoma teenust osutate,kui teil puudub MTR registreering?
vastavalt seadusele aga tohib oma teenuseid pakkuda selleks pädev füüsiline või juriidiline isik.
Terkor ehitus oü aga ei kuulu pädevate teenuse osutajate hulka,kuna puudub MTR.
sellised ise hakanud ehitajad peavad turult kaduma.KAS POLE????
NB!!!!momendil on käsil mul üks huvitav projekt.Teen veebileht,kuhu kõik sellised liba ehitajatest tegelased üles pannakse.samuti avalikustan ka müstilisemad hinnapakkumised,mis mulle on minu poolt korraldatud kontroll hanke pakkumise korras saadetud.nii,et natuke veel kannatust turusolkijad,varsti saate kuulsaks!!!
Külaline
külaline

viimasele postitajale

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kibestunud tegelased ka siin kirjutavad. Arvatavasti kõrbenud tegelane ja süüdistab oma läbikukkumistes inimesi, kes palehigis püüavad igapäevast leiba teenida ja sõimab libaehitajateks ja turusolkijateks. Äkki on ise midagi väga valesti teinud?
Külaline
külaline

Kas see 5265.- on koos materjaliga?
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas Andresto »

Tere!
Külaline kirjutas:Kas see 5265.- on koos materjaliga?

Kas see on LIBA-küsimus!? Ei ole hinnapakkuja, aga see 5265.- on mingi alega hind, letihinnast, aga ainult ISOVER tuuletõkke ja 250mm villa eest, chandleri katuslaele. Andres
chandler
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Andresto kirjutas:Tere!

Kas see on LIBA-küsimus!? Ei ole hinnapakkuja, aga see 5265.- on mingi alega hind, letihinnast, aga ainult ISOVER tuuletõkke ja 250mm villa eest, chandleri katuslaele. Andres
mis mõttes alega hind? kui palju siis muude tööde eest seal siis huvitav juurde tuleb?
AA
külaline

Tere! Tegelikult chandler, Sa küsisid algul: palju võiks olla katuslae 27m2 soojustamise tööraha. Mina pakkusin materjali hinda, mingi X alega. Et Sind segaduses veidi aidata siis, materjalidele kuluks:
Tuuletõke ISOVER VKL -13 = ca 1400.-
Klaasvill ISOVER KL 37-100 + KL 37-50 = ca 4500.-
Aurutõke = ca 600.- (võin eksida!?)
OSB 3 = ca 1750.-
KOKKU = ca 8250.-
See siis Sinu katuslae soojustamiseks vajaminevate ja minu valitud materjalide, ligikaudne letihind. Materjalidest puudu veel, nö. karkassi ja roovituse ehitamiseks vajaminevad materjalid ning kinnitusvahendid-tarvikud. Nende vajalikku kogust ja muudki, peab ehitaja kohapeal hindama!
Loodan, et Su tuju ei rikkunud ja et Sa ei loobuks, plaanitud ettevõtmisest!
Andres (Andresto)
westman
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas westman »

Teema algataja küsis, et palju võiks olla tööraha, mitte ehituseelarve. Nii, et Terkor Ehitus on pakkunud realse hinna või pigem isegi nats kallis.
AA
külaline

Tere!
westman kirjutas:Teema algataja küsis, et palju võiks olla tööraha, mitte ehituseelarve. Nii, et Terkor Ehitus on pakkunud realse hinna või pigem isegi nats kallis.
Nii see oli, et Chandler küsis alguses tööraha suurust ja ta sai pakkumisteks: 3500.- , 4000.- ja 5265.-.
Viimase summa peale küsis külaline, kelleks võis olla ilmselt chandler:

Kus westman siin ehituseelarvet nägi ja luges - mina ei tea, aga paluks viidet!?
Seda ma ei tea, kas pakutud töörahad 3500.- kuni 5265.- on reaalsed või ei, aga kindel olen, et objekti nägemata, ei teeks ise küll ühtki pakkumist! Kas tõesti nii kehva seis, et igast "kõrrest" ja pimesi, rabatakse kinni!? Andres (Andresto)
eero
külaline

Lugemata postitus Postitas eero »

AA kirjutas:Tere!
westman kirjutas:Teema algataja küsis, et palju võiks olla tööraha, mitte ehituseelarve. Nii, et Terkor Ehitus on pakkunud realse hinna või pigem isegi nats kallis.
Nii see oli, et Chandler küsis alguses tööraha suurust ja ta sai pakkumisteks: 3500.- , 4000.- ja 5265.-.
Viimase summa peale küsis külaline, kelleks võis olla ilmselt chandler:

Kus westman siin ehituseelarvet nägi ja luges - mina ei tea, aga paluks viidet!?
Seda ma ei tea, kas pakutud töörahad 3500.- kuni 5265.- on reaalsed või ei, aga kindel olen, et objekti nägemata, ei teeks ise küll ühtki pakkumist! Kas tõesti nii kehva seis, et igast "kõrrest" ja pimesi, rabatakse kinni!? Andres (Andresto)
Kui sa oled ehitaja,siis arvestad iga töö m2 eraldi välja oma hindega ja ajaga,ja saadki summa.Mida siin veel vaadata,kui oled enne seda tööd ikka teinud.
Külaline
külaline

Lambist pakuvad hindu ikka suvalised vennad. Tõsiselt oma tööse suhtuv meister ikka pimepakkumisi ei tee. Mees peab oma sõna(lubadust) ka ikka ju pidama. Kunagi pole ette teada, mis tegelikult ees võib oodata, kui ainult kunde kirjeldust olukorrast uskuma jääd! Suvalistel muidugi suva sellega. Nad on ju ehitajad ja ennem ka seda tööd teinud...

taastaja
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru

Tere!
eero kirjutas: Kui sa oled ehitaja,siis arvestad iga töö m2 eraldi välja oma hindega ja ajaga,ja saadki summa.Mida siin veel vaadata,kui oled enne seda tööd ikka teinud.

Olen eero esimese lausega nõus ja ei vaidle vastu! Teine lause, ei kõlba küll kuhugi!
Kui sa oled ikka seda tööd teinud ja lugedes chandleri, selle teema kõiki postitusi siis võib ainult üht öelda: ehitusega, ta kursis pole ja miks ta peakski! Imestama paneb see, et tööhinnad on välja pakutud, aga keegi pole chandlerilt, ühtegi täpsustavat küsimust küsinud. Andres
chandler
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Tundub et andres tahab teiste kallal lihtsalt viriseda kuna ta ise võibolla ei ole kursis. Chandler
westman
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas westman »

sõda libaehitajatele kirjutas:
Terkor Ehitus OÜ kirjutas:Meie teostaks töö hinnaga 5265 eek ehk 195 eek/m2 ja garantii anname 3 aastat.

Lugupidamisega,

TO Terkor ehitus oü.
Huvitav,kuidas te igasugu ehitustööde pakkumisi teete jaoma teenust osutate,kui teil puudub MTR registreering?
vastavalt seadusele aga tohib oma teenuseid pakkuda selleks pädev füüsiline või juriidiline isik.
NB!!!!momendil on käsil mul üks huvitav projekt.Teen veebileht,kuhu kõik sellised liba ehitajatest tegelased üles pannakse.samuti avalikustan ka müstilisemad hinnapakkumised,mis mulle on minu poolt korraldatud kontroll hanke pakkumise korras saadetud.nii,et natuke veel kannatust turusolkijad,varsti saate kuulsaks!!!
To sõdalibaehitajatele.

Enne kui midagi ütle loe seadust põhjalikult.

§ 41. Ettevõtja tegutsemine ehitusalal

(1) Isikul on lubatud ehitada, projekteerida, teha ehitusuuringuid, energiaauditeid, omanikujärelevalvet, ehitusprojektide ja ehitiste ekspertiise, väljastada energiamärgiseid ning tegeleda ehitusjuhtimisega, kui ta on ettevõtja äriseadustiku tähenduses ning tal on:
1) majandustegevuse registri (edaspidi ka register) registreering ja
2) vastavasisuline õigussuhe käesoleva seaduse §-s 47 nimetatud pädeva isikuga (edaspidi vastutav spetsialist) või peab füüsilisest isikust ettevõtja ise olema pädev tegutsema vastutava spetsialistina.
[RT I 2009, 20, 132 – jõust. 1.05.2009]

(11) [Kehtetu – RT I 2009, 20, 132 – jõust. 1.05.2009]

(12) Mõnes teises Euroopa Majanduspiirkonna lepingu osalisriigis ehitusalal õiguspäraselt tegutseval ja seal asutatud ettevõtjal või lepingu osalisriigi kodanikul on õigus ajutiselt Eestis ehitada, projekteerida, teha ehitusuuringuid, energiaauditeid, omanikujärelevalvet, ehitusprojektide ja ehitiste ekspertiise, väljastada energiamärgiseid ning tegeleda ehitusjuhtimisega, järgimata käesoleva paragrahvi lõikes 1 sätestatud nõudeid. Selline isik teavitab Eestis vastava tegevuse alustamisest Tehnilise Järelevalve Ametit ja järgib tegutsedes Eestis kehtivaid nõudeid.

[RT I 2009, 63, 408 – jõust. 28.12.2009]

(2) Kui ehitusettevõtja teeb ehitustöid ainult sellel kutsealal, kus tema töötajale või füüsilisest isikust ettevõtja korral ehitusettevõtjale on omistatud kutsekvalifikatsioon kutseseaduse tähenduses, mille puhul isik ei korralda ressursside jagamist ega teiste tööd ning ei vastuta selle eest, ei pea ehitusettevõtja järgima käesoleva paragrahvi lõike 1 punktis 2 sätestatut.

(3) Ettevõtja võib registreeritud tegevusalal ise teostada töid vastutava spetsialisti pädevuse ulatuses.
[RT I 2009, 20, 132 – jõust. 1.05.2009]
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru

Tere! Ei ma taha siin kellegi kallal viriseda! Kursiga aga nii, et enne kui pole end asjaga kurssi viinud, tööraha suurust ikka välja ei loobi! Eks igaüks talitab nii, kuidas õigeks peab või hetkevõimalused lubavad! Pole ju ma siin kellegi pakutud hinda, alla löönud!? Andres
Terkor Ehitus OÜ
külaline

Lugemata postitus Postitas Terkor Ehitus OÜ »

sõda libaehitajatele kirjutas:

Lugupidamisega,

TO Terkor ehitus oü.
TO: sõda libaehitajatele

Vaata aadressile :http://mtr.mkm.ee/default.aspx?s=otsiet ... taasta%3d1

Lugupidamisega,

Erko Arukask
Juhatuse liige/Omanik.
Vasta