Tegelikkus

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Külaline
külaline

Tegelikkus

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Ehk siis materjali kulu "Maxit"-i pahtlitele. Nimelt sain erinevaid pakkumis. :? Ise võhik. Ühed ütlevad et kotiga (25 kg) saab ca 35 m2 ja kolmanad jälle ,et mitte üle 20 m2-i . Mega vahe ju :shock: Muidugi saan aru, et erinevad pinnad jne. Aga terve maja peale (kus betoon ja kips pooleks) peaks mingi keskmise saama ! Lihtsalt kalkuleerin siin et kelle toode (pahtel) tuleks kasulikum lõppkokkuvõttes :wave:
Kasutaja avatar
Elentino
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 9 korda

Re: Tegelikkus

Lugemata postitus Postitas Elentino »

Tegelikus sõltub üldehitajate tööst, tellija soovist ja maalri tööst. Asi sõltub ju ikkagi kui kõverad need seinad on ja kui head tulemust soovitakse, lisaks kas kips läheb lauspahtlisse või ainult vuugid. Erinevate tootjate vahe on selle muu juures väike.
Elentino teostab üldehitust!
peeter
külaline

Lugemata postitus Postitas peeter »

arvestatakse 1kg m2
Hannes..
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Hannes.. »

Maxiti kodulehel ruutmeetri kulu 0,1-0,2 kg.Nii peaks 100 ruutu ära tegema aga tegelikkus on ca 40 ruutu.Tegin see aasta kaks maja maalerduse üldpinnad 400 ja 430 ,läks vastavalt 9 ja 10 kotti siloitet.Pe.se läinud pahtlit viskasin mõlemal korral vähemalt poole koti jagu minema.Eks ta ikka oleneb,kes kui palju maha lödistab ja kui nõrgad käed on..
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kas midagi sassi ei läinud? Kodukal neil kuluks märgitud 1,2 kg m2, 1 mm kohta. See teeb täpselt 20 m2. Kuidas sul 40 m2 õnnestus? :scratch: Ei, tõsiselt ! Äkki seletad palun?
Kurikas
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Kurikas »

Kilo ruudule on normaalne arvestada.Esimesel kihil kulu suurem, mida kiht edasi seda väiksemaks kulu ruudu peale jääb.
Kvaliteetsed maalritööd Harjumaal 5 1 8 8 8 7 2
Hannes..
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Hannes.. »

http://www.maxit.ee/1731

seal vb midagi mäda,tundub tõesti kui uuesti vaadata.
igaljuhul kipsi pahteldusel olen alati selle arvestusega tellinud ja tuleb suht täpselt välja.kipsi ei näe ma ka rohkem põhjust pahteldada kui üks kiht.
igaljuhul nii nagu eelmises kommentaaris kirjutasin,olid kulud sellised.Ei usu et väga kuskilt kokku andis hoida.Vaevalt,et mu töö kehv ka sai,ei lihvinud kuskilt paberit välja.Mul pahtelduskogemust vähe, ca. 2000 m2 aga tean seda,et väsinud käsi kulutab pahtlit oluliselt rohkem.
Lihtsalt kui kulud on olnud sellised,siis lähtun ma ka edaspidi kindlatest faktidest.
Näitks plaatimisel kulub mul jällegi vastupidi pea 2 korda rohkem segu kui norm ette näeb,ise aru ei saa aga käetõmme on vist selline.
Kõige lihtsam on kindel ports valmis osta ja kui puudu tuleb,siis lihtne juurde arvestada ja poes käia,sõltub ikkagi mehest.
Vasta